Min hund fiser döda djur

Måndag, måndag. Den började tidigt för mig och jag drog till rimbo och plockade upp sandra och barnen. För sandra skulle fixa naglar uppe i hallsta. Ja, så halva dagen har jag suttit i hallsta och kollat när sandra blir fin.
Ja, så nu sitter jag i sandras lägenhet med ett barn som sover, ett annat barn som det är FULL JÄVLA GAS PÅ och sen lilla Ebbe, han ligger brevid mig just nu för tillfället. Men om han får tillfälle i akt så skulle han nog vilja tugga på alla leksaker som finns i denna lägenhet..HAAH!

Jahapp. Så så är det.
Hej på mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rond 2!

Jag kunde inte hålla mig. Jag öppnade en öl nyss, för jag hittade ett antal öl kvar från igår som jag tänkte att jag kunde dricka upp idag. Men jag ska nog inte ut på krogen, men om jag ska ut så MÅSTE folket bjuda mig. För jag är pank! Men ja.. Johan sitter bakom mig och putsar på en turbo. Suck, hur kan man tycka det är roligt? Men ja, det är killarnas sysselsättning.
Ja, men då säger jag; Välkommen Sofie in i dimman!

Over and out!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här jävlar mig va det går!

Vaknade av att jag trodde klockan va ingenting, men nej då va den redan 1 på dan. Jaja, det va bara att kliva upp, huvudet va inte på topp. Men bakis va jag inte. Kommer nog inte att bli heller, för då knäcker jag en bääärtz idag också. För vill inte vara bakis!!!
Ja, igår va mig den roligaste kvällen någonsin ute på krogen. Fa-aan så roligt jag hade, tror mitt sällskap säger desamma! Shit, gjorde av med 200spänn på HELA KVÄLLEN! Tack för att jag slapp betala så mycket ;) Jag och sandra började dricka lite smått hemma hos henne, ja då va man inte så taggad på att dra ut med 2 småbarn hemma hos henne. Nej, men sen blev vi hämtade och drog in på G. Där beställde jag en grogg o sen va det kört, då kom party humöret! Så då drog vi vidare till Teatern, men det söööög ju där. Så efter typ 40min så drog vi vidare till Mobergs. Ja, det va suuuper kul där. Vi va där enda tills det stängde. Lite halv slirig va man ju när man satte sig i bilen, men vafan! Det va ju värt det.. Men ja, idag då. Ja, det går inte många knop men jag är inte bakis.

Får se vad som händer idag då gott folk..
Btw, så blev det inget hundköp. Då den andra familjen som skulle komma o kolla på honom köpte honom direkt! Synd, men vafan det är bara att kolla vidare.



Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

inte vilken dag som hellst!

Kaos dag idag! Jag tog mig till rimbo o hämtade upp sandra o hennes barn. Sen drog vi till uppsala o handlade massa saker till sandra o barnen. Det va inte det minsta roligt när theo började trottsa hela tiden, tur att lilleman höll humöret uppe! Så nu efter en hel dag i uppsala är jag i norrtälje o umgås med yojjo. Lite senare får jag svar på om jag kan åka o kolla på hunden i förra inlägget, för det va en annan familj som skulle komma o kolla på honom idag! Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du, min nya stjärna!



Den här stjärnan ska jag kika på på Torsdag. Kanske tar hem honom till och med.
Jag längtar tills jag får kika på honom!

Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag älskar dig tills jag dör!

Älskling, det finns inge bättre än dig. Det är dig jag vill leva med.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mycket mycket ledsen

Hejhej, nu ödslar jag lite tid åt min kära blogg.. Ja ni, som sagt jag har inte bloggat på ett tag.
Det har hänt lite tråkigt att min kära farfar gick bort som hastigast för 1 månad sen om inte lite mer. Så det va ganska tung rott hemma, men det va bara att kämpa emot sorgen. Men jag är ganska lättad över att han dog med det han föddes till - fiskare! Så för en vecka sen va jag på begravning, det va nog den finaste jag har varit på. Jag som hade tänkt för mig själv att jag skulle hålla in mina tårar och gråta ut hemma. Tror ni det gick? NEJ!
Min tårkanal bara öppnades och ville inte sluta upp. Men nu är det över, vi fick ett bra slut.

Ja, sen har det väl inte hänt så mycket. Hade kvalitets tid med Theo i en HEL VECKA. Då hans mamma inte va så pigg, sjävklart ställde jag och johan upp! För vi älskar den där lillkillen.
Ja, imorgon kanske jag och johan drar och kollar på en till hund. Han är så söt!
Men sen kanske Sandra också ska kolla på en hund imorgon. Men hon ska kolla på en tik, men det kan ju inte vi ha. Ja, om hon inte är steriliserad. Men det händer inte att man hittar en sån tik. Det är ju en på millen.

Jahapp, nu så. Nu vet ni att jag lever.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hejohå

Jag lever, men jag bloggar inget nu. Känner att jag vill komma till ro först!

over and out so long!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()