Hej då :)

Så, nu är all packning inne i bilen och vi står på tårna för att åka : )
Nu drar vi emot fjället, så vi hörs!

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

GOTT NYTT ÅR!

Dra mig baklänges och lite till.. Jag kan verkligen inte sova, fast jag är hur trött som hellst. Funderar på att kolla på en film, men då kommer jag bara somna i soffan och sen vakna upp när jonathan drar och inte kunna somna om :/
Så, nu är allt packat och klart inför imorgon! Det är bara att ställa in allt i bilen och sen drar vi. Jonathan jobbar halva dagen imorgon och grabbhalvorna och emma är inne till 1300, så jag hoppas verkligen att vi drar innan 1400.. All packing tar upp en stor del av golvet här jag sitter, känner mig som en intryckt gammal anka eller något. Men mysigt är det iaf! Listan är lång på vad alla vill göra, se och hur vi ska fira nyår.
Idag som jag skrev tidigare så drog jag jimmy och challe båten över till åland fram och tillbaka för att inhandla alkohol. Åh fy! Det är första och sista gången jag åker när det är vinter ute, så grymt äckligt det va att åka. Maten hann nästan vända sig dirket och jag gick in i allt och alla kändes det som, billig fylla kanske?! Men alkoholen fick vi med oss i land utan problem. Så hej och hå jämtland, here we come!

Ingen aning om jag kommer ha tillgång till dator någonstans, men annars så skriver jag en rad här när jag kommer tillbaka till hålan. Jag är helt 100 på att jag kommer hem på söndag igen!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hal som en tvål,

Jajamensan, idag är jag uppe med tuppen! Vaknade innan klockan ens hade ringt, helt otroligt. Snart kommer challe och jimmy och hämtar mig, vi ska åka ålandsbåten idag och ladda upp inför nyår.
Juste, nyår ja?! Vad händer? Jag, jonathan, emma och grabbhalvorna ska åka till jämtland ett par dagar, åh det ska bli så skönt! Vi åker redan imorgon och kommer hem på söndag. Vi har planerat att fira nyår i både sverige och i norge, men det vet man inte hur det blir med den saken. Jag älskar´t att få vara där, det är så fint! Men fy vad kallat det är där uppe säkert, det är bara att ta med sig hur varma kläder som hellst hahha.
Men nu måste jag kila, grabbarna kommer nu. Jag återkommer!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Återberättelse om julen!

Julafton, då kom mina låtsas systrar och kentas mamma och pappa hem till oss och sen va släkten hemma hos oss. Vi är inte så stot släkt så det är skönt! Vi dukade upp all mat och sen satte vi oss i soffan och kollade på Kalle. Jag ledsnade ganska fort så jag drog mig in i köket och pillade på min nya mobil som jag fick av jonathan (tack hjärtat). Kalle va äntligen slut och vi satte oss till bords och började äta, usch så mycket mat det varje år blir och det blir massor med mat över varje år. När allas tallrikar var tomma så började vi med en lek att man skulle rimma på ordet grannen innan sa, det gick bra!
Vi barn ledsnade och tjatade om att paketen skulle öppnas så allt på bordet togs bort och paket öppning blev det för hela slanten. Inte för att överdriva men det tog säkert 4-5timmar att få bort alla paket till alla. Mamma och kenta som sa i år att det inte blir lika mycket som alla andra år, men tyvärr blev det de typ.
Mitt upp i allt tog vi en paus och åt panacotta och cheescake, som var hur god som hellst alltså cheescaken. Min jonathan kom hem till oss när vi öppnade julklapparna och då blev jag glad för det är honom jag älskar och vill pussa på. Senare blev det sällskapsspel och mys. Jag fick även träffa johanna på självaste julafton! Så, det va nog allt om min julafton. Ska försöka komma ihåg va jag har fått,

Mobiltelefon, Samsung touch
Ljud till datorn
Pengar
Presentkort Gina tricot och H&m
Glasskulptur Ett hjärta
Godis
Strumpor
Underkläder
Smink
Miniplattång
Lady shaver
Reflex elefant
Dataväska
Smycken
Over knee stövlar
M.m

Juldagen, vaknade upp med jonathan brevid mig. Gick upp och drog mig in till mamma & c/o. Självklart tog jag med mig nästan alla mina saker in igen så jag kunde pilla på dom : ) åt lite frukost, självklart var det julskinka på mackorna. Jag valde ut kläder som jag skulle ha på mig på krogen och ett par kläder som skulle vara fina och ha hemma hos pappa, jag åkte nämligen hem till honom idag och firade jul. Min lillebror vaknade och vi började dra oss sakta hem till pappa. Hemma där blev jag mött av älsklings hunden Tullamore, hon är lika glad när hon ser mig. Öppnade min julstrumpa och sen satte mig till bords. Hela tiden hemma hos pappa kände jag mig stressad, folket ringde hit och dit. Middagen blev äntligen serverad och jag verkligen slevade i mig massa med julmat. Jonathan kom lagom till julklapparna, inte för att jag fick några typ. Fick iaf ingen som jag fick öppna, men det va

Kryssning till tallink
En dag som modell
Trisslott

Jonathan och jag åkte hem till mig och hämta mina kläder, skor och drickan som jag skulle ha. Åkte och plockade upp johanna och sen emma på stationen och sen åkte vi hem till jonathan. Där folk redan festade för fullt, så det var bara att göra sig i ordning och hänga på deras race. Jonathan kom tillbaka efter ha kört lite folk, då drog vi oss till krogen. Det började med att vi va ett gäng på 9st till sist kom det folk och anslöt sig till gruppen hela tiden. Kvällen blev lyckad!

Annandag jul, jag vaknade upp och va inte ens bakis, helt otroligt! Jag gjorde inte så mycket mer än att gå på stan med jonathan, emma och johanna och sen åkte vi lite bil på kvällen. Så sågmin dag/kväll ut.

Igår, det va bestämt att vi skulle åka båten med några med så blev det inte när jonathan bestämde. Så jag somnade om och vaknade upp av panik. Klockan va hur mycket som hellst, så jag klädde på mig och stressade folket till max. Vi skulle åka till Täby centrum. Vi kom iväg efter mycket tjaffs och så. Väl på vägen dit va det lungt. Jag hittade inte ett skit i täby, usch vilket fult mode det är. Men jonathan fick med sig en och en annan tröja med sig hem.
Hemma i norrtälje igen drog vi och käkade på kina och sen hem till jonathan igen och städade.

Haha, nu är jag tillbaka i matchen igen! Ska bara försöka komma ihåg att blogga varje dag.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjärtat ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gör det om igen men på det rätta sättet!

Hej och hå, nu är julstöket över och jag är lika glad ändå. Det finns mycket att berätta men det får jag ta en annan dag eller senare ikväll för nu ska jag och jonathan till kina och mysa lite efter en dag i täby centrum.


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Jul!

Hej alla glada!
Idag är det julafton och det är inte en grön jul, jag är så nöjd!
Snart ska hela familjen äta, så nu ska jag hjälpa mamma lite.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag behöver en käpp för du gör mig knäsvag. Låt mig gissa, du vill fiska? Jag kan bjuda på en tripp till Ibiza

Gråten är inte alls långt ifrån, kämpar hela tiden för att försöka dölja det men tyvärr går det inte så bra. Julen känns som ett skämt just nu, jag orkar verkligen inte. Mitt leende är ett fejk, jag gråter inombords. Mitt liv är som en saga utan lyckligt slut. Det där lyckliga slutet rev någon ut.


Goderafton, förlåt jag vet att ni kanske inte vill läsa om mitt värdelösa liv. Men nu blir det tyvärr så, jag har inget annat att skriva om just nu. Det är det som tar mest plats i hjärnan.
Just nu sitter jag och väntar på jonathan som ska komma hem ifrån sin bror och sen drar vi ner på stan och handlar julkappar. Tyvärr går det inte så fort för mig, då jag har skadat mitt knä och fot pga av olika anledningar -.- Efter julkappsinhandligen åker bilen ut till mig och där blir det bakning och städning då det inte lyckades igår så bra.
FAAA-AN så ont jag har i mitt ben, stört! Det äckligaste är att det känns som om det blöder, men jaghar kollat det finns inget sår på knät :o skumt!
Så om de inte blir bättre innan juldagen, då juldagen är om 2dagar, vet jag inte vad jag ska ta vägen. Jag har längtat så efter att gå ut på krogen.
Nu känner jag att jag måste vila mitt ben. Hej så länge!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 December - 2009

Jag har en sån blogg torka så det inte är sant, jag har verkligen inget att skriva om. Det händer inte så mycket i den håär hålan som jag bor i.
Men idag om en liten stund ska jag och jonathan till ett glas och käka och sen röra oss hem till mig så ska jag baka och städa va det tänkt. Jonathan blev lite sugen själv att baka pepparkakor, så vi ska väl svänga förbi någonstans och handla deg till honom.
Det var allt för denna gång!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej min sköna böna, nu åker vi av!



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du är som en hal tvål klockan halv två i duschen

Nu är jag tillbaka och här ska jag stanna ett par timmar : ) lilla uppkörningen gick galant! Jag är så nöjd, jag är så nära nu.. Allt känns så mycket lättare nu än förra gånen, så hoppas bara att turen är på min sida.
Efter körningen gick jag för att möta johana, sen blev det att dela en pizza med henne och sen strosade vi en liten stund på stan och nu är jag här igen.
Jag är så sugen på att hitta på något, men jag kan inte sätta tungan på vad?! För nu har jag verkligen lov, behöver inte gå upp tidigt eller så, kan få sova ut äntligen!
Snart hoppas jag på att jonathan kommer hem, jag behöver talk to him. Nu undrar ni säkert vad det är, men icke sa nicke det får ni inte ; ) Det är mellan mig och jonathan.
Fy vad seg jag är, känner mig bakis?! Men jag drack lixom inte igår så det kan inte vara det. Tänkte lägga mig i sängen ett tag.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var e vargen, var e vargen?

En ny vecka, nya tag, WOHO! Här sitter jag precis hemkommen till jonathan efter en lång natt utan ingen sömn alls nästan pga olika saker. Jag bestämde mig att jag ville sova själv för att det är snökaos ute och jonathan va tvungen att dra mycket tidigare om han skulle sova hos mig för han ska hämta upp en kille som ska åka med honom till jobbet, men det va tydligen fel! ÅÅÅÅÅÅÅÅH! Men nu hoppas jag att det är bättre, det lät så på honom iaf. Det är han själv som har sagt innan att jag måste vänja mig att sova själv och nu när jag tänkte och gjorde blev det sura miner, men jag tog det med en nypa salt och tog mig i kragen och sov själv. Vaknade upp inatt av att det bankade som fan i min vägg som tur va det bara snön som hasade ner från taket, huh. Här sitter jag nu och lyssnar på massa låtar som reflekterar tillbaka till tiden när jag va med anton och emma hela tiden. Men nu, nu kommer det aldrig mer bli så :/ men jag har ju emma ändå. Hon är ju min och ingen annans. Ingen pippifnask utan emmaskrutt <3 hehe.
Jag börhar få panik, jag har inte kommit på någon julklapp till jonathan :o ?! Eller, jag har en och den vet han om men det kommer nog inte bli så med tanke på att han ska jobba mellan jul och nyår. Jag kommer nog på något tillslut, kan råd fråga min käre mor om den saken.
Snart är det dags igen för en körlektion, då har jag lilla uppkörningen. Jag är faktiskt nervös. Jag gillar inte alls att köra när det är snö och skit ute, men man måste tyvärr vänja sig med det, hah.
Så nu tänkte jag kika vidare på datan innan det är dags för mig att dra mig ut i kylan igen.
Återkommer!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min pappa fyller år idag, grattis!

Så var det söndag igen, men den här är en bra söndag. För imorgon är det ingen skola så jag kan sova ut... ELLER?! Nej, för jag har körlektion vid 9 på morgonen.. Menmen..
Igår åkte jag och jonthan som sagt in till sthlm och kollade på buddy holly, det va as bra! Efter det gick vi och åt på pizza hut sen blev det att röra sig hemåt igen. Inte så lång visit inne i stan, det gjorde inget för det va snökaos där inne. När vi kom in till norrtälje igen åkte vi och plockade upp johanna och sen begav vi oss hem till jonathan. Här sminkade jag mig och sen drog jag och johanna vidare och skulle möta bill och stefan. Där öppnades den första cidern och sen blev det bara mer och mer. Som tur va var att jag vart inte ens jätte full!
Vid 2 tiden körde jonathan hem mig, så inatt fick jag sova själv. Trodde jag aldrig skulle somna, men det kunde jag, WOHO!
Imorse vaknade jag av att det va skottlossning, dåligt rädd jag vart. Men som tur va det bara tven, jag hade somnat med den på. Smsade jontahan och kollade vad han gjorde så kom han ut och hämtade mig så åkte vi och städade bilen, så nu ser man att den är vit hahahahaahah.
Nu skriker han på mig att jag ska komma ut, återkommer!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Buddy Holly

Hej alla glada!
Inte så pigg på att blogge egentligen, men vad gör man inte för dom som läser denna?! Idag bär det av till sthlm, medborgarplatsen. Ska kolla på Buddy Holly med jonathan. Vi hade planer på att stanna ett tag i stan, men det sket sig. Jontahan skulle pilla lite på bilen, det tykte han va roligare -.-
Så idag, jag har ingen aning om vad som händer?! Vill hitta på något med någon rolig.. Oj oj, nu måste jag klä på mig och fixa mig.

Peaec!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Only you

Jag älskar dig mest av allt på jorden Sofie, du är kolsyran i min läsk <3


/ Jonathan

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det ska vara du och jag. Jag behöver en käpp för du gör mig knäsvag

Jag känner verkligen jul känsla nu när man kollar ut, men det är en hel vecka kvar.. Jag vill ha jul nu nu nu nu! Öppna massa julklappar och bara mysa med familjen. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller vad brukar dom säga?
Nu har verkligen snö kaoset kommit :o och igår så sa jag till jonathan att det känns verkligen som att det kommer in ett snökaos nu när det är storm. Vad gjorde det då?! Jo snöstorm..
Det va allt från mig.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du är söt som en socker skål, men ibland är du sur som ett surkål

Nu är jag tillbaka efter en körning med körskolan och det va så underbart! Åh, så nära jag är kortet. Jag känner det verkligen på mig att det blir mitt snart.. Gick upp vid 7 och bara mös framför datan innan det va dags att dra ut i det kalla vinter vädret. Inte så frestande att dra ut när man ser snön yra runt -.- Jag tog mig iaf fram i tid till körskolan och sen är jag nöjd.
Alla mina körlektioner är snart uppbokade, det fattas bara en och den finns det ingen tid för.. Så på den fronten ser det mörkt ut :/ dom lovade mig att om ingen elev avbokade så skulle dom se till att någon blev avbokad eller flyttat. Så, vad händer idag?
Min skrutt kommer in lite senare, åh va jag har saknat henne! Har inte riktigt kommit på vad vi ska hitta på, är inte så sugen på att vara ute. När man är med henne så händer det alltid något, så jag är inte rädd att vi inte ska ha något att göra.
Imorgon då?! Vad händer.. Som det ser ut nu så är det dött.. Fast jag är ju en sån människa som knappt kan ligga hemma och bara kolla på tv och mysa. Jag är nästan allergisk emot det. Så imorgon kanske man måste tvinga sig själv att ligga hemma, för om jag känner alla rätt så händer det ändå inte så mycket..
Ikväll så ska jag ut och köra lite med mamma bestämde vi alldeles nyss, måste träna lite på några saker och det är väl bra att göra det nu när det är färskt i huvudet annars finns det en risk att glömma bort det, haha!
Har stora funderingar på att hoppa in i duschen.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag saknar dig skrutt!

Nu ska jag hoppa i säng. Ska nämligen ha körlektion imorgon bitti och sen kommer älsklingen emma till staden så då ska jag leka med henne. Åh, va jag saknat henne.
Men nu till sängen.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ananas juice

Idag fick jag besked om att det är lov nu, jipppie! Så idag blev det att sluta lite tidigare och vara med johanna och sen va jag med bill.
När mamma slutade jobba körde bill mig till hennes jobb, så körde jag hem. Fy, va läskigt det va -.- men jag och mamma överlevde iaf och det blev ingen avkörning. Så ikväll hoppas jag på att det blir som igår åka pulka efter bil :] Men som sagt, det återstå att se vad bossen jonathan vill hitta på.
Imorgon ska jag köra på körskolan, attans att jag har lov för jag ska köra vid 8 på morgonen.. Menmen, jag vill ha körkortet någon gång..
Nu orkar jag inte sitta här!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej mitt vinterland!

Fyfasiken vilket väder det är ute, men det är jätte mysigt! Hoppas det stannar över julen, vill inte ha en grön jul igen -.- jag är så hungrig och jag vill inte ut och gå i detta väder. Jag kommer halka och slå ihjäl mig eller nått. I stora huset hos jonathan finns det inte så mycket, har redan varit där och tjuv kikat.. Efter mamma har slutat jobba ska jag ut och köra med henne va det tänkt. Jag är rädd ja!
På lördag drar jag och jonathan in till sthlm och kollar på Buddy Holly och efter showen blir det att äta gott och sen bara mysa. När vi väl är inne i stan är jag lite sugen på att dra på krogen och kolla läget, det lär ju vara grymt mer drag där inne. Men på fredag kanske jag och jontahan ska dra till uppsala och gå på biltema och Ikea. Så min helg är så gott som planerad, eller efter det som jag har planerat lär jag hitta på något skojjigt.
Åh nej, snart är det nyår?! Vad händer?
Jag är iallafall glad över att jag har min juldagen planerad. Det kommer bli grymt kul. Hörde idag att typ alla ska ut, WOHO hur kul kommer inte det bli då?! SHIT, va jag är glad nu.. Men sen när jag kollar ut, då suckar man bara och sätter sig här igen..



Ikväll är jag sugen på att hitta på något roligt. Men då är frågan, vad?
Vädret tillåter inte så mycket och mina vänner hoppar inte ur bilarna, dom bara gasar mer och ser glada ut. Dom som har väntat så länge på snön.
Men nu tänkte jag kila vidare på internet.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

En del av helgen!





Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

huh, jag blir så tvungen.. men..

Nu är jag så illa tvungen att skriva att johanna är bäst -.- :) men egentligen vet ju alla att det är jag som är bäst!
Nu blir det stan och göra den osäker.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

I want you babe,

Goddag! Nu har jag slutat skolan och ska snart hoppa in i duschen eller bara duscha håret :) efter det ska jag och johanna ner på stan och kolla lite. Har fått order att testa bh storlekar. Det var väl ungefär det för stunden..

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

The boy is a monster

Nu är man mätt och belåten. Kände för lite grekland nostalgi, gyros. Riktigt gott var det och hur mycket mat som hellst. Så snart ska jag ut med jonathan och träffa psyksladd bobbo och lucia bill. Sen blir det hem till mig och gosa ner sig i sängen och kolla på tv.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

vi ser det snöar, vi ser det snöar. det var väl roligt, hurra!

Hej bloggen!
Jag är hur seg som hellst efter igår, vet inte varför men saken är den att jag fick inte sova ut imorse plus att fick stressa jätte jätte mycket igår med bilarna till lucia cruising.. Jag hade väl hoppats på att det va lite roligare eller att polisen inte stoppade allt och alla, det blev en snabb visit till sthlm. Det tog destolängre tid hem till norrtälje, i varenda rondell på hem vägen va det minst 2 varv i. Tog me mig kameran men den låg mest i bilen när vi stog stilla, så typ inga bilder blev det. När vi kom in till norrtälje igen så drog jag hem till mig med jonathan och sov, vaknade upp av att jonathan väckte mig och sa att jag hade fått sms -.- hahahaha!
Idag blir det inte många knop, seg dag. Bilderna måste in på datorn från igår, dom som blev. Så bilder kommer från igår här också.
Imorgon är det måndag, det vill säga en ny vecka med stora förväntningar och glada miner. Det är nämligen så att jag slutar skolan eller går på lov på torsdag :] Det ska bli riktigt skönt med lite lov, känner verkligen att jag behöver det. Men sen är det inte långt kvar tills man går ut skolan och har ett riktigt jobb istället för praktik.
Nu till facebook,

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var den du är, bli vad du vill

WOHO idag fredag och jag har fullt upp hela dagen och imorgon me för den delen. Direkt efter skolan åker jag bill och bobbo till biltema (läs feltema) sen hämta upp emma när vi kommer tillbaka igen. Efter det ska vi åka och handla massa krimskrams till bilarna :] Det är så att det är lucia cruising imorgon, då ska bilarna vara fina!
Nu måste jag kila till skolan.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

22:48

Skola idag, fy fasiken va det är helt världelöst egentligen.. Gör knappt någonting på lektionerna.. Idag berättade dom att vi slutar den 18 i skolan MEN vi måste komma till skolan den 21 om vi har rest in något, hur tänker dom nu? Egentligen är väl bara att göra som dom säger, ingen lust menmen..
Var på stan idag och inhandlade en julklapp till min käre mor. Inte för att det behövs, men den va verkligen hon. Tänker inte skriva va det är, jag har ingen aning om vem som läser min blogg och hon kan va en av dom. Efter stan drog johanna hem och jag och emma hem till hennes ex och lämnade julklappar till hans mamma. Jonathan kom och hämtade mig och emma och sen hem till honom. Middagen var serverad när vi kom hem. Sen efter fick vi (läs jag) vara lek mamma till oliver, jontes brors barn. Inte riktigt lika kul, han ropade och grät efter mamma.
Sen tror jag att det va allt för idag, mer kommer imorgon eller någon annan dag. Har verkligen inte blogg lust..

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I want your love

Igår blev det en natt hemma i min stuga med jonathan, ganska mysigt faktiskt. Ställde klockan precis innan jag gick och la mig, ja va händer när alarmet gick igång? Jo jag stängde av det eller rättare sagt jag tryckte så det skulle återkomma typ 5gånger?!?!?!? Men jag kommer bara ihåg den första gången och sen ringde mamma och då skulle jag bara ligga tills alarmet ringde igen men då vaknade jag 15min innan vi skulle åka. Så fort upp och klädde på mig och sen sprang jag in och kastade i mig två mackor och sen iväg. Vi va tvugna att åka lite tidagare för min mamma har köpt nya vinterdäck och för att dobbarna eller va nu dom heter ska sitta längre och däcken ska hålla så länge som mäjligt ska man köra högst 70km/timmen dom första 50milen. Jag fick då turen att köra in till skolan, så slapp mamma skämmas, haha.
Jag kan inte dirket klaga på skoldagen iallafall, första lektionen va slapp ocn andra lika så. Gick ifrån tidigare för vi elevambassadörer skulle på lunch med rektorn och några lärare. vart raDär blev vi sittandes två timmar ungefär och sen begav vi oss till skolan igen och där var det film, men filmen va slut precis när vi kom så det rast istället. Sista lektionen läste vi bara en bok och svarade på ett par frågaor, så jag är nöjd!
Snart blir det uppsättning av adventsljusstakar och sen hem till mig så man får i sig lite middag.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man ska ha husvagn..

Nu har jonathan blivit med bil, en volvo av alla sorter. Okej, dom är sköna att åka i. Jag tyckte det va lite för mycket pengar för den, men det är varken min bil eller mina pengar. Den är vit, det är väl inte ett pluspoäng, men som sagt det är inte min!
Jag blir så arg, jag måste verkligen lära mig själv att ta tag i saker innan det är försent och nu menar jag alltså med körkortsboken. Har inte läst en enda sida ur den. Men nu ska vi fara hem till mig så jag får arslet ur vagnen så jag börjar städa mitt rum någon gång.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I gotta feeling

Bloggen är så gott som klar nu, jag är nöjd. Lite till ska fixas innan den är helt klar, men det blir imorgon eller lite senare.
Idag är det egentligen skola för min del, men jag har inte sovit en blund i natt. Har bara hostat och hostat hela natten. Inget har hjälpt emot det, jag drack vatten, förskte med alla möjliga ställningar. Men nej, så nu är jag hur trött som hellst och orkar knappt sitta här. Men va gör man inte för bloggen, hah!
Nu är jag nöjd med bloggen, så nu ska jag slänga mig i soffan och försöka sova bort hela dagen.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Happy

Jag vet.. Usch, så ful bloggen är. Jag håller på att fixa den, kanske ser ut såhär i någon dag. Men sen blir den snyggare än vanligt. Hehe, nu ska jag åka och handla godis och mysa framför tven.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

prästens lilla kråka skulle ut och åka

Nu är jag tillbaka efter en tur på stan med alla andra människor, fy vad mycket folk. Som tur visste mamma redan vad hon skulle ha så det va bara att gå in i dom affärerna. Jag fick inte med mig det jag ville hem, men jag fick med mig munkar, godis och en julklapp till mig ifrån mamma men den får jag se på julafton, haha. Jag är så lycklig nu att alla mina julklappar är klara! Det kan inte bli bättre, efter allt man sett idag på stan. Hur folk stressar och verkligen ska ha den saken dom ser. Nej, jag ska ha en eloge! Eller, nej jag har en julklapp kvar men den är till jonathan.
Nästa helg tror jag att det va, då ska jag och jonathan till Stockholm. Vi ska kolla på Buddy Holly. Har inte riktigt så stor koll på vad det egentligen är, men den verkar bra. Innan showen börjar ska vi gå runt på stan och bara mysa. Kanske får med mig något hem (a). Alltid lika kul.
Nu finns det väl inte så mycket att skriva om, kanske kommer mer ikväll. Men nu måste jag springa ut, mitt legg och pengar kommer nu!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är även en utomjordning.

Snart ska jag börja göra mig i ordning och sen dra ner på stan med mamma och jonathan. Eller, tror inte jonathan vill följa med. Han är typ jätte bakis verkar det som, men det är rätt åt honom. HAH! Jag är så hungrig men nej han vägrar att äta typ, jag frågade honom om vi kan äta men inget svar.
Imorgon är det måndag och då ska man ha friska och nya tag till skolan, ingen aning om vad dom gör i skolan med tanke på att jag va hemma hela förra veckan och va jätte sjuk :[ Måste jobba ikapp denna vecka.
Jag lär ju inhandla något idag, bilder kommer.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men åh nej, jag vet inte hur jag ska göra utan den där brusanvisningen.. Nej, jag menade bruksanvisningen!

Klockan är typ hur mycket som hellst och här sitter lilla jag och är vaken?! Det är inte okej..
Ska upp tidigt imorgon, mamma frågade om jag ville följa med på julmarknad. Självklart blev svaret, det är mysigt att gå där och bara kolla. Ska även lura av mamma lite pengar så vi kan handla en ny BH och ett par skor.
Min kväll har väl sett ut ungefär såhär; suttit i en bil till barkaby, åkte fel, vände, kom till barkaby. Pratade lite med folk, åkte till donken för att kissa, bill skulle prata med vänner. Jag och emma satte oss vid ett eget bort och skrattade åt tok bobbo som skrev massa tokiga saker i smsen, haha. Sen åkte vi till Max för att inhandla oss en hallonpaj i var och sen tillbaka till hålan norrtälje igen. Sen var det väl inte så mycket mer som har hänt.
Min käre lille jonathan ligger helt däckad som en säl i sängen, där av att jag inte kan sova. HAN SNARKAR! Plus att han är jätte full. Ska tilläga att det va EPA TRÄFF(?!) vi va på i barkaby..

Och ja! Jag är rätt så sugen på att ändra min blogg lite, men mina idéer är helt tomma. Så, den får se ut såhär ett tag till tills jag har kommit på hur jag ska göra. Kanske ta bort den? haha

Ska lägga mig ner på sofflocket och glo tven ett tag.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En riktigt kanon kul fredag

Igår gick det lungt till, förutom att johan sparkade emma i ansiktet första gången vi körde twister. Sen va allt igång. Var tänkt att vi skulle sitta hos jonathan ett tag tills vi va igång och sen dra vidare till en annan fest, men som vanligt blir dom spårade och är tvugna att stänga ner festen. Men det slutade med att alla stannade här och festade. Fy, det va så länge sen jag drack och hade kul mellan fyra väggar hemma hos någonm annars är man på krogen eller sitter i en bil och dricker. Kvällen slutade väl helt okej, men hade kunnat slutat bättre.
Idag, ingen som hellst aning om vad som händer. Känner för att hitta på något, men slöfocken i soffan är ju som en säck potatis och inte orkar något. Så det blir väl att ligga hemma.. NEJ TACK :]!

Bilder från gårdagen






Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är såååå coooool!

Hej och hå här är det fredag kväll. Sitter hos jonathan med lite folk och dricker, känner mig inte riktigt hundra men det gör inget! Febern är borta, så det är lungt! Men nu måste jag dra vidare för vi ska köra twister :]

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du är så söt, min kära lilla pony. Du är så snäll, min kära lilla häst. För det är dig jag gillar mest.

Haha, just nu sitter man i åkersberga och väntar på att Emma ska duscha och lite sådär. Kom hit för en stund sen, fick se när Emma tvångs kelade med hennes katt som absolut inte ville kela med Emma. Jonathan ligger bakom datan (skriver alltså på en bärbar) och hetsar med ett headset som han kastar fram på skärmen så jag inte ser ett piss.. Haha, menmen det är bara att stå ut med en uttråkad jonathan.. Tidigare idag har jag, Emma och jonathan spelat twister, shit va kul det va! Men ack så jobbigt. Det är nästan som ett träningspass, det stretchar ut benen och armar så det gör ont. Men ikväll då, va händer? Jo det vet jag redan! Jag ska dricka med Emma, Jonathan och sen kanske Emelie. Eller Emelie kanske skulle komma till oss, det berodde på om hon kunde fixa dricka eller inte. Kräsen som hon är dricker hon inte öl. Men kvällen får erbjuda resten vad som ska hända. Planerna är bara bestämda att vi ska dricka och sitta hemma hos jonathan ett tag tills det finns någon annan stans att vara på. Haha, jonathan ligger och spelar mobilspel på min mobil och pratar med sig själv. Sååå sööt! Oh, yes! Inatt kunde jag faktiskt sova hela natten och inte vaknade att jag hostar tills jag spyr eller att jag har feber. Är så nöjd, hoppas bara på att det håller i sig. Orkar inte vara sjuk längre.

Igår klickade jag hem julklappar, så hela min familj är klar nu. Eller.... Nej, min pappa och hans tjej har jag inte köpt till. Men till dom får jag komma på något. Men inte så dyrt, det har jag inte råd med. Jonathans julklapp är inte heller köpt, men hans får vänta. Har inte riktigt råd med hans. Mitt bajskörkort måste ju betalas.. Usch! Men det ska bli så skönt när jag väl har det.

Nu ska jag kila vidare.


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

<33

Jag älskar dig PIPPPFNAASK!

KISSES AND HUGS EMMABÄST!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj, det är ju skit svårt!

Ett litet inlägg ifrån sjuklingen här!
Jag mår faktiskt bättre idag, det kan bero på att jag har proppat mig full med medicin och någon timmes sömn fick jag inatt också. Jonathan kom hem för ett tag sen, så snart ska vi bege oss ner på stan och kika efter lite julklappar. Alltid lika roligt! Nu tjatar han på att jag ska byta om.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En sån där liten lista.

Tio fakta
1. Hemstad/ort: Norrtälje
2. Hårfärg: Brunett
3. Längd: 164
4. Frisyr: uppsatt
5. Ögonfärg: gröna
6. Skostorlek: 37-38
7. Humör: hängig, trött och dunder sjuk
9. Civilstatus:
10. Vänster eller högerhänt: höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Självkart, är det nu!
2. Tror du på kärlek? - Ja det gör jag.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Tyvärr så har jag det
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
- Flera gånger, tyvärr av samma..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja :/
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - USCH NEJ
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för den? - eh, nej det tror jag inte..
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - har mitt, är glad för det
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - haha, vem vet
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? -  njaawe

Tio saker, det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - pengar (a) för kärlek, det har jag redan haha
2. Vin eller öl? - det beror på
3. Dag eller natt? - dag
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - vild fest
8. Färgfoto eller svartvita? - svartvitt
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - bilddagboken

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - tror jag aldrig har smitit ut, haha
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? -  någon gång säkert, när man inte orkar med livet just då. Men självklart vill jag leva!
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ahjo, flera gånger..
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej och kommer aldrig göra det heller.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - yes
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - usch nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja, helst dö!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej, haha
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - haha, ah
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - hahah, ja kanske för många gånger

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja ♥
2. Är du glad? - man ska inte klaga.
3. Är du fundersam? - sometimes
4. Är du uttråkad? - alltid
5. Är du tysk? - nej
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej och har aldrig varit heller
10. Gillar du någon just nu? - ah :)

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 18:48
2. Namn? - sofie
3. Vart bor du? - norrtälje
4. Hur många barn vill du ha? - 2 egna och sen vill jag adoptera!
5. Vill du gifta dig? - någongång, ja?
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - både och
7. Har du ätit sushi? - en gång och aldrig mer. FY FAN!
8. Favoritglass? - vanilj kanske?
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inga
10. Humör? - trött och sjuk

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej, men av brandkåren. haha
2. Har du en hund? - yes
3. Sover du helst själv eller med någon? - både och
4. Tror du på spöken? - usch, ja .

Skulle:
1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Skulle du vilja väga mer? - haha, nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? - aldrig
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - absolut inte

Kan:
1. Kan du röra på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - faktiskt inte 
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ah
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - om det är allvarligt så ja!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - inte ens när jag sover kan jag det..
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja varför inte?
7. Kan dina vänner lita på dig? - jajamensan!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - ja, men usch så fult!
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja

Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja det har väl hänt
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? -  självklart så har dom det
3. Har du syskon? - 1 lillebror
4. Har du någonsin haft sex med någon?  - ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - det hoppas jag inte, men det har dom säkert..
6. Har du varit full den här månaden? - haha, nej 
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - om jag har.. värdelöst..
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - det vet jag inte.
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
12. Har du ljugit på någon fråga än då? - haha, nej

Vem:
1. Vem älskar du? - mina underbara vänner, familj och jonathan.
2. Vem hade du senast sex med? - jonathan
3. Vem vill du bli full med? - Emma ♥
4. Vem är den bästa artisten? - många
5. Vem pratade du senast i telefon med? - mamma
6. Vem är snällast i världen? - jag såklart ;)
7. Vem vill du prata med? - ingen, det lät jobbigt.
8. Vem sov du senast med? - jonathan
9. Vem såg dig full senast? - emma och bill
10. Vem vet allt om dig? - ingen vet allt om mig, men den som vet mest är jonathan.
11. Vem hatar du mest? - det finns en, men dock inga namn här.
12. Vem kramade du senast? - jonathan

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ta en klunk av denna, så lovar jag att allt blir bättre..

Usch vad jag hatar att vara i min egna kropp just nu. Det är ingen som vill byta för några dagar?
Har inte sovit någontilng alls i natt, har hostat så jag spytt nästan och för varje gång jag hostar så känns huvudet som att det ska sprängas.. Så imorgon blir jag hemma också, jag vill verkligen till skolan. Men nej, jag ska verkligen bli frisk innan jag ställer mina fötter där.
Jag måste verkligen till doktorn och få lite kukelimuck medicin, jag tänker inte gå såhär nästa vecka också..
Oj, sims skriker efter mig. haha

Peace!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

I will never stop love you ♥



Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Stamp on the ground

Jag ska börja med att skriva att jag inte mår bra... Har lyckats dra på mig något virus så jag knappt orkar skriva på tangenterna.. Orkar knappt hålla min egna mobil?!
Juste, mobil. Den blev tyvärr inte såld, så om någon är sugen så säg till bara! Det är en C905 svart olåst.
Idag har jag följt med jonathan till djursjukhuset med ena deras hund som skulle operera in nytt korsband i bakbenet, väl inne på oreationen så såg dom att minisken var sönder så det lagades samtidigt!
Så nu i några veckor lär man se en liten hund med en stoor strut på huvudet springa omkring hemma hos jonathan. Sen har jag inte gjort så mycket, jag orkade verkligen inte gå till skolan min kropp säger verkligen ifrån. Jag har ingen ork, öronen trycker och jag hostar tills jag nästan spyr -.-
Om en sisådär timme blir det mys middag med jonathan och emma, ingen aning om vart än. Det får vi se. Ikväll har jag lovat mamma att skriva en önskelista och städa mitt rum, får se om jag ens kan det. Har så svårt att böja mig ner eller hålla i tunga saker. Aja, livet är hårt ibland!

Imorgon får jag verkligen se om skolan lockar, jag vill verkligen dit. Det var ungefär 3 veckor sen man såg alla i klassen. Kroppen i sin vanliga tur strejkar!
Sims är min bästa vän just nu om dagarna, det är så super kul! Jag lever verkligen det livet jag vill leva in real på spelet. Huset är så stort så att ett helt land kan nästan bo i huset, nej haha nu överdrev jag visst. Men ah, stort är det iaf.. Haha, nu kliar det i fingrarna. Nu blir det sims.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()