All night

Nu är det så där jätte länge mellan inläggen.. Det är inte det minsta roligt, men lusten att skriva när humöret inte är på topp är inte så stor då.

Dagarna bara traskar på som förut. Skolan startar imorgon, ganska skönt faktiskt! Rutinerna kommer fram igen. Nu är det bara att man ska komma in i dom igen.

Jag försvinner, min ork finns inte längre. Tack, tack! Det är ditt fel. Jag ser knappt ljuset längre. Den lilla strimlan som fanns finns inte längre. Ljuset som tändes släcktes fortare än ögat!
Jag förstår inte ens hur du orkar. Allt är så patetiskt! Jag gråter, gråter floder av att du är som du är. Jag saknar dig!
Men det kanske inte du förstår som med allt annat?
Du är för självsäker. Du tror att du är bäst, men i sanningens läge så är du sämst!
Jahapp.. Det va allt för mig. Jag återkommer!
Puss & Kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej makarena!

Summering av veckan i rättvik kommer blir ganska kort, för i stort sett gjorde jag nästan samma sak varje dag!

Måndag
Packade bilen och sen var det raka vägen till uppsala, mamma och kenta skulle in till biltema för att inhandla något. Sen fick bilen bara några meter så stannade vi på jula. Efter vi hade handlat klart det som vi behövde fortsatte våran tur uppåt.
När vi vl kom fram till destination Rättvik blev det kaos. Vi hade ingenstans att sova och i bilen får det plats 2 styckena att sova. Alla campingar hade fullt, men som tur va ställde sig mamma och kenta sig i kö på tältplats på en camping precis vid centrum nästan. Så första natten blev sovandes i en äcklig bil med ett par vänner. Roligt var det iaf!

Tisdag
Vaknade upp lite halvmör i kroppen för att ha sovit i en bil. Men det va bara att hoppa ur bilen och sträcka på sig, sen va dagen igång igen! Grabbarna var hungriga så det va bara att hoppa in i bilen igen och dra och käka. Som vanligt med mig så äter jag knappt något när jag har vaknat, så jag kollade på ist.
Vi drog till någon ångbåts brygga och bara satt och glodde, det va ganska skönt faktiskt! Idag var det min tur att köra, så inge alkohol för mig inte! Kvällen började rätt bra, lungt och sansat. Senare på kvällen och mot natten ska vi inte tala om. Trodde bilen skulle välta?! För att alla som satt i bilen gungade fram och tillbaka, men det va lungt! Kvällen slutade ganska tidigt, det va också ganskaaaa skönt (:

Onsdag
Dagen för mig började rätt så tidigt pga av olika skäl. Försökte väcka mamma och kenta, gick inte. Drog iväg en stund runt campingen, sen när jag kom tillbaka så var dom vakna.
Heeeela dagen gick, vi satt bara vid tältet och glodde. Fyfasiken vad skönt det var! Sen bestämde vi oss för att dra på olika marknadsstånd för att kolla om det fanns något roligt, men som vanligt finns det inget.. Vi drog till Mora och åt middag. Idag hade jag bestämt mig att INTE köra en meter och det gjorde jag inte heller så öl, cider och alkohol fick jag ta in i kroppen idag!
John Lindbergs spelade denna dag, så jag började dricka lite vid tältet och sen vidare mot krogen där vart mamma och det gänget satt. Jag blev inte långvarig där inte, jag drog vidare till bowlinghallen för att se John Lindbergs spela. Helt okej band om jag får säga min mening, trodde det va gubbar som spelade?! Men det va ju unga killar, snygga faktiskt.. Slapp få böter, tack pärla och john!

Torsdag
Usch, hemska dag! Jag va såååå trött och seg. Idag va hela dagen en bakisdag. Tog det lungt, käka pizza och sen åkte vi och kollade på driv in bio. Super cooolt!
Men som synd va att jag va såå trött, så jag såg inte hela filmen. Slutet missade jag, men det gör inte mig så mycket. Jag sov skönt iaf! Direkt efter bion åkte vi till campingen för att sova.

Fredag
Upp med tuppen, idag åkte vi hem! Jag sov heeeela vägen från rättvik till avesta. Det var riktigt skönt! Stannade till i Avesta och käkade sen va det full gas hemåt.
Stannade en snabbis och cabade ner, det blev för varmt att åka med caben. Väl hemma, så satte jag mig vid datorn och började kolla runt. Gick ut till mig och slängde mig i sängen en stund.



Så där såg min vecka ut ungefär ;)

Nu ska jag ut och gå med hampus!

Tjingeling!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tjenare!

Nu är man äntligen på hemma plan igen. Det känns skönt att åka bort, men fy så skönt det känns att komma hem igen!
Dagarna i rättvik har varit helt super, helt sjukt vad folk och bilar det samlas på samma ställe.

En summering kommer om någon dag, nu ska jag packa upp och sen dra vidare :)

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skäggig vegan!

Sådär, nu är jag nästan på fötterna igen. Det går inte många knop här hemma för mig.
Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera. Men vafan, på sommaren har jag ingen lust att sitta och hecka framför datorn eller tven.

Igår va jag i rimbo hos sandra med pojkvän plus en kompis till dom. Det var riktigt roligt! Har stora planer på att dra dit nu igen, ska bara tjata lite på mamma att jag ska låna bilen (:

Menmen, jag lever! & jag ska försöka uppdatera ikväll..

puss & kram skum banan!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()