vilket jädrans liv!

Vaknade upp imorse av att min lillebror och några vänner kom upp till min stuga & livade. Dom har tydligen dygnat, ja så ni kan ju förstå vilket liv dom för. Dom skrattar åt allt hela tiden, man förstår verkligen inte varför dom skrattar. Roligt verkar dom har iaf! Nu sitter vi & ska äta lite lunch. Puss!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Öppna din dörr & säg att du vill ha mig här

Måndag idag, MEN jag är inte på jobbet. Jag sitter hemma & pular lite här. Helgen gick snabbt, känns inte så roligt. Menmen, full och glad var jag iaf. Usch, jag har en sån blogg torka just nu.
Ingen aning om vad jag ska skriva om. Hoppas att det kommer tillbaka snart. Idag hade jag planerat att jag ska gå en riktigt lång promenad med Ebbe. Så hoppas vädret håller i sig.
Jaja, nu ska jag gå ut.

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

in the white dress with the deep blue eyes and the magic smile, has anybody seen her?

Tjenixen! Jobbade i någon timme idag bara för jag hade pratat med min handledare på af & sagt hur det ligger till på min praktikplats. Ja, han suckade & tog reda på hur allt ska vara för min chef drar till Malta på söndag & då är det så att vi "praktikanter" inte får arbeta själva. Ja, så då ringde af till henne & förklarade läget.. Aa, hon blev väl inte så jätte glad för hon tyckte att vi hade gått bakom ryggen på henne, men det tycker inte jag för jag ville veta hur praktik är upplagt. Så nu har vi 2 lagt upp en deal, jag är nöjd iaf! Ja, idag va jag till Uppsala på biltema & shoppade loss eller Johan gjorde. Men jag fick med mig en as ball & as stor klocka med mig hem, jag är nu ägare av min första väggklocka. Imorgon är det lördag & det menas med American Car show, fan va jag längtat. Tror älskling ska vara med i burnout tävlingen dom anordnar där, så ikväll blir det garage häng. Inte det minsta roligt!!!! Men aa, man får skylla sig själv om man blir tillsammans men någon som älskar att bo i garaget.. Nej, nu ska jag ta en kiss runda med hunden. Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett vatten som smakar ovanligt gott helt enkelt

God morgon folket! Solen skiner, jag är trött och tån börjar bli bättre. Idag på jobbet har vi fått en beställning, wiiihoo! Haha, första på jag vet inte hur länge. Men chefen är inte ens här, så aa får se hur det går?!
Åå, jag vill ha semester och kunna dra till stranden och bada & sola. Men nejnej, måste jobba hela sommaren & det känns inte så roligt. Får inte ens bra betalt, så det känns som man jobbar gratis.
Hahahah, jag är såå jävla posetiv känner jag. Men suget är helt borta just nu. Ska kolla om det finns nått att göra.

Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag är full, du är för ung.

Trött är jag, galet trött. Vädret gör det inte bättre. Kanske sover för lite på nätterna, men vafan jag är inte ens trött på kvällarna. Menmen. Det brast för mig igår, jag orkar inte hålla det inne längre. Jag mår skit! Allt bara vänder sig emot mig.. Men aa, det kanske blir bättre snart igen. Ska till uppsala på fredag & göra lite saker. Så efter fredag kanske det vänder, så håll tummarna! Idag ska jag och johan hjälpa min underbara vän sandra & köra lite saker. Då får jag träffa älsklings bebis Theo. Ååå, jag kommer pussa ihjäl honom.
Sitter på jobbet och dör. Det känns inge roligt längre, jag har ingen ork kvar att prestera här. Hoppas att det vänder. Hunden är som jobbigast nu, han har börjat jucka lite till och från, jag duger inte - det är bara pappa som gäller för honom. Hoppas att det blir bättre med det också. Det är inte så roligt att han inte lyssnar på mig, för det är jag som har honom nästintill hela tiden..
Ajaa, ska jobba lite nu.

Puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

To the streets

On work! Segt va det att gå upp idag, inte för att jag gick och la mig sent igår. Men det va så segt så jag vet inte vad imorse. Hajjade inte riktigt va klockan va, så gick upp senare än jag brukar. Gick bra!
Tån läker bra, alla skrattar åt mig hur jag kunde göra illa den. Menmen, klantig är jag så jag är inte så chockad över min olycka. Känns som om dagen kommer gå så gryyyymt sakta, för jag vet inte alls vad vi ska göra med tanke på att jag kan inte gå längre sträckor så då kan inte jag dela flyers & det finns inte så mycket mer än det att göra. För chefen ska ha bilen idag, så hoppas jag får gå tidigare.
Hoppas vädret håller i sig, så man kan dra & bada efteråt. Har ju inte riktigt badat i år. Ja, när jag skulle göra det i söndags så drog jag ju i tån, så det vart inget mer igår.
Menmen, ska försöka hitta på något att göra här på jobbet.

Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vilken jädrans helg!

Ja, blev visst ledig i fredags. Chefen ringde ca 1min innan jag skulle sätta mig i bilen och åka in till jobbet. Då blev det att klä av sig och hoppa i säng nån timme till, jag klagar inte. Vaknade av att johan fick ett samtal av okänt nummer, han svarade och då va det en som ville komma och kolla på bilen. Vi städade ur bilen och rullade in till Norrtälje. Personen kom och kollade med ville inte ha bilen för det va massa små grejjer som han inte gillade. Då blev det lite dö tid så johan tog min mobil och kollade på blocket om det fanns någon bil om vi kanske kunde byta mot våran. Han hittade en, så han ringde till han som ägde bilen och frågade. Han va sugen! Så då va det bara att packa in oss & åka til Östhammar. Resan dit gick bra, men sen när vi skulle hem. Ojojoj, 8st däck i bakluckan 5 människor, 1baslåda och slutsteg & hund på det - ja det säger sig självt. Kaos! Det gick bra..
Så nu är JAG ägare av en 945 turbo, jag är ganska nöjd! För det blir billigare försäkring om jag står på den, då jag har haft körkort längre än johan.
På lördagen packade vi in oss & drog till västerås. Planen va att jag skulle köra och johan skulle dricka. Men han ville köra den nya bilen, så jag korkade upp vid 11 tiden. När vi kom fram till Power meet så va folket redan igång. Det va väl inte så roligt med det folket vi va med, så kvällen slutade för oss i västerås vid 10 på kvällen. Tur va väl det, för så full som jag va då, ojojoj. Det va länge sen, har minnesluckor från typ hela kvällen. Men så ska det vara!
Igår när jag vaknade va jag inte det minsta pigg, hela världen snurrade och ja jag mådde inte bra. Hela dagen gick och jag började må bättre. Men aa, körduglig va jag iaf inte!
Så jag, johan & stefan drog och badade, Ebbe va också med. För jag vill att han ska tycka det är roligt med vatten. Det börjar gå bättre & bättre!
Men det slutade inte så bra för mig, jag bröt tån. FAAAAAAAAAAN, så ont det gör. Menmen, på jobbet är jag iaf. Men det går inte så bra att köra, det märkte jag idag. Jag vill ha en automat just nu.

Ska jobba lite till.
Hejhej!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

on work..

Här sitter jag igen.. Hade en helt ok lång rast haha. Nej men nu börjar mitt pass 2 för idag & jag hoppas på att få gå ganska tidigt imorgon. Känner att jag behöver vila min kropp, den vill inte som jag.
Menmen, ska hjälpa johanna lite nu sen ska vi kila ner på stan.

Over and out!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Något som skummar lite mer.

Trött som få är jag idag. Dagen igår blev väldigt lång, jobbade hela dagen & sen va jag på cirkus med dom bästa. Helt otroligt att Theo klarade av hela föreställningen, jag är nöjd med honom. En 2åring som sitter helt stilla och tittar, han va helt förtjust i musiken och crossarna. Sen fick han följa med mig till garaget där pojkarna höll hus, han va inte så intresserad så han knappt kunde stå längre. Men han ville inte sova, men han däckade ganska fort när vi satte oss i bilen och va påväg hem till mamma.
Idag är det julinatta här i Norrtälje, då ska jag och johanna dela flyers på stan. Men vi hade helt glömt bort det då vi egentligen skulle komma senare hit idag, men vi va på plats som vanligt halv 9. Vi ska väl åka hem en stund på eftermiddagen och äta middag.



Det va allt för mig.
Hejhej!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man kunde vara fattig & sjuk i ett annat liv, inte ha några vänner, familj eller nån hund

Usch, min dag började inte bra.. Vaknade som vanligt av klockan typ 06.30 men på något sätt hade jag mobilen upp och ner så jag råkade trycka på stänga av alarmet istället för snooza. Så jag vaknade upp av att mamma ringde mig typ 20min innan jag ska vara på jobbet. Så hoppade upp, gick ut med hunden och släpade upp pojkvännen för han skulle köra in mig. Men som tur är det så lungt på jobbet så det gjorde inget. Men jag hatar att vakna upp i panik, dagen blir så förstörd!
Idag är det cirkus, jag längtar faktiskt. Får spendera kvällen med Johanna och Theo, det va inte igår jag passade honom, det ska bli så roligt. Visst att det kostar en hel del, men det är det värt! För det kanske va 10-12år sen jag av på cirkus. massa barn minnen kommer tillbaka (:
Just nu känns som att ögonen är helt ihop klibbade så jag knappt kan hålla upp dom, är såå trött. Men det blir ändring på det när jag hämtar Theo :p 

Ska jobba vidare! 
Puss 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skit väder och jag är trött.

Vaknade upp och tittade ut, piss väder - det regnar. Men det kommer till och från hela tiden. Snart ska jag och johanna dra ut och dela flyers ute på rådamansö. Inte så roligt att sitta inne vid datorn hela tiden.
Jag lever, hej!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag saknar ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag suger..

På att blogga! Vet inte varför jag har den kvar för det är ett ynka par som läser bloggen. Kanske det är någon som tycker jag roar dom med det jag skriver. Jag gör ju samma lika varje dag, inget spännande i mitt liv just nu. Jag tycker själv att mitt liv sucks just nu. Jag vill göra en rotation på livet, men hur? Jag vill bli rik! Men det kommer jag nog bara få drömma om - med det är mitt mål här i livet!
I helgen har det inte hänt så mycket, mer än att ett gäng drog och käkade på kina och drack gott. Sen på kvällen hände det inte så mycket mer. Helgerna bara flyger fram, man hinner inte göra riktigt allt man vill. Men får väl ta igen det någon gång i livet.
På onsdag kanske jag ska ta med Sandras bebis på cirkus, hah mest för att jag vill gå men inte själv & sen kan det vara roligt för honom att gå också. Jaja, min hund bara växer och blir mer och mer tonåring för varje dag som går. Man får ju nästan magsår av att han röjjer hela tiden. Men får hoppas att det blir bättre när hormonerna inte spökar i hans lilla kropp. Ååå, jag vill åka till Gävle på valptäff. Vill se hans syskon, men får se när det blir av. Kan bli roligt och se hur hans syskon och mamma ser ut då jag inte har sett dom innan - bara på bild. Men det räknas inte!
Nej kanske ska ta och jobba lite!


- Saknar tiden när man va mindre!

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det här visste ni inte..

Att jag vill ha - ett välbetalt jobb.  
Att jag lyssnar mest på - bra musik.
Att jag pratar - när jag är glad.
Att jag inte gillar - falska människor.
Att jag avskyr när folk snackar - med mig som om att jag inte skulle förstå.
Att kärlek är - det bästa och det sämsta någon kunnat kommit på.
Att jag gillar att – pussa på min hund.
Att jag är hemligt förälskad i –  saker som jag får drömma om.
Att sist jag grät var -av samma orsak som jag nästan alltid gråter av.
Att min mobiltelefon är – helt ok, men jag skulle inte tacka nej till någon annan.
Att när jag vaknar på morgonen – vill jag inte gå upp.
Att innan jag går och lägger mig - myser jag med mina pojkar.
Att idag har jag – åkt till jobbet och sitter vid datorn. 
Att jag just nu tänker på - att jag inte åkte ner till High Chaparall.
Att i kväll ska jag – stå i ett garage och kolla när killarna meckar.
Att i morgon kommer jag –jobba och göra samma lika som idag.
Att jag hoppas - att jag kunde spola tillbaka tiden.
Att jag verkligen vill - må bra och leva lyckligt.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()