Lite bilder från faster





Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hi, my name is Boxxy!

Sagt och gjort, jag drog till min faster under eftermiddagen/kvällen. Fick med mig min lillebror en stund hem till henne. Kom insladdandes in på gården, där tutade jag och hade mig. Ingen visste att jag skulle komma och vilken bil jag har! Vi togs med storm, blev väldigt glada miner och det va kul. Hade inte träffat halva gänget som var där sen jag fyllde 18 och det är snart 1år?!
Timmarna drog iväg, vädret likaså. Det var storm när jag åkte hem, såg inte långt framför bilen. Jag kom hem till jonte efter om och men. Diket var min bästa kompis kändes det som, men jag klarade mig!
Hemma hos jonte så fixade jag mig och öppnade en cider, där var det igång! Igår var det Jonathans tur att köra, så han skjutsade hem mig till Mårten där gänget va samlat. Efter någon timme drgo vi vidare på raggarfest, jag var väldigt tveksam i början men det vart roligare och roligare. Men som sagt, jag och gabriel ångrade oss. Båda två ville ut och köra istället.
Kvällen slutade tidigt och inte många cider, så imorse vaknade jag pigg men inte fräsch. Min kropp kändes tung, äcklig och ja inte fräsch helt enkelt!
Nu sitter man här ny duschad och ska snart kila till Danne och spela sällskaps spel och sen kanske träffa en annan vänn. Det beror på (:

Ska kila,

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

If we ever meet again

Min kropp känns sådär konstig. Vaknade upp och kände mig sliten, ingen ork och bakis? Men om jag inte minns fel så va det jag som körde runt på fylleskallarna, haha. Det blev sent igår, strul hit och dit. Men upp med tuppen skulle jag, jag hade lovat älsklingen att köra honom till jobbet. Så för min del har det inte blivit många timmars sömn. Idag kanske det är min tur att slå till på alkoholen (:
Folket ska på raggarfest idag, men det är inte jag såååå sugen på att dra till. Bolaget ska jag och en vänn dra till snart, så jag har ifall att.
Under eftermiddagen ska jag åka till min faster, hon har nämligen fyllt 50 nu i veckan, till henne ska jag köpa något fint om ett tag också.
Nu måste jag vila ögonen!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

In my telephone

Vet inte riktigt vad jag ska komma med denna blogg, skriver inget roligt att läsa (tycker jag iaf). Det får bli lite då och då det kommer en uppdatering.

Idag iaf, så vaknade jag ganska sent. Natten blev lång för mig, råkade somna framför tven och lyckades gå i sömnen och gjorde jonathan orolig för jag hade tydligen gått ut och sen in igen?! Så han går upp, ställer sig vid ytterdörren och frågar vad jag håller på med och där.. Där vaknade jag upp, jag va så rädd. Kände att tårarna va så nära men en bamsekram från jonathan hjälpte.
Det är helt sjukt, jag brukar aldrig göra såhär. Har fått för mig att börja gå och ha mig när jag har druckit. Men nu, nu va jag nykter och gick?! Det är så jag skäms. Ingen aning om vad jag gjorde ute, det är helt svart.
Får hoppas att det va en engångs händelse?!
Nej usch, jag vill verkligen inte tänka på detta..

Ikväll, ja vad händer? Jag vill verkligen hitta på något, men vad?
Igår så va jag hemma hos en vän och där va gänget samlat och spelade sällskaps spel och det va hur mysigt och kul som hellst. Det hoppas jag att vi gör om!
Hörde något om att vi skulle spela igen på söndag, det håller vi tummarna för.

Ska göra mig i ordning, ska åka med jonathan en sväng!


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I made it

Goder morgon.. Här har det inte hänt mycket, jag vaknade för ett tag sen och har inte ens klätt på mig, haha. Jag ska snart klä på mig och röra mig till mammas jobb och sno hennes bil.
Senare ska jag till skolan och prata med syon om mina kurser, allt är fel! Så så ligger min dag till.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hatar?!

Jag hatar bilar just nu.. Allt bara krånglar, hela tiden! Om det inte är de ena så är de det andra. När slutar problemen?

Ikväll har det inte gått många knop här hemma, inget har gått som det ska. Ibland kommer väl sånna dagar också? Jonathan skulle åka och träna, vi kom inte så långt.. Bilen va sönder. Så nu sitter vi här, bil lösa och det känns mindre roligt.

Nu vet jag inte vad jag ska göra för att få glada miner på oss här hemma. Ska brottas lite med jonathan nu.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Vet inte riktigt om detta är min grej? Jag suger helt ärligt på att blogga.. Usch!
Menmen.. Nya tag, nya försök!
Jag känner att jag är bra ändå på ett sätt, det känns bra iaf!
Känner att jag inte riktigt håller det jag lovar på denna blogg heller, bloggen är inte klar på långa vägar men som sagt jag har haft mycket att göra plus min lust för detta har inte varit på topp!
Kanske ska tabort bloggen?

Jädra pladder på min blogg, nu får det räcka!
Det har inte hänt så mycket sen sist, för ni vet att jag har körkort. För det känns som om jag bor i bilen nu efter jag har körkort. Jag kör hur mycket som hellst, check!
Bilen är nu sönder, skit bil! Men det fixas fort, vi åkte in med den till en verkstad så imorgon eller på fredag är den klar. Då, på fredag. Då ska jag och johanna och sen kanske nån till, beror på om nån vill eller har råd åka på road trip! Det ska bli spännande!
Btw, grattis Gabriel till körkortet igår!

Inom snar framtid kanske det bosätter sig en hund med mig och jonathan, det ska bli så spännande. Hunden är den som jag har på min blogg, Elvis. Känner att han kan bli en bra hund för mig, så nu får vi hålla tummarna!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Elvis ♥



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 sanningar om mig själv!

"avslöja" 7 sanningar om mig.
 

1. Jag är livrädd för ormar och mörker.
2. Jag är alltid glad, svårt att bli sur. Men när jag blir sur, så blir jag jätte arg!
3. Jag har körkort och är gryyyyyyyymt glad för det!
4. Jag är löjligt förtjust mina vänner och pojkvän, jag älskar dom.
5. Jag använder nästan aldrig handväska, har allt i mina fickor ist. Jobbigt, men jag orkar inte släpa på en väska..
6. Jag gillar inte folk som pratar skit..
7. Kärt barn har många namn sägs det , jag har många smeknamn t.ex pippi, fisen, fosil.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ässä mix

Pimpla? Nej det lät inte så frestande... Men det ska jag göra med skolan snart. Som tur är har jag förberett klädsen, jag har termobyxor! HAHAHAAHH..
Känner mig inte riktigt bra för den delen heller, men jag är glad ändå!

Känner inte för att skriva mer, ska kila nu!
Förresten, jag är arg just nu :/ Jag har glömt mitt papper och leg i bilen och jonte har den. ååååh, jag kan inte ut och åka med någon annans bil.. FAA-AAN!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Damn.. So hot!

Nu har jag landat här.. igen! Men nu är det inte alls så ofta som förut. Det kan ju bero på att jag är ute och åker hela tiden! Jag verkligen älskar detta med att ha körkort.
Fick även Johanna att köra igår, det gick bra. Hon trodde typ att hon skulle åka av eller nått :p Hon sladdade tillochmed?
Nätterna har blivit halv sena nu dom senaste dagarna, men det ska det bli bättring på..
Imorgon är det pimpelfiske på g med skolan, vi har egentligen friluftsdag och jag tänker inte åka skridskor eller skidor. Då är pimpelfiske alldeles utmärkt!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I min gamla amazon

Idag är det värlens bästa dag, jag har klarat mitt körkort! Fy fan va skönt! :D

Haha, nu ska jag ut och köra.

Peace!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

ye ye, hey hey

Nu är jag ny duschad och fräsch, så nu jag tagga till och dra till en fest med ett par härliga människor. Ingen aning om jag kommer uppdatera imorgon det beror på hur jag mår och hur mycket ork jag har till bloggen. Justeja! Imorgon kanske jag drar till Arvika med en vän som ska kanske köpa bil :) skojj!

Nu ska jag dra :)

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

To be next with you

Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Kvällen igår va ett fiasko, den va tråkig.. Jag kunde lika gärna varit hemma med älskling. Menmen, nu vet jag det iaf. Kvällen blev sen, jag dunstade väl hem någongång vid halv 4. Som tur fick jag skjuts, annars hade väl jag kommit hem någongång vid 5?!
Jag fick vakna upp själv, usch så tråkigt :/ jonathan åkte tidigt iväg på ett jobb och självklart märkte inte jag att han drog -.- han är sur på mig nu, jag orkar inte!
Hoppas det går över när han kommer hem, det är en skit sak. Min kära mor vill att jag kommer hem en stund idag, tyvärr vill jag vänta på att jonathan ska komma hem. Vill ju träffa honom, hemgången får vänta några timmar. Det gör inte mig så mycket..
Men vad händer ikväll då? - ingen som vet?!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Everybody dance now

Jaja, det blev visst ett till inlägg idag :)
Jag är sååå kär i min blogg just nu, så jag känner att jag måste slänga iväg ett inlägg. Just nu har vi precis ätit klart, så snart ska vi spela sällskaps spel! Jag tänkte öppna min cider och njuta riktigt mycket, det kanske är den sista man dricker, det vet man aldrig?! haha
Nu vet ni att jag lever, hahha.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Extra, extra allt!

Ni får tycka vad ni vill, men jag är snart klar med min blogg :) Jag är lite sugen på att ha en annorlunda blogg och det har jag nu! Och jag älskar det.. Men som sagt den är INTE klar, men snart så!
Idag får det bli ett uppehåll, jag orkar inte mer idag. Ni får överleva att den ser ut såhär tills vidare ;)

Och ni som inte vet, jag kallas Pippi!


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jack of diamonds

Som sagt, nu har jag ingenting att göra så skriver lite här.
Idag har min dag varit låååååång, jag gick upp 7?! Känner mig dödstrött, men jag är inte det.. konstigt?!
Jag har redan hunnit med ett blogg inlägg tidigare idag, pluggat på körkortet, vart nere på stan en sväng och nu sitter jag här :)
Men vad händer ikväll? Usch, det är såhär varenda fredag, ingen vet något?! Så idag håller jag tummar och tår på att det händer något kul, ska tjata lite på mina vänner nu :)

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ej registrerat

Well.. Här är jag igen och tyvärr så är jag ganska irriterad, så nu får det bli ett sånt där tråkigt inlägg.
Jag och jonathan gick upp vid 7, gick in till mamma och kenta. Gjorde oss i ordning, satte oss i bilen och drog in till gymmet. Jag försökte få i mig en nutrilett(?!) men tyvärr tog det bara emot. Jag sitter och hulkar såhär långt efter, usch det va så äckligt! Till lunch ska jag testa med mjölk =) och jag hoppas det är godare. Vill tyvärr inte kasta så mycket pengar i sjön.
Haha, det kommer mer. När vi kom till gymmet gick vi till där man registrerar in sig, nej då då funkar inte mitt kort?! Det va ingen som sa när jag köpte det.. Vi får hjälp av en tant där, hon säger att min medlems kostnad INTE är betald.. Jag fattade ingenting, så jag bad jonathan köra hem mig. För jag tänker inte betala 100 för ca 1månad, nej tack!!
Det verkar inte vara min dag idag, vad kommer näst?
Jonathan stannade hemma han också, han blev väl också lite tagen på sängen. Okej, om jag skulle vetat om det. Då hade jag betalt in den där summan i januari, men nu är det februari och mitt kort går ut i mars. Inte okej att betala då tycker jag.
Menmen inget att tjata om.. När vi kom hem till jonathan gick han raka spåret in i deras källare och tog fram alla hans gym saker, så här kommer jag inte undan.. Om det inte går på gymmet, går det hemma!
Det är GRATIS också!? Jag älskart!

Snart rusar väl jonathan in här, så ska göra mig klar för träning!


- Glömde och säga att jag älskar jonathan mest av allt!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ord och inga visor, jag saknar er! ♥





Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du kan vara snurrig!

Sådär ja! Idag känns det som om jag har vart land och rike runt.. Men i själva verket har jag bara vart en snabbis i barkaby för att hämta jonatahans kamera som har varit på lagning i sisådär 1månad (?!) och sen hem till jonathans bror och hälsade på. Riktigt trevligt!
Så imorgon blir det middag,dricka lite och spela spel med jonathans bror, jonathan själv och sara :) åh, jag längtar! Det va ett tag sen vi gjorde något tillsammans, så jag är nöjd haha!
Ikväll ska jag väl inte göra så mycket, kanske plugga lite om jag har tur. Ut en stund med vännerna, känner att det behövs. Rensa tankarna lite från allt!
Men nu hade jag tänk dra mig här ifrån en stund, det kommer mer, jag lovar!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dance with somebody

Här sitter jag just nu och det känns som om bloggen får bli min avlastnings central med all skit jag har inom mig. Tyvärr så är det inte så roligt att läsa om, ger ut till er att jag är en sur kärring. Men så är det verkligen inte!
Så nu ska jag vända trenden och skriva glatt hedan efter.
Men nu ska jag kila och kolla på film med världens bästa älskling!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag vill inte...

Jag vill inte, men jag kanske är så tvungen för att jag själv ska må bra. Men jag vet inte?! Det är ett ganska stort steg. Min instinkt säger gå men tveken kommer hack i häl och stannar upp mig. Tänk om allt blir fel, jag vågar inte chansa. Kalla mig feg, men jag vet faktiskt inte om jag vågar..
Min trygghet är nästan förflyttad. Känner mig bort blåst, glömd och förlorad. Jag vill kunna le, le för att jag vill inte för att jag måste se glad ut.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sååå söt!


Han är så ful så han blir söt, jag är kär!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halv klar,

men jag orkar inte lägga ner hur mycket tid på att få en blogg fin.. Det är trotts allt inte så många som läser min blogg. Men nu ser den lite bättre ut iaf :)
Fixar senare!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

!?

Jag ska nog lägga ner bloggandet.. Ingen kommenterar!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Im a love doctor

FY! jag är så dålig på att blogga, det är inte det vikigaste precis haha. Självklart ska bloggen fixas till så jag är nöjd. Men som sagt, jag har inte haft ork eller lust att skriva eller fixa med bloggen.
Nu ska jag se om jag kommer ihåg allt från helgen,

Fredag, hade som sagt skrivning då och det gick inte så bra! Men tar det nästa gång.. När jag landade igen i Norrtälje hämtade jonathan upp mig så drog vi hem till hans bror och c/o. Där blev det middag, tacos! Hur gott som hellst. Jag hade planer på att dricka, men drickan som jag skulle ha va tyvärr inte kvar :o så då åkte jag och träffade johanna. Timmar gick, så till slut hamnade vi med mårten, niklas och jonte. Helt okej faktiskt! Kvällen blev tidig, skönt!

Lördag, gjorde inte så mycke på dagen. Mest lungt! Senare på kvällen korkades det upp, det va dags för krogen. Jag mårten och jonte drog oss till mårten och drack lite sen efter några öl blev det krogen. Ganska skönt att bara vara några stycken. Skulle egentligen ha mött upp en annan vän, men han blev för full så han blev hem skjutsad innan klockan slog 12. Då är det en lyckad kväll! Min älskling va på krogen med sina vänner så han höll sig full och glad! Min kväll/morgon slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men tillslut kom jag hem så jag fick sova, typ halv 7 på morgonen... En sak tar jag me mig ifrån lördagen´, "undra hur papegojor sover?! jag ska testa.."

Söndag, idag tog jag det mest lungt. Dagen gick fort. Vaknade vid 1400.

Nu är min helg avklarad! ska kila.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen hem!

Det kan man säga till min nya familjemedlem, som dock kanske får lämna oss lika fort :/ Men jag ska hålla tummarna på att du får bo hos oss.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

.

Som ni ser så är bloggen under ombyggnad!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Miss you Miss Belinda

Nu har det varit lite dåligt med uppdatering på dom senaste dagarna. Jag är inte så sugen på att skriva här! Tyvärr så händer det ingenting nytt här i norrtälje!
Igår gick det inte så bra som jag hade tänkt, jag åkte till sthlm och hade skrivning. Dock så klarade jag inte det :/ Men nästa gång måste jag klara detta!
Igår, så va jag med johanna, mårten och c/o. Det hände inte så mycket precis, men kul var det iaf!
Jag är så grymt sugen på att dricka idag, men jag vet inte vad som händer eller om nån annan vill dricka :p

Nu ska jag kila, återkommer senare!


Bjuder på en bild på mårten :)

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

You and me baby

Godmorgon! :)
Idag är det en viktig dag för mig, iaf vad jag tycker. Det är inget wow viktigt, men ändå hahah.
Igår va skolan på teater, det va året sämsta teater eller skit kanske man ska kalla det?! Teatern va man så tvungen attse p om man ville ha G i svenska B så det va väl bara att kolla det.
Nå, vad händer ikväll folket? För jag har ingen aning, eller?! Det beror på kan man säga.. Jag vet ett svar om det går som jag vill ;)
Usch så trött jag är :/, kall dusch kanske hjälper?! Men nu måste jag kila.


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

In my head

Nu är jag tillbaka till det riktiga livet, dock helt slut! Men nu är det nya tag som gäller, men först skolan ;)

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skepp & hoj!

Nu är allt klart, snart avgår bussen! Jag är såå taggad.. Men kan inte min älskling hoppa ner i min väska :/ jag vill ha med honom!
Skolan har gått så segt idag, det är helt sjukt :/.. Men nu, nu är det nära.. Första cidern ska öppnas på bussen in, det ska startas i tid, haha!
johanna, du måste följa med nästa gång! och självklart dom andra som vill också.
Oj oj, nu tickar tiden. Nu ska egentid med älskling spenderas innan bussen går.

Skepp och hojj!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Morgon!

Fy, vad det tar emot att gå upp denna tid på dygnet. Men vad gör man inte för att gå i skolan?! haha, nej usch men det är ett måste här i livet..
Idag klockan 19.30 lämnar vi hamn, fyfasiken vad kul det ska bli!!!

Inget ska bli som förr, det ska bli roligare! Jag älskar detta, men ett är synd :/ Jonathan ska inte med, så jag kommer sakna honom.. När jag kommer hem igen så ska jag pussa ihjäl honom, haha ;).

Nu ska jag kila till skolan. Kanske slänger iväg ett inlägg innan jag drar till bussen senare.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjat, tjat, tjat, vem dom gnäller på?!

Här sitter jag nu i väntans tider och klurar ut vad jag ska ha på mig på båten. Det är den svåraste biten.. Stövlar eller inte? Klänning.. Nej det är fult till det osv. Jag hatar att man inte kan välja ett plagg och sen är det bra :p Menmen.. Det ska nog ordna sig ska ni alla se.

I helgen gick det vilt till kan jag lova. I fredags var det en tjejkväll tills vi bestämde oss att dra ut på krogen, då mötte i upp jonathan och challe. Efter massa drinkar och cider mötte jag en kära vän till mig och vi bestämde oss att dra upp till Mobergs, men då kom inte jag där?! Så jag drog tillbaka till alla andra. Kvällen slutade ganska sent.
I lördags mådde jag som jag förtjänade kan man säga, minst sagt! Toan va min bästa vän heeeela dagen. Senare på kvällen drog jag till Gabriel och c/o. Men denna dag fick alkoholen stå på sidan av, jag drack inte en droppe! Min hund va med på kvällen, så hon fick stå för underhållningen på alla.
Grabbarna va såå smarta (läs inte), dom kom på att dom kunde åka på en bäddmadrass ner för trappan. Det va bara de att hälften av gångerna stannade madrassen kvar på samma plats med grabbarna åkte vidare, tur som dom har så slog dom sig inte. Kul var det att kolla!
Nu har jag inte tid, måste packa och pussa på älskling!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeees!

Nu är det bara E N dag kvar, jag är så taggad

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()