Never say never

Klockan bara springer iväg när jag sitter här. Men för det första vaknade jag jätte jätte sent! Har fortfarande inte vänjt mig med färgen, men idag eller imorgon blir det en till förändring. Igår blev det inte så mycket drag kan man säga, men man får göra det bästa av situationen. Drack iallafall upp mina cider så jag var glad! Det blev ganska sent igår, det va egentligen inte meningen. Fick massera anton och gotte så tummarna vart blåa, haha dom tyckte det va skönt så det vara bara att fortsätta.. Oh, juste! Träffade även min pappa igår, det va verkligen inte igår kan man säga, haha! Usch, jag bara önskar att det va bättre mellan oss. Men tyvärr så har han valt denna väg. Jag får bli åskådare. Menmen. Idag, vad som händer idag har jag ingen aning om. Vad händer för er då?! Jag har fått några bud, men jag vet inte. Nu ska jag laga nudlar!

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tycker du som jag

Nu har man färgat håret, det blev inte så bra som jag hade hoppats på :/ färgade med två färger, men håret blev i en färg. Nån blandning av dom båda. Imorgon ska jag och emma mixtra ännu mer med mitt hår, jag ska ha en annan färg i som man ser att det är två färger. Ni alla som känner mig vet att jag är inte alls rädd för att göra något annorlunda med mitt hår! Jag är coool. Men snart ska jag korka upp en cider och bara vara glad och sen får man inte glömma att äta, nej nej det ska vi snart göra också. Idag var det Emma som fick välja, så det vart donken, haha! Pojkarna är och hämtar mina saker hos en vän, jag måste ju byta om. Kan ju vara ute med mjukisbyxor och se sunkig ut. Snart kommer sminket på också.
Nu ska jag titta vidare på internet.

Peace!

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Day & Night

Faaa-an så jobbigt att vakna såhär tidigt, jag kommer nästan somna om om en timme eller så.. Jag somnade tillslut inatt, sisådär klockan 5 och jag undrar vad jag gör vaken nu?! Menmen, prins caspian är på tven och här på datan dunkas det musik så det står härliga till! Snart blir det att gå in i stora huset och hoppa in i duschen! Idag när jag kommer in till norrtälje ska jag och emma handla hårfärg och färga mitt hår, egentligen skulle jag vilja ha den som jag alltid har men emma vägrar typ att färga den, hon vill att jag ska testa nån annan. Okej! då vill jag ha två färger :] Bilder på mitt hår kommer senare i veckan typ..
Nu ska jag kila vidare.

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

To the end <3

Som jag nyss skrev till min vän jenny , jag blir gråt färdig när jag ser bilder på henne! Saknar henne så, det var evigheter sen sist.. Såklart saknar jag Ewelina och Johanna så sjukt mycket! Sitter nästan med gråten i halsen när jag skriver detta, usch och fy!

JAG ÄLSKAR ER TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Every morning

Bloggen är rätt bra ibland faktiskt, om man inte vet vad man ska göra så kan man alltid gå in hit och pilla lite eller skriva några rader! Jag spyr på mig själv, jag är så äcklig just nu! Som sagt, bränd koppling luktar inte gott.
Oj, vad jag har så mycket som jag egentligen kan skriva här men som inte tillåter mig själv att dela ut med er andra. Vet att det finns några som egentligen behöver veta endel som läser min blogg. Men egentligen skiter jag i det, men det får jag ta en annan dag.

Det går inte ens en timme så blir jag påmind eller pressad av dig, jag får aldrig den tiden jag vill ha. Jag säger att jag behöver den och du säger att jag ska få den men sen kommer det ett sms eller så ringer du men efter det så kommer det ett förlåt sms. Nu ska jag inte klaga, jag gillart! Men när ska jag få tid till att få tänka klart?! En fråga bara? Du sätter press på mig, nu eller aldrig ungefär... Jag orkar inte, jag vill inte ha en press på mig när jag ska göra ett val, jag vill ta det i min takt. Jag förstår helt och hållet att det är jobbigt har varit med om samma sak, men jag har inte gått till en annan, det gjorde du?! Jag har valt att gå min väg för mig själv, vill få lite bukt på mitt egna liv innan jag kan släppa in någon annan. Jag vet att det låter fel och att jag är feg! Men sån är jag, jag släpper taget om något om det blir för jobbigt.. Jag hatar att få press på mig, jag blir bara jobbig, dryg och kall tillbaka för jag vet inte hur jag ska bete mig. Förlåt! OCH jag vet att jag har förändrat mig, det vet jag! Vet bara inte hur jag ska bete mig i alla lägen, det känns som om du förföljer mig vart jag än ska och sen att du blir sur på mig för att jag inte vill träffas eller prata med dig. Ja, jag kan hålla med om att jag kan bli sur för inget på dig men jag vet inte hur jag ska bete mig för jag känner inte igen dig och det har jag sagt. Du ska få en eloge (stavning?!) av mig för att du har kunnat ändrat på dig men sorry, det kanske kom lite försent. Jag vet inte om jag kan lita på att det blir bra om vi skulle försöka igen och det har jag sagt till dig. Vill inte såra dig igen! JAG HATAR ATT SÅRA DIG, JAG VILL INTE SE DIG GRÅTA! Jag gillar inte att du säger till mig att dom här 1½året är ett skämt, det är de verkligen inte. Tänk så mycket vi har gått i genom.. Nu blev det mycket, jag fick ur mig lite iaf.
Nu till sängen igen.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

She´s a dream

Hej bloggen! Nu är jag hem kommen och äntligen hittat internet i mitt lilla hus.. Yes, så nu kanske man kan ta kontakt med omvärlden på kvällarna när man kommit hem. Ingen som hellst lust med att ligga och glo på tven hela kvällarna. Men nu så!
Och här är man, illaluktandes så man nästan spyr på sig själv. Min så kallade kära vän skulle så gärna lyssna på en person som sa att man kunde burna på 3:an på en fläck men då istället brände han kopplingen så den nästan rasade och det luktar FAAAA-AN! Så så fort man vaknar imorgon blir det att hoppa in i duschen igen och bli av med allt detta! Sen är det ett stort problem, ska jag till sthlm eller inte imorgon?! Får allt ta och sova på det.. Men nu ska jag allt ta och kika vidare!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Internet fyller 40år idag

Nu är man vaken och sitter här med en stort glas juice, apelsin jucie för den delen! Ska snart hoppa in i duschen och sen fara in till norrtälje till mina underbara vänner. IMORGON får man pengar, jippi! Som jag har längtat.. Gjorde av med alla mina andra pengar förra helgen :/, åkte ålandsbåten.. Idag hoppas jag på att det händer något roligt eller så får man helt enkelt vänta till imorgon, när det är helg! Imorgon kanske jag ska dra in till stan, min syssling har födelsedagsfest. Men jag vet inte om jag orkar annars så stannar jag kvar i hålan och hittar på något.. På lördag blir det pumpasoppa och mysigt sällskap av min mamma, kenta, faster, farbror och Ewa :] Min pappa spelar på en krog här i norrtälje på lördag, så han ville att jag skulle dit. Men jag är inte så sugen på att dra dit själv, men man får la se hur det blir. Nu måste jag hoppa in i duschen!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sofieisabellepeterson,

Middagen är nu avklarad, proppmätt blev man idag också. Sällskapet var ganska tystlåten av sig men det är förstårligt varför han är tyst av sig. Jag är bara glad över att man kan umgås ibland. Du kanske tycker att jag är sur och grinig på dig hela tiden men så är det inte, jag får bara inte den tiden för mig själv som jag behöver. Mina vänner vet jag att oavsett hur jag gör kommer dom finnas här, men som sagt jag klarar mig inte utan dom. Just nu är det dom som får mig att stå på mina egna ben. Det låter fel, jag vet. Men så är det. Min mobil är inte mitt allt som du själv skrev på din blogg, det är bara så att jag vill veta vad dom gör eller hade tänkt att göra, för jag vet att jag ska vara med dom efter jag har träffat dig. Du om någon vet att rätt som det är kan dom vara halvvägs upp till Gävle! Du får den tiden av mig som jag klarar av, det är rätt tungt för mig att träffa dig när det är som det är. Jag har sagt själv till dig att ta steget vidare OCH jag vet att du någon dag kommer göra det och hitta en annan, en annan som kanske är bättre än mig som du slipper bråka med nästan varje dag eller höra allt klagande på dig. Eller när du är på krogen att jag inte vill att du ska dricka allt du ville, jag vill bara ditt bästa eller jag ville vårat bästa. Jonathan, jag klarar inte av detta just nu! Allt har bara blivit pannkaka, du fick chans på chans men inget ändrades och här står man nu alldeles själv. Du fick dina chanser, jag vet att jag bara stack men vafan skulle jag göra?! Jag orkade verkligen inge mer, min kopp var full för länge sen och den måste tömmas.
Det va det egentligen jag hade att säga.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lollan <3



En låt som har massor av minnen, jag verkligen älskar denna!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bapelsin då gubbjävel!

Inte blev det något bad för mig inte, sitter fortfarande kvar på samma plats som i förra inlägget. Snart är det dags för mig att klä på mig och åka in till norrtälje och äta en väl förtjänad middag, kina..
Och som sagt, jag har inte höga förväntingar om vad som ska hända ikväll. Inget som vanligt, men det är skönt de också :]

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dansa med vapen

Det är lov för min del denne vecka men det händer ändå inget skit som man kan göra, känns inte så roligt. Igår var dagen rätt seg. Jag och emma vaknade runt 12 men vi reste oss ur sängen runt halv 2, åkt ein till norrtälje och där hände det väl inte så mycket heller hade nästan kunnat stanna hemma och drait täcket över huvudet. Kom hem rätt tidigt, runt 12 (natten) kollade lite på tven och sen somnade jag som en stock. Skulle upp runt 9 egentligen idag för jag skulle ha haft en körlektion, men med min vanliga otur ringde dom och bokade om tiden till på måndag. Då var det bara att somna om! Vaknade klockan 2, riktigt skönt! Funderar på att hoppa i badkaret och ta ett långt bad och bara glömma bort allt och alla ett tag.. Men nu, nu ska jag ta något att äta och sen kommer mamma hem.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej och hå

Ny dag, nya tag. Men som sagt, inget är väl oförändrat sen igår för inget händer här. Grattis Jonathan som klarade körkortet!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara för att du är speciell <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet att du inte är riktigt riktig

Har egentligen inget att skriva här. Känner mig helt tom på idéer eller ord. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, det står stilla.. Jag lovar att det ska bli bättre med att det ska skrivas här, men som sagt jag har inget att skriva om riktigt.
Idag så vaknade jag ganska sent, klädde på mig så stog mig skjuts redan hemma hos mig och väntade för jag skulle in till körskolan och boka några tider till skrivning och körning. Men min otur som vanligt fanns det tid tidigast den 11 januari. Det har jag inte sån stor lust med, så jag bokade inget mer än en körlektion för att komma igång. Min faster fyller 40 idag så jag, mamma och min låtsas pappa tog en drive dit och grattade henne. Mer än så har det väl inget hänt! Så snart ska jag bege mig hem till mig med min underbara vänn Emma <3 och prata massa med skit. Imorgon har jag inte som hellst aning om vad jag ska göra, det får man se då.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska jag eller inte?!

Jag funderar starkt på att tabort eller ha ett blogg uppehåll?!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Emma är bäst!

En tripp till sollentuna var aldrig fel! Kom tillbaka för ett tag sen, mina kära vänner skulle dit och göra något, så snäll som jag är följde jag med. Regnet faller när här i hålan så mina vänner lär sladda och ha sig ikväll så där blir väl jag också. Ingen ki-box för mig blir det inte, jag är så trött!
Igår så hittade jag internet i min lilla stuga så nu är det dags igen att börja blogga igen!

Jonathan, nu är det så att jag har valt min väg. Tyvärr blir det inte så lätt just nu. Du finns här för mig.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svart som natten, men inget händer

Har inte sovit en blund på hela natten, det är verkligen helt omöjligt och sova. Jag är sjukt trött, mina ögon vill bara slås igen men kroppen är pigg?! Hur går detta ihop? Inget på tven finns det inte och inge internet får jag in på min dator så mobil bloggning för hela slanten får det bli. Har egentligen inget och skriva, inget speciellt har väl hänt i helgen. Åkt bil, sladdat och åkt lite bil är väl det ungefär. Så nu tackar jag för mig och ska glo på tven. Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ta´t lungt! Sakta i backarna..

Trodde verkligen inte att det skulle gå såhär långt för er/din del. Det är så jag blir mörkrädd.. Jag vill verkligen försöka igen, men jag vet inte hur eller när jag ska ta steget vidare. Jag är verkligen rädd att om jag försöker igen så skiter det sig så blir allt bara mer svårare för mig att ta steget ifrån allt. Nöjd kan man verkligen inte säga att jag är men jag är jävligt nära på att bli det med tanke på hur allt ligger till med nära och kära. Här står jag i en korsning med två val. Ett, gå tillbaka till jonathan och fortfarande veta att mina underbara vänner finns här för mig eller två, gå min egna väg och både förlora jonathan och mina vänner. Låter som att jag det inte finns något alternativ egentligen, men i hela verket är allting så mycket svårare. Hjärnkontoret är för tillfället ur funktion.

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Låt mig få prata till punkt!

Som sagt, vi har gjort slut och det tog jag väl svårare än vad jag hade hoppats på. Har aldrig sätt dig så ledsen, då gör det ondare i kroppen och få se dig gråta.. Tyvärr så stängdes mina vägar för oss två idag, men det chansen finns här att vägarna öppnas igen. Usch, nu klarar jag inte av längre måste sluta tyvärr! Puss

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

.

Inget kommer nog bli som förr, förlåt för det en än gång.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det jag vet är att jag inte vet något

Tyvärr så klarade jag inte uppkörningen, men det är bara att ta nya tag igen snart.
Där av att det inte har blivit så mycket bloggande är att jag inte känner vad jag vill med alltihopa! Jag och min pojkvän Jonathan har gjort slut. Ni som har läst innan så har det varit det innan, men vi bestämde att testa igen men tyvärr slutade det i samma spår. Men denna gång var det jag, jag vet faktiskt inte varför... Allt bara är upp och ner, mina känslor och min vilja åker berg och dalbana. Har inte så mycket mer och säga. Men jag skriver så fort jag orkar.

Peace!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tisdag den 13/10-2009

Ja idag är det tisdag och jag är varken i skolan eller praktiken. Praktiken vet att jag är hemma och skolan behöver inte veta något. Idag är det en stor dag för lilla Sofie, det är nämligen uppkörning för min del och jag är så grymt nervös. Blir inte bättre av att det regnar och jag mår väl si så där med alltihopa nu. Jag ska faa-an klara det! Jag kommer vara så glad, så glad har jag väl aldrig varit kan jag tänka mig om jag nu skulle klara det! Sen är det bara den där förjävliga skrivningen kvar då, inte så roligt kanske?!
Jag orkar inte sitta här, nu till teven..

Peace!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Im back


- Älskling, jag är hemma nu.

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

don´t stop the music

Klockan bara tickar iväg och jag är verkligen inte trött, kom hem till älskling för ett tag sen. Jag har varit med Sund, inte så händelserik kväll men rolig :] Kollade på Johan Falk och Ice Age 3, sen vart jag hem körd och här sitter man nu. Jag ska upp om några timmar, det känns väl inte sådär lockande. Ska iofs bara på ett möte i skolan och sen har jag hela dagen framför mig.
Ska kika vidare, skriver imorgon.

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Go och glad kexchoklad

Skepp och hoj! Nu är jag tillbaka på fastlandet igen, eller kom hem inatt men inte så stor lust att börja blogga då inte. Kvällen var super MEN inte god mat för fem jävla öre, det enda man kunde äta var efterrätten. Tur då att varken jag eller älsklingen betalade för maten det gjorde min mamma :] Bilder ifrån kvällen kommer snart, måste få orken att lägga in dom på datorn. Vi drog ifrån lidö klockan 1 ungefär så jag hade redan fixat skjuts till oss in till norrtälje, väl inne i hålan åkte jag vidare och lekte med mina vänner som sladdade i nån jävla grop fylld med lera. Där vart det inte långvarit så vi åkte runt lite och tittade på allt folk och sen flyttade jag från bil till bil, har man inge roligt så skaffar man det, haha. Sen hände det väl inte så mycket roligt, så jag drog hem till älskling och sov.

Idag har jag inga planer på vad jag ska göra, ska inte till praktiken imorgon så jag ska hitta på något roligt idag! Slipper gå och lägga sig så tidigt :] Nu blir det film!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Var det? Ska det? Hur va det?

Tjenare bloggen, eller kanske god morgon kankse man ska skriva?!

Ingen aning om vad jag ska skriva för det som händer idag vet ni alla redan som har läst denna blogg. Men här sitter jag och inväntar att älsklingen ska vakna så vi kan äta frukost eller göra något för att sitta själv är inte så roligt faktiskt.
Min underbara pojkvän har tjatat nu på mig att börja spela wow?! Det tycker jag låter som en fruktansvärt dålig idé men som sagt you never know.. Har iaf inga planer på det nu eller på ett bra tag, kanske kanske när snön kommer, så nu hoppas alla på att det kommer ingen snö :]

Tjoho! Nu är jag uttråkad så nu ska jag allt hoppa och väcka älskling!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har en lång väg att gå...



- att nå min dröm

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brewsters miljoner

Som sagt, det blir aldrig som man hade tänkt sig. Det blev inget drickande eller ut och träffa vännerna, jag blev hemma hos älsklingen hela kvällen, kollade på en riktigt bra film, Brewsters miljoner och åt massor med godis. Jag kände själv att min kropp behövde vila lite ifrån allt och alla, men imorgon då jävlar! Det ska bli så roligt att få komma ifrån lilla hålan Norrtälje en stund och få umgås med nära och kära.
Idag när vi inhandlade lite godis träffade jag på lilla söta Ewelina som även skulle inhandla lite gottis med sin mamma, såg nog allt att du stack och hämtade singoalla lakrits :] hihi!
Snart blir det väl sängen som gäller för jag är sjukt seg och det skulle vara skönt och gå och lägga sig i tid och för engångsskull och vakna i tid (som ewelina säger, nu blev det ganska myckte och i samma mening).
Som ni fattar, blir det inte så mycket uppdatering imorgon som sagt ska till Lidö och där har jag ingen som hellst lust att mobil blogga. Blogga får jag göra när jag kommer hem eller på söndag.
Nu ska jag pussa på älsklingen. Hejsvejs!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

En för mamma, en för pappa, en för syster

Nu börjar det närma sig mot kvällen och jag har ingen som hellst aning om vad jag ska göra ikväll och snart är det middag. Helt underbart!

På förmiddagen tog jag och älsklingen en promenad med hans hundar i det fina vädret dock så blåste det en hel del så det blev en kortis. Så min dag har jag spenderat framför teven och datan, inte så roligt kanske. Men sånna dagar finns det också.
Nu ska jag pussa på älsklingen.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

pop in to my heart

Nu har man fått i sig lite frukost/lunch och snart blir det att gå ut med älsklingens hunndar på en lång promenad i det härliga vädret! Som sagt, ingen praktik idag heller. Riktigt skönt ifrån min mening, jag har verkligen inte lust längre, jag vill in i skolan igen! Menmen, det är bara en vecka kvar nu och som jag inte kommer kunna praktisera på hela (jippi!) pga av några anledningar :] Så det var väl allt för denna gång.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bye bye love

Som jag skrev, återkommer efter träningen. Det blev ingen hitt, min kropp sa tack och godnatt efter ha tagit något och äta. Det var riktigt kul igår! Tog i så jag knappt kunde gå efteråt, men ändå har jag ingen träningsverk. Strechade lite efter när vi hade kommit hem till älsklingen. Ki box är nog det roligaste jag har gjort någongång i träningsväg om man tar bort ridningen då :].
Idag fredag så har jag ingen aning om vad jag ska göra, just nu känns det som om en mys kväll med älsklingen skulle sitta fint. Men som sagt, det blir aldrig som man planerat för min del så jag skippar den delen att bestämma något ännu.
Oh shit, jag har min uppkörning snart och jag vet inte ens om jag kommer klara den :o

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vista, det är skit

Ingen lång visit blev det i skolan, syon skulle precis gå på lunch när jag kom. Men så snäll som hon är stannade hon en stund och lyssnade på vad jag hade att säga. Sen cyklade jag hem till älsklingen och lagade i ordning lite lunch, vårrullar och ris. Blev så att jag gick till min käre mors jobb och åkte med henne hem och här sitter man nu. Ska snart laga ordning lite nudlar, tyvärr blir det så nu. Vill inte äta en hel middag nu innan jag ska på träning. Middagen får jag äta efter istället. Imorgon blir det inte praktik för mig inte. Här ska det pluggas, både körning och skolans plugg. Senare på kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra, my homies ville att jag skulle följa med och dricka lite, men det får jag se..
Nu måste jag laga lite nudlar, skriver efter träningen.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tullamore

Nu har det gått alldeles för länge sen jag träffade denna krabat. Hon är som min syster, det känns det som om hon förstår mig. När jag hade det som jobbigast nu i somras hade jag henne, hon fick mig att skina upp, men så fort hon inte va vid min sida kom det ledsna fram i mig. Jag vet att hon älskar mig, hon älskar mig mest på denna värld. Det är så synd bara att jag inte kan ha henne mer än vadjag har henne. Men gumman, det kommer jag lovar.



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så det var bara att klä av sig och somna om

Det vart en runda på marknaden, dock inte så roligt! Längtar tillbaka när man var liten och man verkligen röjde på marknaden med massor av spray och liknande. Stötte på en och en annan rolig som man inte har träffat på år och dagar. Vi gav upp efter bara 1 timme eller något, så då begav vi oss hem till vännerna Anton och Emma. Klockan bara rann iväg och jag och älsklingen drog oss hem till honom och loggade in på facebook, vårat liv har nu blivit farmville. Både han och jag är helt fast i detta. Efter så, gick vi och la oss då hade klockan blivit strax över halv 12 och jag skulle egentligen upp runt 5 halv 6 imorse,  det kändes lite tungt kan man säga! MEN, fick ett sms lite innan 6 av min arbetsgivare på min praktik och sa att jag behövde inte komma idag och kanske inte imorgon heller det var för dåligt med jobb pga sjuk fall på den riktiga personalen. Så det var bara att klä av sig och somna om. Här är man, sittandes vid datorn. När älsklingen kommer ur duschen så ska vi klä på oss, äta något förhoppningsvis och sen dra upp till skolan. Jag måste prata med syon om endel saker. Nu måste jag kika in min farmville ;]

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hey ho, let´s go!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mittpunkt, norrtälje

Fy faa-an vilket väder det är ute. Vaknade minst 2ggr i natt av att saker ramlade ner från verandan och regnet piskade på fönstrena. Vilket inte var så roligt att höra! Har precis kommit ner till älskling från en middag och snart så ska vi göras om i ordning till en tripp till marknaden som är här idag. Inte det roligaste vädret ute att gå i men man får klä sig efter väder. Ska shoppa på mig lite godis sen får det vara bra för mig. Kanske, kanske att det blir en munk eller två.
Snart är det helg, då ska jag och älskling med min familj åka till Lidö. Det är nämligen bartömning och min låtsas pappa spelar där om jag inte minns fel. Det blir god mat och dricka och umgås med bekanta. Riktigt kul ska det bli! Komma bort lite ifrån vardagen här i Norrtälje, det blir ganska lätt samma gamla vanliga på helger. Rutinerna börja komma, då är det dags att ta ett break här ifrån. På söndag åker min mamma och Kenta till Prag dom jävlarna, hoppas dom kommer hem med något roligt till mig :]
Dags att ta på sig lovika vantarna och vinterjackan, nu ska det dras neråt till marknaden!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag älskar dig ♥



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wolly Bolly.. Saru?!

Min fantasi till texter är så dåliga. Vet inte alls hur jag ska börja eller lägga upp allt. Helt enkelt får det bli som det blir dom som inte är nöjda med hur jag skriver behöver inte kommentera eller läsa. Middagen blev serverad efter ett tag, dock inte så gott. Runt 20.00 cyklade jag och älsklingen till coop för att köpa något att mysa med till en film, filmen vi såg var Kenny Starfighter filmen. Den var grymt bra! Jag som verkligen var fast klistrad vid teven när Kenny Starfighter var som serie för ett antal år sen verkligen avgudade denna film. Den måste ni bara se. Så här sitter jag nu, brist på annat att göra. Snart så, då blir det sängen och nanna kudde.
Mitt magont är fortfarande inte bättre, är väl tvungen att gå upp en liten stund innan va jag brukar och känna efter lite och vakna till. Jag verkligen inte vill gå upp när klockan ringer, det är såååå mörkt ute. Ge mig snö!
Nu måste jag ge mig, sängen ropar! Men först måste jag kolla in min facebok. Godnatt folket.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Give me some food!

Huuua, det blir bara kallare och kallare för varje dag. Det tar längre och längre tid för en att ta sig upp ur sängen. Imorse var det hur mycket frost som hellst på bilarna när jag gick upp. Idag då står det ki box på planeringen som jag tyvärr kommer stryka, har haft så ont i magen hela dagen. Men trodde för ett tag sen att det skulle släppa men då kom det tillbaka och gjorde ännu ondare så jag får se om praktien får bli överhoppad imorgon.
Juste, imorgon är det marknad i våran lilla stad. Wiho, då ska det inhandlas brända mandlar och godis som man bara kan handla på marknaden :] Min mage dör av hunger, vill ha mat nu! Men mitt segoffer till pojkvän är så seg att riva morätter så jag får väl ta och vänta ett tag till. Så nu har jag planer på att surfa vidare, jag återkommer senare.




Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi höres imorgon gott folk!

Oh yes, äntligen är det klart! Allvarligt talat så trodde jag skulle dö, aldrig varit så jobbigt. Men det är bara på´t igen bah! Snart blir det att hoppa in i duschen och sen upp och äta något lätt. Vill egentligen bara lägga mig ner under täcket och sova, är så grymt trött. Ont fick jag för den delen av detta, träningsverk i hela kroppen.
Känner att jag verkligen är på rätt spår av träningen nu. Allt bara flyter på som det ska.
Praktiken då, ja det är väl sådär. Inget att göra precis, mesta dels återfyllnad på allt dom har grävt upp. Ni som inte vet, så går jag Byggprogrammet med inriktining anläggare. När det kommer sånna jobb blir man sittandes eller lutandes mot en spade och glo. Menmen, haja läget och försöka hitta på något att göra annars så går tiden så långsamt. Som räddning av det tråkiga med jobbet så har jag verkligen inga planer på att jobba som anläggare en längre tid i livet. Här ska utforska världen! Nu tjatar jag ganska mycket om min träning och min utbildning så nu tänkte jag dra mig mot duschen, äta och sen kolla film. Vi höres imorgon gott folk!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan och hans moster

Nu närmar det sig med stora steg en uppkörning. Vet inte alls om jag kommer klara den, men jag är rätt taggad ändå. Snart är det dags för mig att bege mig upp till friskis med älskligen på ett spinning pass. Imorgon och på torsdag är det ki box för hela slanten. Jag är så glad för att jag inte har halkat efter i min träning, har varit på varenda ki box pass jag har bokat. Dock så kommer jag inte gå om min käre mor inte går, då jag boxas med henne. Men nu är det mat tydligen! Skriver senare.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man kan aldrig veta

Det spelar ingen roll vart jag är, med vilka eller hur jag mår så tänker jag på det ibland fast jag inte vill. Det går emot min vilja. När jag kommer in på rätt bana igen tvärvänder det och går mot svarta hålet. Vänder och vrider så allt är allas andras fel fast det är fel på mig, hur jag tänker och ser på allting. Jag har världens bästa mamma, pappa, helt otroliga kompisar och världens bästa pojkvän men ändå så är jag inte riktigt nöjd med det jag har?! Endel av sakerna här i livet känns inte riktigt riktiga, som om jag lever i en bubbla och inte kommer åt det där som jag verkligen vill ha. Men ändå kan jag inte sätta finger på det jag saknar. Men en sak är säker, jag älskar min pojkvän & det kommer jag stå fast vid i vått och torrt.

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Man slutar aldrig förvåna sig

Nu är jag här igen och jag är galet hungrig. Magen kurrar ännu mer när man vet vad det blir, potatisgratäng med kött. Ikväll blir det mys med tjejerna. Det ska vara ÖS! Får se vad kvällen har att bjuda på, jag blir sliten hit och dit av folk som vill att jag ska vara med dom och ösa. Det får kvällen avgöra nu måste jag kila vidare.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Amarula tree

Igår hann jag knappt sitta vi denna dumburk. Menmen, igår då; jobbade jag eller jag menade praktiserade. Efter det drog jag hem med min mamma och åt middag med henne och sen snabb städade hemma. Sen var det dags för träning, Ki Box! Sen var det bara att dra sig hemåt till älsklingen för att kolla på teven och sen sova.

Idag, drog mig upp ur sängen runt 6 tiden imorse för att bege mig till praktiken. Duktig som jag är så cyklar jag dit, men fyfan vad kallt det är.
Fick sluta lite tidigare än vad vi annars gör på fredagar. Cyklade raka vägen hem till min babe och stoppade i mig något att äta och sen fastnade vi uppe i huset för att kolla på en film och här sitter man nu.. Har stora planer på att dra mig till duschen, men det får tiden avgöra hur jag ska göra. Nej men nu har jag inget mer och meddela er!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mobilblogg

Nu sitter jag i lastbilen och värmer mig. Jag kan inte fatta hur kallt det är, imorse vid 7 tiden var det 1 minus grad här?! Ikväll då, då är det dags igen för ki box! Jag vill inte veta hur jag kommer må imorgon av all min träningsverk haha. Men nu måste jag vara lite social med Håkan bråkan. Vi hörs!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()