Man mår som man förtjänar

Äntligen är helgen slut, för min helg har varit fartfylld. Jag ska inte klaga, men såhär i efterhand tog kroppen ganska mycket stryk. Men faktiskt, jag är inte bakis alls - skönt!

Igår som sagt, drog vi ut på krogen. Drack groggar efter groggar, men det hände ingenting tyvärr... Så vi drog ifrån krogen till bilen där vart våra öl låg och så åkte vi med den. Kan ju erkänna att det va nästan roligare i bilen än på krogen igår.
Klockan bara rann iväg igår, så jag kom hem imorse och det kan jag säga att det va inte roligt. För dagen idag blir bara seeeeeg och jävlig. Menmen..
Nu ska jag äta något.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag äcklar dig!

Gårdagen va suuuper rolig! Det va den bästa kvällen på länge.

Jag och Jenny startade kvällen hemma hos en vän, där fick vi i oss en hel del. Sen åkte vi ner till stan med en kompis ner på krogen, där träffade man på ännu fler som man kände.
Efter mycket om och men så bestämde vi oss att dra till ett annat ställe, inte för att det va så lätt att fixa skjuts. Men tillslut gick det! Haha, vi fick väl i oss ganska mycket på krogen så tiden gick så sjukt fort ( :
Vi kom hem ganska sent & jag är mest glad över att jag INTE är bakis.
Idag, ska jag på krogen igen! Känner mig inte så taggad men har man lovat så måste man :p Juste, jag hatar bilar mest av allt. Skiten går bara sönder hela tiden.
Nu har jag inte tid, ska laga lite mat.
- jag längtar tills sommaren!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu ska jag för er berätta

att jag är hungrig, trött och less!

Gud, igår kom snöovädret, det va ingen höjdare. Jag fick köra hem, det är en väg som man ska köra 70km/h men jag körde som snabbast 60km/h, för det va skit läskigt :(
Kom hem gjorde vi iaf! Dagen idag har gått till att sova, kolla på tusenbröder och bara tagit det lungt. Jag vill inte dra mig utåt men det kommer bli ner röstat ganska fort, med tanke på att det är snöstorm ute. Gud så roligt det är att sladda!
Usch, vad jag längtar tills fredag. Äntligen ska jag dra ut på krogen med den älskade jenny, det är även hennes premiär på krogen så vi ska dansa oss trötta! Som det ser ut nu så blir det hela helgen på krogen, så hoppas kroppen orkar med det hahahahaah.
Nej äsch, nu ska jag klä på mig och äta något.
Skål!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag tog en kula för dig, men fick en smula tillbaks

Vill bara börja med att den här helgen va den bästa på länge! Faa-an så roligt jag hade.

Visst, fredagen när jag körde då gick hela kvällen och natten helt klockrent men sen, sen när jag skulle äntligen rulla hemåt. Ja, då lyckades bilen åka ner i det största diket på hela vägen?! Delvis va det väl mitt fel, men jag kunde inte förhindra det. Med tanke på att det låg mellan 5-10centimeter oplogad snö på vägen. Jätte bra att köra på när man är trött, seg och sen kör man bakljusdrvet. Det blir inte bättre..
Menmen, jag snappade upp min mobil och ringde en kompis några gånger så han skulle komma upp. För klockan va ju ändå 4, halv 5 på natten. Satt, det va inte det minsta roligt. Upp kom jag!
Dom som inte visste det så äter jag pencilin, så jag kunde inte dricka denna helg. Tills min låtsas pappa sa till mig att man KAN dricka när man äter pencilin, det är bara en skrock att man inte kan. Så idag, lördag var det min tur att dricka. Med dom bästa också! Jag började dricka ganska sent, så klockan hann rinna iväg innan jag ville hem. Egentligen skulle jag hämta min lillebror på lan på söndags morgonen, men det hade jag redans löst att någon annan hämtade honom ist..
Usch, jag va ganska trött efter denna helg. Skrämd till att köra bil också, men det va bara att hoppa in i bilen dagen efter och köra. Nu sitter jag nästan och skriker när jag åker med någon annan. Det känns som om jag ska åka av hela tiden. Men ah, det kommer säkert släppa snart, hoppas jag iaf!
Det pratas om att det ska bli jordens snöstorm idag, usch... Jag vill inte ha det!
Tur att jag inte ska ut och köra något idag, för jag ska aldrig mer köra när det snöar (säger jag nu).
Haha, nu kan jag inte sitta här och skriva hur långt som hellst. Det är inte så roligt att läsa.
- Jag saknar min hund, Elvis! :( <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()