Det är fixat och klart.

Ännu en dag av klarad. Har inte gjort så mycket idag. Mest gått runt och irritera mig på hur allt klias och svider. Men idag ringde jag och kollade upp det, så imorgon blir det att boka en tid hos en läkare så jag får pencilin eller något liknande utskrivet så jag blir av med skiten!
Har även fått flera nu, det är inte det minsta roligt!

Ikväll har jag och min vän daniel smidit planer på min bil, oj oj vad den ska bli fin tills i sommar. Det är helt sjukt!
Inte för att det är mycket som ska göras om eller sättas på, men det kommer bli skillnad. Det gillar jag.
Problemet med att Elvis inte äter, det är fixat. Han äter som en gris just nu, tror 2 matskålar har gått åt. Kanske för mycket för honom, inte vet jag? Men han är värd det iaf.
Vet inte om han har en dålig dag just idag. Han verkar lite nere och trötter. Det kan iofs ha med att göra att vi ställde fram en timme natten till i söndags.
Lika som vi människor, vi känner också av det. Jag är hur trött som hellt hela dagarna.

Åååååh, vad jag vill bli fri från allt vad det heter och vara sjuk! Jag är så trött på det. Skolan halkar efter en hel del. Det är inte bra!

Måste kika vidare nu innan det blir sängen!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

you got a love

Känner inte direkt att jag har något att skriva.. Men en sak är, äntligen är Elvis hemma igen.
I lördags när jonathan va på krogen och vi hade lämnat bort elvis till min pappa, så grät jag av ensamheten. Kände mig helt lämnad.. Lite pinsamt, ja jag vet.
Men nu, nu är hela min lilla familj samlad. Alla är på hemma plan.
Tror Elvis också är nöjd, han slocknade direkt i bilen och sen när vi kom hem igår har inte han velat gått ut.

Jag är hur orolig som hellst, han äter knappt ingenting... Vet inte om valpar gör så när dom växer. Måste kolla upp det!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

om jag hade valt själv så hade jag knappast valt denna väg

Det blev en väldigt lååååång natt för mig. Har ännu inte sovit något.. Åååh!!
Det känns väldigt onödigt om jag får säga det själv att hoppa ner i säng nu när jag ska hoppa in i bilen och mitt mål är stockholm, värta hamnen. Ska hämta upp min mamma, hon har varit på konferans med jobbet. Kan tänka mig att det va en och en annan fylla på resans gång, haaahhahhaha.

Pengarna rullade in ikväll. Det var helt okej! Jag har kört på gratis bensin heeela kvällen. Ska även fortsätta med det imorgon också, det räcker och blir över ungefär.
Kom hem till en väldigt besviken och trött hund. Orkade knappt öppna ögonen när jag kom, men skällde det gjorde han! Även nu ligger han i sov läge och snarkar så gulligt.
Har tänkt och slita upp honom snart när min underbara älskling ska kliva upp och åka och jobba så jag och Elvis kan ta en promenad.

Måste hålla mig sysselsatt med någonting nu innan jag ska åka. För somna det vill jag inte, då vaknar jag INTE i rätt tid.. Sova hade jag planerat att göra efter jag har kört min mamma.
Så, ikväll tror jag INTE jag ska dricka.. Men det kan ändra sig ganska fort. Låt mig få sova ett tag och få i mig en bit mat sen är jag igång igen haha.

Ska försöka väcka jonathan, måste pussa på honom.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

try sleeping with a broken heart

Min natt har inte varit den bästa.. Kunde verkligen inte somna, så tven fick bli mitt sällskap i natt.
Det var verkligen tur att jag inte skulle till skolan idag, det hade jag verkligen inte pallat med! Somade runt 4, vaknade att Elvis skällde runt 7, vaknade när Jonathan skulle åka till jobbet. Som tur va att jag kunde somna om. Jag och Elvis låg och sov till halv 1 eller Elvis sov tills jag väckte honom. Då var det dags för en promenad!

Det va super skönt ute. Idag passade jag på att träna i skogsmiljö, han är inte så van med det.
Tror han mest har vart okopplad och fått sprungit runt, runt själv på en åker. Det verkar nästan som det. Han är inte koppelvan för 5 öre!
När jag kom hem från promenaden var jonathan hemma. Det är alltid lika kul när han kommer hem!
Så han och jag åkte direkt till mekonomen och fixade lite. Direkt åkte vi till Inter Sport, men där hade dom inget intresant. Så vidare till granngården, där fanns det en hel del som man kunde ta med sig hem.
Men med oss fick vi hundmat, tuggben och nya matskålar med ställning.


- den är otroligt bra för Elvis, han slipper böja sig ner hela tiden! plus att det rymmer mer i vattenskålen ;)

Jag är så grymt sugen på att hitta på något, så får se om min underbara pojkvän vill följa med eller ta hand om hunden.. Om jag känner honom rätt så sätter han sig här direkt efter jag har gått bort. För han har kommit in i en period, spelperiod!

Nu ska jag gosa med Elvis.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party all the day

Egentligen vet jag inte alls vad jag ska skriva. Har varken gjort något eller drömt något kul!
Men jag försöker mitt bästa att komma på något att skriva om, haha.
 
Hunden ligger och sover som en stock. Jag har verkligen försökt med allt! Det går verkligen inte att väcka honom :p
Hade tänkt att dra i örontvätt i hans öron innan jag går ut med honom. Hundarna ska nämligen skaka ur medlet själva, det kanske inte är så fräscht att ha örontvätt i hela huset.
Nu får man hålla tummarna att avmaskningsmedlet tog på honom. Det verkar som det iaf!

Men vad händer ikväll då? Ingenting roligt som vanligt skulle jag tro. Antingen super folk eller så ligger dom bara hemma!
Imorgon kanske det blir ålandsbåten. Det beror helt och hållet på om vi får hundvakt. Om vi inte får det, så blir jag inte förvånad om det får bli BARA jag som måste strunta i att dricka. För min älskade pojkvän kommer ALDRIG ge med sig. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

Nu ska jag väcka hunden.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

My fingerprint its out

Det är inte en härlig dag iaf, men det är så skönt att bränna pengar!
Lång dag på stan blev det. Fick äntligen träffa johanna, som jag har saknat henne.
Dock blev det inget till mig idag, men jag är nöjd ändå :)

Jag är sååå nöjd med sängen vi köpte till Elvis, han verkar också nöjd. Han ligger i den just nu, bryr sig inte ett dugg om vad som händer utanför. Han som brukar skälla och springa upp när han hör något.
Juste! Jag passade på att köpa avmaskningsmedel och örontvätt till honom. Nyss avmaskade jag honom, det gick inte sådär bra som jag hade hoppats på. Halva tabletten fick han i sig, sen fick jag tvinga i honom den andra. Lite smulor blev det över. Ska väl testa igen senare på året.
Så nu får man hoppas att han drar iväg i vikt och blir en fin eller jag menar finare kille :)



Nya leksaker har han också fått. Han är inte så speciellt exalterad för dom, han piper mest när han nuddar dom. Därför köpte jag flera stycken, så han lär sig ;)

Nu ska jag kolla vidare här på internet, återkommer nog senare.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dock så blir det en dag till

Imorgon är det löningsdagen och då får jag pengar! Dock inte så mycket, men det är alltid lite extra än sketna studiebidraget man får.
Det blir att jag är hemma hela veckan, så imorgon ska jag ta en tripp ner på stan med min älskade hund och handla lite åt honom och sen kanske till mig själv. Man ver aldrig vad man springer på!

Oj, nu ropar tven!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

För att undvika kollision körde jag på den andra bilen

Vilken härlig dag! Jag bara älskar det.
Vaknade sent, vilket är så skönt! Jag börjar bli lite rastlös.. Vill till skolan!!
Imorse upptäckte jag en till koppa.... Helt värdelöst! Men får se om det blommar ut, det ser inte ut som det.
Håll tummarna!
Idag är det mitt i veckan, så helgen kommer snart. Men om jag inte är frisk från svinkopporna vet jag inte alls vad som händer. Ska åka ålandsbåten.

Lite senare ska jag och en kompis till en bilskrot och kolla på lite delar man kan köpa imorgon till bilen.
Jag MÅSTE köpa nya färlgar till bilen, jag vägrar ha samma lika som vinterfälgarna.
menmen.. Blir nog hemma imorgon också som det ser ut. Om det inte hade uppkommit en till så hade jag kunnat gå till skolan imorgon. Men nej!?
Faaa-an så sur jag blir!

Ska byta om, sen ska jag gå en promenad med hunden :)



Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mixa din egna tuggummipåse

Jag lyckas hela tiden glömma bort denna blogg. Det är inte det första jag tänker på direkt!
Fantasin är inte på topp nu när jag och jonathan är hemma själva. Det fick bli kinamat idag till middag.
Bilturen till danderyd gick fort, fortare än vad jag själv hade räknat med. Jonathan till sällskap var väl inte det bästa, han sov nästan hela vägen dit och hem..
Under hela dagen har jag inte gjort så mycket, mest legat framför tven och dött! En sväng till Gubb, men jag är så fruktansvärt rädd att smitta någon. Det är inte kul att ha äckliga svinkoppor!

Imorgon blir det INTE skolan för mig. Kommer smitta ner halva om inte hela skolan om jag drar dit.
Hade tänkt sova ut.. Fick tyvärr inte det imorse. Blev väckt av en busig hund som promt skulle ligga i sängen och DÖDA en pantflaska, hahaha. Han är för söt han!
Hoppas på fin fint väder imorgon, känner för att ta en lååååååång promenad med mr damp och kanske får med mig jonathan på köpet?! Hoppas kan man iaf...

Nu blir det soffan och sen sängen.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nobody ells

Jag va inte alls taggad på att vakna imorse.. Men jag va tvungen att gå upp ur sängen och gå ut med hunden. Sen åkte jag och jonathan till donken, men bestämde oss ganska snart att vi ska inte äta donken.
Det är kaos inne i stan, så det va ett helvete att komma hem igen!

Om nån timme ska jag och jonathan bege oss till danderyd och träffa hans mamma, sen åka hemåt igen!
Först tven.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Under en längre tid har dom varit vid hans sida

Tack min kära pojkvän! Du är fan i mig helt otrolig.. Såhär på våran 2års dag smittar han mig med förbannades jävla svinkoppor! Som tur är i oturen är att en så länge har jag BARA en koppa (eller vad man nu säger).
Så nu ska jag isolera mig ifrån människor och vad det heter! Jag tänker inte få hela kroppen med svinkoppor..
Det ni nu har läst kan ni nog själv lista ut att i dag har vi inte firat något, vi tänker vänta tills båda två är fria från detta. Jag är ändå lyckligt lottad, jag har varit fri från vinterkräksjukan dessa år jag och jonathan har varit tillsammans!
Hoppas bara inte djur kan få detta?

Nu ska jag inte vara allt för orolig. Ska glo på film och försöka glömma bort dom äckliga svinkopporna!




- jag älskar dig. jag är så lycklig som har dig vid min sida, jonathan!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett plus ett blir tre

Jag är såååå dålig på detta! Kanske ska tabort den helt och hållet?!
Idag är jag hemma, har så frultansvärt ont i huvudet..
Jonathan är också hemma, han är sjuk. Fått utslag över hela kroppen, inte kul! Jag som har lyckats klara mig ifrån vinterkräksjukan 2år i rad nu, hoppas på att klara mig ifrån detta.
Hunden ligger också i soffan som jonathan gör. Grabben gör som den andra grabben gör!
Det går helt sjukt bra med honom, han har blivit som en familjemedlem för mig och jonathan. Vad vi en ska göra så följer han med eller så funkar det att lämna honom hemma sålänge.

Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket. Jag va inne i sthlm med gabriel och snurrade med bilen i lördags. Jonathan och hans vänner va inne i sthlm och drack. Ganska kul faktiskt och se hur mycket folk det är ute dygnet runt inne i stor staden.
Det är inte lätt att hitta mitt i centrum med bil, haha!

Idag firar jag och jonathan 2år?! Det är helt sjukt vad fort det har gått. Jag älskar honom inte mindre för det, till och med mera än vad jag gjorde i början.
Det ska nog inte firas idag som det lät som på jonathan.

Nu tänkte jag svida om och sen ta med mig hunden ut på en härlig promenad.



Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Öppnar ögonen och ser hur underbar du är

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

vart faa-aaan tog alla vägen?

Nu är det kväll. Vad gör man om dagarna egentligen?!
Skolan gick bra, kom dit sent och åkte sent. Så det va bra!
Jag och jonathan har gått en lång promenad med herr damp, elvis. Det va så skönt, men usch så kallt!
Det händer nog inte så mycket mer ikväll, så det kanske är lika bra att ta kväll nu? Jag tror jag ska ta ett varv ute och kolla om det händer något, sen ska jag gosa ner mig i sängen med mina herrar.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

this not a angel

Det här var länge sen jag sov ut tills jag vaknade. Jag fick vakna själv, jonathan jobbar och sliter.
Jag fick veta att min älskling INTE kommer vara på min student, han ska vara på kurs istället. DET SUGER!
Hur jag längtade och ta studenten, springa ut till älsklingen men nu, nu vet jag inte. Nu har jag ingen att springa ut till och pussa på. Nej, det här får pratas om.
Jag missade hans student och det va inge kul, jag ville vara där för honom. Så hoppas jag får som jag vill!

Nu tänkte jag klä på mig och ta en härligpromenad i solen!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Call me a manboy

Här är jag, mätt och belåten! Usch så sliten jag är, men ska nog ändå dra ut och träffa lite vänner. Jonathan får vara hemma och umgås med elvis. Det kan vara rätt skönt och komma hemifrån elvis lite, men inte allt för länge då saknar man honom!
Jag har egentligen inget att säga, men nu har jag bloggat!


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjärtat bulltar och pulsen slår

Åhhå! Nu är det sånt där glapp emellan inläggen. Menmen..
Skolan idag va inte alls populär i mina ögon. Jag kom dit, strax efter vi hade börjat. Ingen där, det va helt dött på folk! Stötte på en av klasskompisarna, han va där BARA för sina tidkort. Tydligen så behövde man inte vara i skolan, man kan jobba hemma med den här grejjen vi gör nu. Haha, det va as skönt ju!
Jag vet inte varför, men jag är irriterad! Men på vad det vet jag inte. Det kliar i kroppen, det kommer snart. Men det som kommer, det vet jag inte vad det är, kanske ett raseriutbrott?
Imorgon tror jag att jag ska sova ut och bara va. Ta dagen som den kommer och plugga lite.

Nu ska jag gosa med Elvis och invänta jonathan.



Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jungledrink

Åter här igen! Johanna ligger i soffan under täcket och försöker kolla på tv så kommer elvis och vill pussa på henne. Inte riktigt väl uttänkt elvis, hahahha.
Hon blir nog kvar här över natten. Skönt, för då har jag sällskap på morgonen då jag hatar att vakna upp själv.
Ikväll har jag inte gjort så mycket, det blev inte alls en spelkväll. Folket var för bakis! Så jag låg i soffan och kollade på tv så ville jonathan att vi skulle åka och handla lite, efter det drog jag och träffade johanna, så blev hon kvar i bilen så åkte jag hem till jonathan. Hon följde med så gärna.
Vi inhandlade en leksak till elvis, men den va inte så populär. Han va mest rädd för den, hahha!

Nu känner jag att jag måste vila ögonen. En ny skolvecka imorgon!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

För hösten knappar in, det går väldigt fort

Dålig uppdatering här!
ska försöka och komma ihåg vad jag har gjort under dom här dagarna.

Onsdag, fick jag äntligen börja bygga på mitt projket! Jag och två vänner skulle egentligen varit hemma hos mig, men det va tyvärr för mycket snö. Så vi fick bygga något i skolan, det blev ett utedass!
Kanske inte det bästa bygget, men kul hade i iaf!
Efter skolan drog jag hem till jonathan, orkade inte göra något. Var helt slut! Åt middag och sen slockande i soffan. Vaknade upp lite senare, drog hem till min far och hämtade Elvis.

Torsdag, ännu en dag i skolan med projektet! Hann väl lite längre än i onsdags. Men inte ens nära till att det ska vara klart. Vi har bara tills på fredag på oss! Vi jobbade till halv 6, skolan stängde 5. Vi flörtade till oss vertygen och jobba över. Elvis fick även vara med i några timmar, han va inte lika glad för det. Det var ju tråkigt att kolla på när vi byggde och inte han fick uppmärksamheten.
Senare på kvällen blev det mys i soffan med jonathan och elvis. Träffade även johanna.

Fredag, dagen började bra! Kom till skolan, vi alla tre var peppade till att göra klart projektet. Jag fick besked om att byta skor, hade inte arbetsskor på mig. Åkte hem till jonathan och bytte skor och va även ut med elvis en sväng. När jag hade parkerat min bil och kom till tältet vi bygger i kommer ena läraren och säger att vi måste plocka ihop, vi får inte vara kvar. Skyddsombudet hade ringt och sagt att eleverna måste utrymma lokalerna pga av taken var fulla med snö som kunde rasa in.
Då var det bara att plocka ihop och åka hem igen. Kom inte hem då. Det tog ungefär 3-4timmar pga olika skäl. Bilder kommer!
Det blev att jag fick assistera bogserings hjälp till en vän, det kändes som en evighet innan vi kom fram.
På kvällen var jag med johanna och några fler. Natten blev lång!

Lördag, vaknade sent. Jonathan va inte hemma, han var på jobb. Låg i sängen och mös med elvis halva dagen sen åkte jag och hämtade upp johanna så åkte vi hem till min mamma så jag fick lite mat i magen. Denna dag fyllde Daniel hela 19, så honom firade vi. Försökte iaf!
Natten blev också sen som i fredags!
Jag hade trevligt, träffade nya och gamla ansikten. Inget jag kanske kommer göra om, denna helg. Usch, det var den värsta och bästa på länge!

Söndag (idag), vaknade ännu senare idag. Elvis och jag låg och snarkade ikapp kändes det som. Ingen av oss orkade riktigt kliva ur sängen. Sen var jag så tvingad. Jonathan ringde och behövde starthjälp, men tyvärr startade inte bilen iaf. Jag är nöjd, det var inte någon av våra bilar!
Dagen har spenderas med johanna, gick en skön promenad med henne och elvis. Det är prat om att det ska bli en spelkväll, men jag vet inte riktigt?

Bjuder på bilder från veckan och helgen!









Såhär såg min helg ut i bilder!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hjärta er!



Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

She look at you

Jag lyckades somna efter ett tag! Blev väckt av att jonathan skulle åka till jobbet, vet inte riktigt vad klockan va, men den va inte mycket iaf. Vaknade efter ett tag, gick upp och tog på mig kläder. Så nu sitter jag här. Väntar på att johanna ska skriva, så ska vi ta en efter längtad promenad ;)
Om jag har inte skrivit det, så har jag ÄNTLIGEN beställt min studentmössa! Bättre sent än aldrig.
Btw, igår när jag och jonathan åt middag med hans mamma så började vi prata om Elvis. Det är okej om vi tar honom, åh jag blev jätte glad!
Men nu är det bara ett problem till, min mamma. Det löser sig, hoppas jag iaf!
Jag ska ha den hunden, det är bara så.
Nej nu måste jag ta något att äta!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gnatt

Under kvällen har jag lyckats inte göra ett skit.. En repa hem till min fader och varit med johanna är ungefär det! Ligger just nu i sängen och kan inte sova, mindre kul är det när man ser och hör hur gott jonathan sover. Åh, jag vill också sova! Men tyvärr är jag inte så trött så ögonen vill blunda, dom kanske har gjort sig osams med john blund? Imorgon blir det en sväng till skolan, kanske hinner med en sväng till en vän som jobbar precis vid skolan. Han tyckte det, så det är bara att göra det då! Hoppas det blir fint och skönt väder ute imorgon, ska gå till skolan och sen kanske drar ut på en promenad? Nej usch, nu försöka ge sig på att sova. Godnatt!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

He eat my heart

Nu är jag hemkommen till jonathan, som snart ska bli mitt hem också om vi tar hunden ;) åh, det ska bli så trevligt! Då blir det min egna lilla familj!
Jag och johanna gick en promenad i detta väder, det behövdes kan jag säga. Det va hur mysigt som hellst, allt släppte efter i helgen. Min terapi kan man säga. Allt man har vart med om dom senaste dagarna bara försvann, jag känner mig som en ny människa. Det är helt sjukt hur bra väder kan hjälpa såhär mycket.
Fick även lite bilder, dom kommer lite längre ner i inlägget. Jag är bra sugen på att ta en promenad lite senare också, men då ska det vara med jonathan och hans hundar.
Det var lite jobbigt att gå när det va så mycket snö, så jag och johanna beslöt oss att sätta oss ner på en parkbänk och mös i solen.
Vi snackade om allt mellan himmel och jord, men mest om studenten. Åh, vad jag längtar! Jag har så mycket planer som jag vill göra efter skolan, vill bara ut och resa. Men nu måste både jag och jonathan tänka om i banorna om vi ska ta Elvis. Men det gör jag så gärna så, för han ska bli våran!
Jag har hunnit dammsuga och bädda sängen också. Vaknade sent, så jag tycker jag har lyckats bra idag! Ikväll ska jag hem till mig och sova, får se om jonathan vill följa med eller om han hade tänkt sova solo.


- nu är det fint ute, men håller det sig såhär? Vill inte att det ska komma mer snö eller kallare..


- rödtotten johanna fick vara med på kort.


- jag verkligen älskar detta väder. men när kommer våren?


- så fint!


Inte den bästa kvalitén på bilderna kanske, men det duger!
Nu ska jag bara invänta jonathan så ska vi laga middag, tacos.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

It feels so good

Jag är helt slut, natten till söndag blev det inte många timmars sömn pga av många skäl. Jag är inte speciellt utvilad nu, känner mig d ö d. Det blir inte bättre av att man sover mer än tidigare natt, det blir bara värre då.
Igår åkte jag hem till min fader och lämnade den älskade hunden, snacka om att det va tyst och lungt här igår när vi skulle sova. Det va nästan så att man var tvungen att gå upp och kolla om han  gjorde något dumt, när man väl va uppe så kom man på sig själv, han är inte här!
Ikväll blir det ett snack med jonathan, hans mamma och lite så om vi ska ta över honom ifrån min pappa. Jag vill självklart det, men det beror helt på vad alla andra säger.
Nu hade jag tänkt kolla på en film och invänta att johanna skriver att hon är klar, hade tänkt lura ut henne på en promenad (;

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjärtat, du är bäst!



- Jonathan, jag älskar dig.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Absolut Mango

Efter några timmars sömn var alla va vakna. Det va bara att dra sig upp och leka med vildingen, han är bara för go han! Det är som att ha en bebis, han vaknar och sen måste han sova middag då och då annars klarar han inte dagen utan han blir galen, övertrött.
Dagen har gått fort, jag och jonathan åkte och käkade. Sen blev det en promenad med hundarna, det var verkligen skönt!
Eftermiddagen spenderades hemma hos Jenny, hennes dotter fyllde 1månad igår. Det var riktigt kul att träffa Jenny, det var ett tag sen sist. Åkte hem till jonathan och hämtade upp honom. Han skulle köra hem saaben till honom och jag skulle köra in mamma till norrtälje.
Så vad har kvällen att erbjuda tro?
Nu ska jag kila och äta (:

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det heter faktiskt negerbollar...

Äntligen i säng efter en lång och jobbig dag! Allt bara strular till sig i detta väder, jag hatar kyla och snö! Hunden har äntligen somnat in, så pojkarna ligger bredvid mig och snarkar och fiser ikapp :) dom är så söta. Bilder kommer upp här från kvällens bravader, btw jag har för första gången bogserat en bil idag. Jag är stolt! Nu ska jag försöka sova, imorgon har jag mycket att göra! Godnatt. Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Paniiiiiiik..

Fredagkväll och vad gör man?! Hunden livar som jag vet inte vad, han är för go han! Man får väl leva med det ett tag till, han är bara trots allt en valp (;
Jag har inte gjort så mycket idag. Lite dåligt och bra har hänt men tillslut blev det hur bra som hellst! I love it!
Ikväll blir det en lugn kväll, inge dricka för mig inte. Jag vet inte vad det är, men jag får dåligt samvete för att jag dricker nu när jag har körkort. Hoppas det går över! Men det är rätt skönt ändå att inte dricka, pengarna går ändå åt! Bensin är inte det billigaste här i världen.
Just nu sitter jag och laddar ner lite låtar som jag ska pumpa i bilen ikväll.
Måste ut och kolla läget, inte bara ligga hemma och dö!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som jag hade dig förut

Som jag alltid lyckas skriva här, nu har jag inget för mig, så slänger ut ett inlägg! Det stämmer faktiskt.
Dagens låt som dunkas ut ur högtalarna är Free Fallin - John Mayer, den är sjukt bra!
Jag har även försökt och få i mig en naturdiet shake, choklad. Men jag kan inte påstå att det gick så bra, jag blickar tillbaka till den förra jag drack, vällingsmaken var hemsk. Men denna, den är mycket bättre! Smakar nästan som pucko, väldigt gott!
Jag är väldigt sugen på att ändra bloggen, men jag vet bara inte hur.. Har ni några förslag?
Det är ett bra sätt att fördriva tiden med nu när man ser ut och ser all denna snö?! Åh, jag är så less..
Annars brukar jag vilja ha lite snö och kyla, men inte såhär mycket. Lite lagom och inte såhär länge, fy!

Jag blir bara så deprimerad när jag tänker på snön, så nu ska jag kila vidare! Invänta jonathan och sen äta middag.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Who says

Gårkvällen var inte riktigt på mina topplistor, det var segt kvällen i genom. När det kommer sånna här dagar är jag glad över att jag inte spenderade så mycket pengar på krogen. Jonathan kom och hämtade mig vid 00:20, hemgång och film tittande. Sent blev det ändå, jag lyckades inte somna direkt.
Vaknade sent idag, vilket inte var så oväntat. Men dagen i övrigt blev helt förstörd. Alla mina planeringar fick skjutas upp pga detta. Nya tag imorgon, för idag vill jag försöka göra så lite som möjligt!
, vad händer för roligt i helgen då?
Inget roligt, men det är som vanligt.. Den här förbannande snön förstör så jävla mycket! Usch, jag är så trött på snön. Vill flytta ifrån snön!

Ska kila ut i snöovädret nu!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

skåååååååååååål!

Nu blir det krogen! okej, det är vardag? Men det är lov för mig, så det skiter jag i!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mer än bara ord

Here we go again!
Det är redan onsdag idag, vilket innebär att snart är det helg. Efter helgen är det skola igen, åhnej vad tråkigt!
Dagen idag vaknade jag sent, såg att älsklingen låg brevid mig. Vilket är ovanligt med tanke på att han jobbar om dagarna, men han fick äran och vara ledig pga av olika skäl.
Vi bestämde oss att ta bilen och sticka iväg och äta, det blev gyros. Det är så gott, kan nästan ta och äta det dag ut och dag in! Dagens utflykt drog till Arninge med vännera, jonathan drog och gymmade ist :/
I Arninge skulle det prov köras bilar, inte det minsta lockande i detta väder! Sagt och gjort, vi åkte till två bilfirmor. Den första va ett fjasko, trodde det va ett skämt först. Ingen bra service, kollen på hur bilarnas skick var sådär. Det tog oss säkert 20-30min att få ens sätta oss i bilen. Folk gick ut och in för att fylla på luft i däcken, som för övrigt var punktering på två däck.
Bilen var hur äcklig som hellst, helt slut!
Så vi åkte tillbaka och sa tack och hej! Sen åkte vi vidare till en annan bilfirma, där var servicen helt klart bättre.
Killarna fastnade för en bil, den var tyvärr inte till salu. Men vi fick testa den ändå! Den bilen var hur mycket skönare och bättre. Lite dyrare men nyare.
På sista stället tog det inte lika lång tid, vi fick även med oss en tändare och en ur usel cd-skiva med oss hem.
Sen bar det hemåt igen till Norrtälje. Så nu sitter jag här!
Bilresan dit och hem var en resa för sig själv, haha.

Nu måste jag ha något att äta.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tönt, mes, konstig person

Oj, här går dagarna fort.. Det är redan mars och detta blir det första inlägget för mars, men fler ska komma!
Nu har det blivit ny vecka, tisdag är det idag och jag har lov. Det är rätt skönt!
Idag har jag inte gjort så mycket, men mer än vad jag brukar göra.. Städat jonathans hus eller endel av det iaf och sen hämtat hem bilen ;) så nu kan jag äntligen ut och köööra!
Så imorgon hoppas jag på att det finns annat att göra, kanske åker hem till mig och fixar lite i min stuga. Det känns att det behövs.
Jag flyttade in där förra sommaren när det va knackigt mellan mig och jonte, så jag har inte haft tid eller ork sen dess att fixa. Men nu, nu är det bra mellan oss. Eller, det har varit bra vääldigt länge nu men orken har inte funnits där ännu.
Så imorgon hoppas jag på att det ska gå bra, att min städ och fix känsla kommer fram smygandes! Den kommer inte ofta, men när den väl kommer. Då kan ingen stoppa mig!
Nu ska jag, daniel och jonathan spela lite spel!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()