Passport

Har helt glömt att berätta. Jag och han fyller år 2 dagar mellan varandra & båda fyller 20 i år. Så då har vi bestämt att fly landet när dagen är kommen. Vi åker till Schweiz & sen drar vi några dagar också till Tyskland. Ååå, vad jag längtar. För han kanske det inte är utomlands, det är hemma. Men för mig, då är det utomlands. Jag sa för mig själv förut att jag skulle vilja åka utomlands när jag fyller 20, det får jag också.

Idag drar jag igång med träningsmånaden, jag orkar inte vänta tills imorgon. Tror inte lillebror orkar idag, så jag kör själv!
Gaah! Jag blir så deprimerad. Hästen har jag om jag bara får ett jobb. Kan ingen ge mig ett. Snälla!!!
Dags att dra mig utåt i det fina vädret.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det gäller att segla rätt.

Haha, suger på att blogga. Men haha, det gör ju inget. För det är typ ingen som läser denna iaf.

Snart är det dags för mig att börja träna, som jag skrev innan. Jag är såååå sjukt taggad! Fattar inte? Har inte varit det på länge? Tur är väl det att suget är uppe.
Skönt är det också att jag ska inte börja själv. Så då har jag alltid någon med mig & det är skönt.
Tisdag, kom till mig nu nu nu nu nuuuuuuuuu! Haha, jag får träna extra hårt denna månad. För det är mindre dagar i februari. Men det gör inte mig något.
I veckan va jag & den bästa på bio, The Tourist fick det bli. Den var sjukt jävla bra. Det är en film jag verkligen rekommenderar. Jobbintervju var jag också på, men det gick inte lika bra där. Jag fick det inte. Ååå, jag vill ha ett jobb. Vet att det är tjatigt, men jag vill verkligen ha ett. För jag har så mycket planer OM jag skulle få ett jobb, ett extrajobb hade inte heller suttit fel, bara jag får money money!
Pussssssssss!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Let´s go crazy!

Oj, kom just på att det är snart 2veckor sen jag va inne här och skrev en eller två rader. Det är dåligt.

Juste, bilen ja. Den funkar än. Men den ska besiktigas imorgon, så får hoppas på det bästa.
Jag har varit på arbetsintervu denna vecka, dom ringde tidigare idag. Jag fick inte jobbet. Men det är bara att kämpa på igen! Besviken blev jag, för jag hade verkligen hoppats på att jag skulle få det. Det verkade som om att det passade mig. Men det tyckte inte dom, suck!
Visst, jag har KANSKE ett jobb. Men då får jag börja i April. Jag vill inte gå hemma enda tills April. Då blir jag galen.
Jag vill ju ha häst & då kan jag inte bara gå hemma. För då kan jag inte ha häst. Det blir bara en ond cirkel.
Idag ska jag, den bästa & hans kusin dra och bowla. Jag ska även dricka lite. Detta är min sista helg, för sen drar jag igång med hårdkörning av träning. Jag ser verkligen fram emot det. Min lillebror fick jag också med mig, men jag vet inte om han kommer vara utan alkohol, godis & läsk i 1månad. Det får vi helt enkelt se! Men jag ska iaf klara det. Jag har viljan framme, jag har sånt sug efter träningsmaskinerna. Tack mamma! Det va hon som erbjöd sig att inhandla ett var till mig och lillebror. Jag vart så glad. Äntligen.
Nu måste jag fixa mig, lägga in musik i usb-minnet & sen dra in till staden.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

My toyota is fantastic

Helgen vart lugn. Skönt det också! Fick köra runt på mamma och kenta, men jag fick en liten sporre för det också. Fick ju köra deras nya bil, kände mig som en kuuuung! Den är helt otroligt skön. En sån bil ska jag också ha sen någongång. Gick och la mig tidigt både fredag & lördag. Firade min mor i söndags, hon fyllde nämligen år då. Hela 41 bast.

Köpa bil ska vi göra idag också, en äcklig 740. Men vad gör man inte för att sitta bil lös tills våran är klar för körning. Så har jag en bil också sen när den andra är klar. Hatar att dela på en bil, man kan inte riktigt göra det man vill när man känner för det.
Nu är det slut skrivet för mig i denna stund. Strax blir jag upphämtad. Bild kommer på bilen sen.

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oha hela natten

Resan gick bra. Halt är det bara, hatar detta underlag att köra på! Matpengar fick jag också så vi kunde äta lite middag, har så mycket annat för sig. Skönt ändå att vara sysselsatt nästan hela tiden, annars börjar man tänka på allt. Usch & det gillas inte! Det kommer upp så många tankar som man har men som man egentligen inte vill finnas. Menmen, man kan inte alltid välja vad man vill tänka på eller så.

Mina ögon är så tunga, känns som om jag sover redan nu. Är så sjukt seg, men kan inte sova nu. Ska kolla på film med den bästa & även hinna mysa lite också. Vi träffas inte så mycket nu den senaste veckan, jag har gjort lite andra saker för mig själv. Men det kan vara skönt det också ibland!
Är fortfarande frusen efter ridturen idag, fy fasiken va kallt det var & jag hade lixom långkalsonger, raggisar och sen tjockjacka på mig men jag frös inte just då utan det kom efteråt. Lite så där lagom tills man skulle vara social med folket. Men det funkar inte riktigt då om man är kall och trött :/ Ååååh, jag vill ha en egen häst. Den känslan & den friheten man har. Jag bara älskart! Men.. Nu kommer man till det där med pengar?! Det har ju inte jag riktigt ännu. Får väl flörta riktigt rejält med min pojke så kanske han köper en åt mig den dagen jag är riktigt riktigt snäll ;) HAHA, den dagen kommer väl aldrig att komma. Skämt & sido!
Ögonen säger upp sig snart. Sängen kallar, höres imorgon gott folk!
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

All that shit done!

Huuua, nu har man varit på arbetsintervju & hunnit rida. Jobbet verkade schysst, men jag får ju ist inte börja förns i april -.- jag vill ju jobba nu nu nu!! Ridningen gick super bra! Jag är hel nöjd, ska rida imorgon också. Kommer nog kännas lite i benen imorgon när jag vaknar, fick som sagt använda benen hela tiden typ. Trög häst att fatta att man kan ta det lugnt! Tog lite bilder idag i stallet, men kabeln har tyvärr fått fötter & kilat iväg. Hittar nog den senare, för orkar inte leta eller har rättare sagt inte tid! För ska hämta min mor & Kenta strax. Dom har åkt båten, hoppas dom har något gott till mig ;)

Tyvärr så är det för halt för att dra en ridtur utomhus & plus att jag inte riktigt vågar rida ut när det är isgata ute. Va modigare förut, men hänt lite saker i åren. Haha tycker att det ska bli lite varmare ute, fryser ju ihjäl! Usch, det är till och med så att bilen nästan strejkar för att det är sååå kallt.
Ska ut & starta bilen sen åka ner till båten.
Puss! 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Good time with you

En STOOOOOOOOOOOOR dag imorgon. Jag är sååå taggad, jag bara hoppas & åter hoppas. Så nu tänkte jag slänga mig i sängen och glo på film, som jag inte hann riktigt med tidigare idag. Magen sa stopp för filmen och ville ha mat ist.

öööö! Juste, imorgon ska jag även rida. Det längtar jag också till. Något gryyymt mycket, ååå det va så länge sen. Jag vill ha en egen häst eller åtminstone ha en häst att få rida & kanske till och med tävla lite på. Men frågan är vems och vad för häst?
Här är hästen jag ska rida imorgon, Mustag Sally heter hon.
Det är min söta kusins häst. Joy heter min kusin, hon finns att kika på här.
Puss på er alla glada. Kanske till & med blir lite bilder från imorgon, om ni har tur. Vill ha lite nya bilder!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aldrig ska jag sluta älska dig, du är allt jag har och allt jag ber om. Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.

Goder morgon! Eller.. Vaknade inte nyss men jag gick upp typ nyss. Skönt! Det kommer inte gå många knop idag inte, ska bara ta´t lugnt och njuta. Haha laddade ner den bästa filmen någonsin, det är minnen! Livet är en schlager, den är såååå bra. Kan aldrig sluta kolla på den, fast man kan replikerna utantill hahah. Skriva cv måste jag också göra idag, personligt brev likaså. Det va min läxa från jobbcoachen. Haha, så det är väl bara att börja det.

Ååååå, igår lagade jag en sån god risotto. Det va något grymt med den. Eller så va det bara att jag har varit sugen på det huuuuur länge som helst. Jag vet inte? Men idag ska jag laga den igen, så får se om den blir lika god. Det hoppas jag.
Fy bubblan, nu blir det film sen laga mat.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

klickar till ibland.

ja fy fasiken vad jag är trött. Har fått gått upp tidigt hela denna vecka, men det är skönt det också. Få andra rutiner, bra rutiner. Imorgon är det den enda dagen jag INTE har något att göra, skulle egentligen varit barnvakt men det blev ändrat. Men på fredag, då smäller det. Hela dagen är fullproppad med saker att göra. Massa bra saker dessutom, det känns skönt. Men ändå en liten klump i magen, har massa tankar och frågor.


nu ska jag kika film, äta chips & dipp! Mys på topp nivå.
Puss & kram!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

@"#¤&%=

Moget att kommentera "usch vad ful kille". Sen vågar den inte skriva in sitt namn, vilken fegis!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

F*uck you!

Har helt glömt bort att igår, låg och halv sov på soffan så hörde jag något svagt ifrån vårat rum hur min ringsignal började låta. Jag hoppade snabbt upp och näst in till sprang till rummet, men missade samtalet. Jag som trodde det var min bror, för han praktiserar på måndagar - men icke! Jag ringde upp numret och fick höra en röst som inte var bekant, med gurgel i rösten (läs:skånska) presenterar han sig som Torsten (jag tänker: jag känner ingen Torsten?!). Till slut kom jag på, det var ju ett av jobben jag sökte! Så jag ska på en intervju nu i veckan.

Detta va också igår, men då körde jag bil och sen måste jag ha högtalare på min mobil för att kunna prata i telefonen - så ni som vill prata hemlisar med mig inte gör bort er ;). Dolt nummer ringer, jag frågar Johan om jag ska svara. Han svarade rakt ut och inget tvekande "JAA!", jag gjorde det och samma sak här. Det va en obekant röst, jag blev kall i kroppen. Sen började han prata på och sen frågade han "beskriv vem sofie är?" jag blev helt till mig, shit tänkte jag. Vad ska jag säga? Tänk er själva, köra bil, måste prata i högtalare, ha massa folk och sen ställer han en sån fråga. Huuuuuh, det va en klump i magen länge efter det. Men han ville iaf att jag skulle komma till Spånga för en intervju med mig och det va idag. Det värsta va ju att han sa att det "enda" jag behövde ha med mig va en kopia av mitt cv, men jag har/hade inget cv tänkte jag, men jag sa det inte!!
Jag går hela dagen med ett stort leende på läpparna, fjärilarna bara flyger i magen men sen kom vi till det där cvet. Hur fan skriver man ett cv? så direkt när jag kommer hem googlade jag på "hur skriver man cv?" det kommer upp ett skit bra förslag och jag sätter mig ner och skriver. Kanoners! Det blev hur bra som hellst, jag va nöjd och jag tog natt.
Haha, tror ni jag kunde sova inatt? - Tänkte väl det! För det kunde jag inte heller. Fick till slut tvinga mig att somna. Vaknade jätte tidigt, gick upp och fixade allt jag skulle fixa och sen mig själv. Nu var det dags, nästa Spånga! Körde Johans kusin till skolan, hämtade en gps och sen rullade vi mot Spånga. Det va en baggis att hitta dit, men sen tog det emot när jag skulle dra mig ur bilen. Jag har ju aldrig varit på en arbetsintervju! På han som ringde lät det som om det va flera hundra som hade sökt och kanske mellan 20-30st hade blivit uttagna till en intervju. Haha, nej inte det inte. Det va jag och 4 till, iaf idag. Fick vänta ett tag sen va det min tur.
Kom in där och började prata, visst jag va nervös men det va spännande. Allt gick bra och jag skulle få besked senare idag eller imorgon. Jag bara hoppades att få detta jobb men, men, men när jag kom hem. Då fick jag höra att detta företaget bara luras, det är inte som det låter. Snabbt ångrade jag mig helt och hållet. Men just då ringer han och säger att jag har blivit uttagen till företaget och få gå en kurs. Men jag svarar "tack, men jag ska gå på flera intervjuer nu i veckan. Så jag återkommer!" Nej det fick jag inte, jag skulle minsann börja där & jag skulle inte få något bättre jobb än där. Så det var synd. Så nu får jag hålla tummarna att jag får det andra jobbet, det låter lovande!
Nya tag helt enkelt. Men nu har jag spräckt min bubbla om hur läskigt det är att gå på arbetsintervjuer! Det var en baggis, bara om man vet vad man ska säga. Annars kan det bli jobbigt.
- Det är han, han som får mig att orka allt. Han gör mig hel - jag älskar honom!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Drink up!

Är helt sjukt utslagen efter denna helg, men det roliga är att jag har inte gjort något speciellt?! Det är väl det som gör så att man blir utslagen.. Är rött hela tiden nästan, så ja nu hoppas jag på en vändning.

Har suttit och kollat på gamla bilder, vill ha tillbaka min lugg & mina otroligt coola färger i håret. Men kanske andra färger nu? Jag vet inte, vad tycker ni? Ni som inte vet hade jag brunt hår med blonda & röda slingor. Hur coolt som helst, jag bara älskade det! Haha, vet inte hur många olika frisyrer och färger jag har haft? Men vafan, mitt hår växer som ogräs. Helt sinnessjukt!
En sak, jag saknar studenten. Jag vill göra om det om o om o om igen!
skriver senare.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Break my car

Dagarna går såå segt tycker jag. Vill göra något - men vad? Grabbarna meckar, städar, fikar och sen meckar lite till. Okej, jag hjälpte till också igår. Men mest putsa lite, tog ut stolarna ur bilen - jag är riktigt händig ja!

Idag har det inte gått många knop här inte, vaknade vid 3 tiden och då satt jag mig här sen drog jag och den bästa och handlade lite sen fick jag äran att laga mat. Ja, nu sitter jag här - igen! Hoppas på att grabbarna tröttnar lite tidigare idag så jag får lite sällskap. Vill öppna en öl, men inte själv. Umgås vill jag också göra, men ja det kan blir lite svårt när dom knappt kan dra sig från garaget när det är mat. Knäppa är dom! Så ja, jag får väl stoppa i mina hörlurar i öronen och träna lite. Det är väl de jag kan hitta på.
Nej nu jäklar, nu kom dom in.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Horsepower!


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon.

Guuuud så skönt det är att sova länge om dagarna. Jag måste ju passa på.

Det gick vilt till igår, drack lite öl, åt räkor med aoili - suuuper gott! Vi spelade även kortspel hela natten igen. Skulle egentligen ha följt med och rida men vädret stoppade det. Usch, vilket väder jag verkligen hatar det. Man kan inte göra ett smack.... Grabbarna meckar för fulla muggar, så igår när jag egentligen skulle ha åkt hem för att hämta lite saker då gick inte bilen som den skulle och massa annat. Men nu hoppas jag verkligen att den fungerar. Jag behöver den imorgon.
- jag vill ha sommar och sol nu. Är så less på detta väder.


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det va riktigt dött

så va det för mig tidigare idag när jag skulle ladda ner musik till bilen. Så nu får vi lyssna på samma gamla vanliga musiken. Mig gör det inget, men sällskapet i bilen klagar då dant.

Något drickande kanske jag skippar idag, får se. Måste ta mig hem på något sätt lite fort och hämta drickan och lite kläder. Bilen har bestämt sig att vara krånglig idag bara för det. Bilar är skit helt enkelt!

This Afternoon - Nickelback, den låten går för fulla muggar här hemma. Jag verkligen älskar denna låt. Usch, det får mig att tänka efter allt som har hänt. Men det kan vara bra och tänka tillbaka ibland också.
Haha, idag har gjort något som jag verkligen inte får. Men vafan, ibland måste man vara lite busig ;)
Ska kila.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det går bra nu.

Sagt och gjort, jag åkte in och solade. Det va riktigt skönt! Känner att man måste skämma bort kroppen lite ibland. På vintern blir man så blek, vill vara brun. Börja träna ska jag också göra.

Måste bli av med all julmat, det är bara så.
Jag och grabbarna hade riktigt trevligt igår. Man kunde nästan tro att vi hade druckit eller så, vi skrattade och hade såååå roligt igår. Spelade kort i ca 5timmar gjorde vi också. Men idag ska jag slå till på att få i mig lite alkohol. Känner mig som en riktig hemma fru, lagar mat, eldar och ser till att dom har det bra dom där grabbarna. Jag är nöjd ja!
Jag saknar verkligen det gamla, säg att vi går tillbaka ca 5-6år. Då va allt perfekt för mig. Då hade jag allt jag vill ha nu. Hund, häst och ett bra liv. Fan! Vill ha en vändning nu i livet, ge mig ett jobb. Kan inte dom inte svara iaf, så man får ett svar. Då kan jag börja tänka längre än vad jag gör nu.
Sitter här och funderar på vad man ska ladda ner för musik till bilen, jag vill ha nytt och bra! Men oftast lyssnar man på samma gamla vanliga hela tiden. Så, nu har jag inte tid längre. Mina och dom enda jag har kvar hjärncellerna måste gå till musik just nu.
Vi hörs!
Pusselipusspuss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska man eller inte?

Just nu känns det som om jag har så många bollar i luften, det känns att det börjar gå bra just nu. Jobbet är sökt, hästen är mailad på, bilen är uttittad nu fattas det bara bostad och hund. Sen är jag nöjd för ett tag!

Visst, det måste gå lås för jobbet, men det känns att det går som jag vill. Då kan jag leva som jag verkligen vill. Jag orkar verkligen inte sitta hemma längre, är så less. Vill ut och jobba och tjäna egna pengar.
Egentligen så skiter jag i vad jag jobbar som så länge jag trivs och det funkar med allt så tänker jag bara rulla på. Man kan inte vara så kräsen egentligen, för då får man inget här i livet. Jag håller verkligen alla tummar och tår.
Nej nu ska jag dra in till staden och sola lite. Känner att jag behöver komma ifrån verkligheten lite.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyårsafton 2010

Dagen började med att jag egentligen skulle dra mig till min låtsas syster, hon fyller nämligen år på nyårsafton. Men hon va sjuk, så drog mig länge i sängen.

Åkte in till staden. Skulle lämna saker till min lillebror, där blev det också att jag satt igång att dricka. Så där ja, nu va jag i gång. Satt hela vägen hem till den bästa och drack. Hemma hos honom blev det bara mer, mer och åter mer. Bilen va fylld med alkohol och raketer. Så ska en nyårsafton se ut!
Nästintill hans familj va samlad här, så trevligt så. Maten blev serverad och drickan stog redo. Tiden gick bara snabbare och snabbare. Några rundor poker spelade vi också för att snabba på 12slaget.
Yihoo, it´s time for rakets!

Jag som är så rädd, stog precis vid dörren och kollade. Hatar verkligen raketer, men inte små utan bara dom man skjuter på nyårsafton. 12slaget hade passerat och 2011 hade kommit. Jag och den bästa drog vidare in till staden. Skulle ta ett varv och sen dra oss hem till mig. Nejnej, så blev det inte.
Fick en körning med några för många, visst vi fick betalt. Men det är inte så bra egentligen.
Vi kom väl hem tidigt på nyårsdagen.
Hejs!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista dagarna av 2010

Jag är ju inte världens bästa på att komma ihåg min blogg?! Men aja.

Julafton blev som den brukar, massor med paket och umgänge av dom bästa. Paketen blev verkligen en hit i år, men det är väl också som vanligt?! Mamma och kenta vet verkligen hur man handlar, haha.
Det va en lugn julafton, somnade tidigt.
Juldagen, ja vad ska man säga om den?
Spår, spår och åter spår. Den började hemma hos min fader, som vanligt så va inte maten, dom eller julklapparna klara?! Den tiden som hade sagt till oss, det blev ju ja ungefär 3timmar senare. För mig gjorde det inget, det va ju utgång för min del senare på kvällen. Maten kom äntligen fram och julbord x2 var det dags för!
Vid bordet blev det (läs: som vanligt) tjafs, men jag sa bara det jag tyckte och tänkte men det är tydligen fel?! Men jag fortsatte min mening och sen började jag äta igen. Stelt blev det efteråt, men spriten tog loss det.
Yes, nu blev det julklapps öppning. Spänningen va på topp!
Klapp efter klapp blev utdelat, tårar och skratt kom varannan. Som tur blev det inte så mycket julklappar här, så tiden sprang inte iväg.
När jag kom till krogen, knappt full, stinker verkligen rök och en del av sällskapet satt någon annan stans. Det började inte rätt. Menmen, jag beställde dubbelt på engång ja!
Klockan tickade iväg, jag blev fattigare men fan inte fullare. Då bestämde jag att jag inte tänkte vara kvar, det va inte värt det.
Sagt och gjort. Jag åkte med den bästa hela natten istället.
Det va som sagt dött på stan, så då tänkte vi att dra oss hemåt. Men då skulle vi köra hem min fader och låtsas mamma. Bara där tog det nästan 2 timmar -.- av olika skäl, men ändå så bor dom på vägen hem till mig.
Dagarna mellan jul & nyår, har spenderats att shoppa och umgås med vänner. Mer är så har jag inte använt min tid till.
Puss & Kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()