im the best!

Tjenixen, det va inte igår.. Jag har ingen dator, så skriver från min mobil när jag kommer ihåg. Dom senaste veckorna har det flytit på med jobb, umgås med vänner och bara vara. Mera jobb kommer det att bli för min del, då jag ska på intervju på fredag, så önska mig lycka till! Hunden Ebbe bara växer och blir kaxigare, så vi får det aldrig en lugn stund om vi inte stänger in honom i hans bur en stund.. Nej, nu ska jag vara lite sällskaplig och spela tvspel med gänget. Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

rimbo-tierp

En kompis köpte ny bil igår men bakluckan va pajj. Så då gjorde J honom en tjänst och kollade efter en. Sagt och gjort, så nu sitter vi i bilen påväg hem till rimbo igen..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobba

Ja, som min rubrik säger jag sitter på holmens nu och har rast. Jag går på introduktiondag på städ här idag. Men det är inte min grej, men vafan det är pengar. Idag kommer mormor och morfar hem till mig och firar mig, yes!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

frågetecken

Hej hallå, nu är det maj! Helt otroligt att tiden går så fort, Ebbe bara växer så det knakar och uppkäftig blir han också med tiden. Det är bara att bita ihop och träna.. I helgen blir det jobb och dricka lite öl, jag ska tattuera mig imorgon usch så nervös jag är. Hahha, ska man vara fin får man lida pin. Just nu sitter man i rimbo och snackar lite med härliga vänner men det blir åka hem snart och sova!! Puss på er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()