Brantbacken

Här mobilbloggas det.. Just nu sitter jag på bussen in till hålan norrtälje. Blev en riktig sovmorgon idag, brukar annars gå upp halv 6 när jag praktiserar. Klockan 11 ska jag till min kära vän stefan. Vännerna till jimmy sundström ska samlas där idag för begravningen är idag. Kommer kännas tungt men ändå lättsamt. För mig är begravningen en punkt på det hela, då vet man vart han ligger och kommer alltid att vara. Så idag är det din dag jimmy! Nu sätter jag punkt för det hela här. Hörs senare!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nej inte alls!

Nu sitter man här ny duschad och nöjd för insatsen jag har gjort på ki boxen idag. Så jädrans grymt skönt det är efter! Jag fick äran att köra hem, mina armar orkade knappt växla eller hålla i ratten, jag var lika glad ändå att få köra. Kvällen kommer spenderas framför teven med min älskade och min familj. Imorgon blir det ingen praktik, där av att jag sover hemma. Men nu började House igen, måste kila! Skriver mer senare eller imorgon.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fy fa-aan vad du är bra!

Grattis johanna till körkortet! Jag visste att du skulle lyckas :]

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Don´t stop believin´

Här är jag efter en lång (läs kort) dag på praktiken. Mina arbetsskor fanns sig inte här hos Jonte så mamma fick ta med sig dom in idag till jobbet. Min dag på jobbet började 10, wiho! Ganska skön start på vecka. Arbetet var verkligen det segaste jag har gjort, max 20 spadtag, inget mer :o Så är det och vara på ett ställe med förmycket personal med lite jobb. Men jag ska inte klaga!
Nu sitter jag här och försöker få tiden att gå, det är middag snart, är hungrig som ett as. Sen blir det slapp framför tven och sen vid halv 7 ska jag och älskling cykla upp till friskis och spinna lite. Passet idag är 75min så oj vad jag kommer vara död efter. Ta en dusch och sen gå och lägga sig lyder nog min kvällskvist! Nu ska jag kolla vidare.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

I´m not pop

Man mår som man förtjänar idag är det minsta jag kan säga. Igår startade kvällen kanon och slutade också bra! Det var väl egentligen tänkt att jag skulle hänga med älskling på krogen eller dit kan skulle, men det var bara det att grabbarna drog till krogen och jag var kvar hos tjejerna. Problemet kom när ligan skulle på krogen, jag var själv och inget legg hade man heller, det låg hemma hos en kompis. Kompisen är inte så duktig på att svara i mobilen (eller hur anton? :p) och där satt jag alldeles själv med en pojkvän som vägrade fatta att jag inte kommer in på krogen. Efter en stund sittandes alldeles själv dök det upp massa vänner. Kvällen blev att åka lite bil med mina små vänner Matilda och Nygren. Vi fick punktering och dom åkte hem. Där stog gänget utanför mobergs med alla bilar, det var bara för mig att välja och vraka med vem jag skulle åka med. Det hände inte så mycket mer, kom väl behållen hem iaf. Det är det viktigaste!
Jag har precis kommit hit till dumburken från en as god middag med världens bästa sällskap, de vill säga Sara, Alex och Oliver. Fick just tag på min praktikplats, nu blir det att jobba hårt i 3 veckor som en anläggare. Inget jag kanske ska jobba med i framtiden men, det är en utbildning. Jag vill bara ha sagt, min klass är bäst!
Om jag får bestämma så ikväll ska jag och älsklingen bunkra upp oss i soffan och kolla på en bra film med massa mys. Nu måste jag rota fram mina arbetskläder!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tonight is gonna be a good night!

Här sitter man på en lördagskväll med färg i håret. Håret ska bli mörkt! Ikväll blir det partajj för hela slanten.
Igår, va jag och älskling med emma och anton. Här i våran stad (läs håla) finns det inte så mycket att göra så brist på annat åkte vi runt och lekte tjuv och polis med några vänner. Kvällen avslutades ganska tidigt. Idag vaknade vi runt lunch och cyklade ner på stan så älskling kunde gå till en affär med sin kamera/objektiv, sen blev det att möta en kompis som skulle handla på bolaget. Dagen i sig har varit lugn, men snart så är den inte lugn längre.
Återkommer senare eller imorgon.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Son of god!

Här sitter man nu, alldeles utmattad efter ett pass ki box på friskis. Hur sjukt skönt som hellst men jobbigt. Jag trodde aldrig det skulle vara såhär sjukt kul fast det är jobbigt. Idag har jag varit i skolan, fyfan va onödigt det är där ibland. Jag vet faktiskt inte vad vi gör där just nu. Hade prov som ingen i klassen klarade nästan, vi hade bara haft en lektion innan provet, så omprov blir det för bunten! Efter skolan drog jag hem till älsklingen och mös lite, lite senare drog vi ner på stan och köpte skor till mig. Skor till min träning.
Imorgon får jag se vad dagen erbjuder på! Nu till sängen.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Körsbärs saft

Hua vad skönt, jag somnade runt 9 igår kväll och vaknade helt utvilad runt halv9. Dock fortfarande förkyld som satan. Jag blir tokig på mitt hår, det står åt alla håll och kanter -.- nu är det dags att slänga fram platttången om man ska fixa håret. Är inte så nöjd med det på ena sidan, ville ha det kortare, såg kortare ut igår. Sånt där små fix kan man fixa själv!
Idag blir det skolan, som jag ska upp till snart. Efter skolan har jag inga planer, ååh så skönt! Inget pluggande behöver jag göra just idag. I helgen är det dags för en tur till Ikea med min mamma, måste handla saker till min stuga. Nya möbler och hyllor. Kanske släpar med mig ett och annat till, vem vet?!
Oj, nu måste jag fixa lite och sen skola!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

A new day has come

Idag är det tisdag, tisdag den 22 september. 22 September har jag skrivning för körkortet, det gick åt helvete! Men det är bara att ta nya tag efter körningen.
När jag kom in vägverket var jag nervös som ett AS! När tiden var inne att gå in i rummet och skriva då släppte nervositeten helt. Jag var så lugn så det inte var sant. När jag kom till näst sista frågan kom plusen, jag började handsvettas och det kröp i hela kroppen, jag var nervös som ett as igen.. Tröck på rätta och fick mitt svar. Inte så rolig dock. Jag är nöjd iallafall. Åkte till skolan efter, kom ungefär så jag hade 2 lektioner innan dagen var slut. Trodde jag ja?! Jag hade bara en, en lektion som vi skulle kolla på film. Lite världelöst, hade stressat som en tok till tekniska så jag kunde komma rätt så i tid till skolan. Menmen, sånt händer ibland!
Ikväll står det mys på schemat för mig och älskling. Vi har nämligen 18 månader (1½år) idag.
Juste, jag har klippt mig. Är så super nöjd! Jag brukar aldrig bli nöjd, men nu. Nu, oj så fint! Jag ska kila.

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Here I come!

Idag håller ni tummar och tår för mig - Jag är nervös!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

18 månader




- Den 22 mars -08 blev det du och jag. Du och jag ska alltid leva tillsammans. Dig blir jag hel med.
Jag älskar dig Jonathan <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till en stor förväntning

Fy bubblan så trött jag är -.- plöjt genom körkortboken och det är inte det lättaste vill jag ha sagt! Det är verkligen för mycket text för min del. Hade planer på att dra i genom ögonen i skol jobbet också idag men det blev uteslutet ganska hårt efter körkortsboken. Nu vill jag bara ha det överstökat och klart, orkar inte längre! Nu måste jag sova, ögonen går i kors här.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spara som utkast

Hej hallå tjenare! Idag är det måndag, ny vecka och nya tag. Skoldagen har varit toppen. Mycket dock nu.. Planering efter planering inför prov som kommer, suck! För varje dag som tickar förbi i skolan närmar sig vuxen livet och allt tjaffs. Inga stora planer på att komma dit, iaf inte så snabbt. För några år sen drömde man sig bort och tänkte bara på att få gå sista året på gymnasiumet som snart visade sig att det var inte alls så jag kände nu när jag väl är där. Jag hade inte tackat nej till några till år i skolan. Vet ändå inte vad jag vill med mitt liv, det jag verkligen vill jobba med det är pengar som styr utbildningen och massor med resor jag vill göra innan jag skaffar familj. Så, jag tackar verkligen inte nej till skolan några år till om jag får säga min mening. Ja, nu sitter jag här efter middagen, mätt och belåten och snart ska jag ta fram körkortsboken och bosätta mig i den. Mobilblogg senare.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back on track

Äntligen! Så har jag fått inställningarna till min mobil så jag kan mobilblogga. Nu måste jag sova. Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

petersonsofie.

Gasch så trött jag är, jag får verkligen inte vara dett egentligen. Har så mycket att göra. Filmen var super, kollade på flickan som lekte med elden. Planerna var att äta kina/thai efter men icke sa nicke, thaien var inte öppen och ingen var dirket sugen på kina, så pizza och sallad fick det bli. Hemma bosatte jag mig i soffan med dumburken i högsta hugg & här sitter jag än?! Inget vidare går på teven, kändisdjungeln och ensam mamma söker är det som står på schemat. Men nej, jag tänker inte kolla på det världelösa programmena. På tisdag ska jag klippa mig och sen onsdag blir det färgning av mitt och mammas hår. Men nu ska jag kila ut till min stuga.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen dans på rosor

Idag är det rätt så slitet så idag blir det bio med familjen och bo i körkortsboken.



- jag älskar dig

Peace!                                                                                                                                                       

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Burn, It´s on fire!

Ursäkta att jag inte har skrivit, har verkligen inte haft orken. Idag vaknade jag ganska tidigt utav älskling som kramar om mig <3 klädde på mig och sen cyklade jag och älskling till pizzerian och åt en sallad/pizza. Smälte maten och sen drog vi hem till alex och sara. Mycket tjejsnack surrade i huset idag, syskonen (grabbarna) var ute och högg ved. Senare på eftermiddagen kom Helena ut så gjorde vi tacos, vi fick muffins som efterrätt som sara hade bakat och här sitter man nu. Helt utslagen och mätt. Tack för en underbar dag!

Igår, drog jag och älskling hem till mig. Åt en så underbar god middag med mamma och kenta, innan maten blev det fyra i rad. Mamma sprag även ner i källaren och drog fram diamanten ur allt damm. Det spelet är grymt tråkigt så det blir roligt, proffset själv (läs jag) hittade diamanten typ alla gånger (ja, vi spelade ett antal gånger) men älskling vann. Middagen och spelet avslutades, sen bunkrade vi upp oss alla i soffan och glodde lite på Idol och sen drog jag och älskling hem till honom. När vi kom hem till honom fixade jag mig och sen drog vi vidare till en kompis som har nyss fyllt 20, där allt bara blev koas, inget gick som vi ville så vi drog hem till älskling igen och sov.

Oj, nu måste jag dra vidare ( :

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det finns flera och bättre

Tycker verkligen synd om denna blogg, om jag inte har något att göra eller jag är ensam då skriver jag några rader och sen är det bra. Efter middagen cyklade jag och älskling upp till coop och köpte lite gott som vi skulle ha till filmen, transporter 3. Min underbara va så snäll så han gick in i sängen och la sig och sov -.- , slängde mig på honom och pussade lite och här sitter man nu. Han totaldäckade.
Imorgon ska jag ta mig i kragen och ge mig faa-an på att jag ska ta det lungt hemma med älskling bara. Så jag har redan bestämt med älskling och min mamma att vi ska vara där imorgon, så nu finns det ingen återvändo. Nu måste jag kissa och sen gå och lägga mig. En dag imorgon också.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

It´s my life

Så där jag, nu var en skoldag och middag avklarad. Riktigt roligt var det i skolan, det var länge sen. Arbetet vi håller på med är ganska komplicerat. Frågor hit och dit, grupper ena till den andra. När man är klar med ena arbetet ska man helt plötsligt bli indelad i en ny grupp och göra ett annat arbete - ett nytt sätt att komma in i klassen! Min skoldag var absolut inte lång. Idrott (som jag för övrigt inte visste om), SO och sen SO, sen var min dag klar! Imorgon ser den nästan likadan ut, slutar samma tid. Idag efter skolan fick jag så snällt leka med Daniel och Jimmy sen drog jag hem till älskling och åt middag. Här är jag! Framför datorn -.- snart så, så ska jag brotta ner älsklingen i sängen och pussa på honom. Tjiiiing!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tycker du som jag, tycker jag som du..

Nu är jag uppe med tuppen och jag är frisk. Så idag ska jag trasska upp till skolan. Har ingen aning när vi börjar. Det är bara att vara där vid vanlig tid - så nu ska jag klä på mig och börja röra mig dit.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vänner för alltid

Och här är jag nu igen.. Det blir mycket skrivande nu när man är hemma och är sjuk.. Finns inte så mycket man kan göra ändå. Men idag, idag är jag grymt mycket bättre! Idag kan jag till och med ut och träffa mina underbara vänner, ska äta middag med en av dom ( : men som sagt, det kan vända snabbt som attan igen. Det är nästan farligt att vara hemma och ta det lungt i några dagar, man hinner och känna efter hur man mår. Där av tror jag att jag är så mör i kroppen, ibland känner jag mig som en seg råtta och huvudet känns som om det väger hur mycket som hellst. Nej usch, nu vill jag inte bli sjuk något mer på ett tag. Efter denna här vecka, så på måndag blir det träning för hela slanten. Men nu ska jag hämta min glass som jag inte åt upp igår och frossa i soffan och kolla på en bra film.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fraser är oftas med i barnfilmer

Nu undrar ni säkert hur jag kan på min rubik? Jo! Jag ligger och kollar på ett program som dom visar barnfilms klipp med kända fraser i. Finns inget annat att kolla på såhär på dygnet, om man inte vill kolla på tvshop och liknande.
Idag då, jag känner mig grymt mycket bättre! Ingen feber än så länge, men man ska inte ta ut segern i förtid. Dock så är jag fortfarande sliten i kroppen. Men det är inget som kan smittas. Jag är bara glad över att bli av med febern. Nu ska jag kolla på film.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inre tankar måste ut någon gång

Känner mig fruktansvärt mycket bättre nu, svettas som en dåre. Mamma säger att det tydligen är bra, så jag får väl hoppas på det ( : Ingen skola för mig imorgon iaf. Kanske på torsdag. Men det kanske snabbt vänder om och blir sämre igen -.- Men nu ska jag ut i min lilla stuga och bädda ner mig i min säng.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Black magic

Nu blir det daimglass, Idol och massa mys i soffan. Hörs sen!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänk för att det är så

Hjääälp?! Mina fötter känns verkligen som dom är bortdomnade... Skumt, väldigt skumt.. Det är nästan så att jag inte kan gå.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I min rosa hellikopter..

Det är alltid lika tråkigt att vara hemma iaf när man inte har någon ork eller lust till att göra något. Datorn eller tven är väl det två alternativen och sängen såklart. Om ett tag kommer mamma eller kenta hem, wiho! Sällskap, äntligen! Jag börjar känna lite i örat, det bulltar och gör ont. Fuck! Jag vill inte få öroninflammation (igen). Ont i huvudet har jag haft nu konstant sen i söndags (?). Jaja, det är väl bara att bita ihop och försöka bli frisk. Förlåt om jag bara klagar hela tiden just nu. Känner det själv att varje inlägg är det bara negativt i. Men vafan, hallå? Vad finns det som är så positivt när man är sjuk?! Jag älskar Jonathan, det är positivit i vått och torrt!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Maja min maja, min pilska lilla piraya

Vaknade upp inatt/morse och var helt genom svettig.. Fuck tänkte jag och gick upp kollade om elementet var på, nej det va det inte. Nej sofie, va du är ?! Du är sjuk.. Jag tyckte själv att jag var bättre när jag vaknade för ett tag sen, nej här sitter jag med ont i lederna,feber och snorar.. Så idag lär det inte blir så mycket gjort, ska läsa körkortsboken och städa mitt rum, om jag orkar.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tropical fruits

Så här på kvällskvisten måste jag dra till med ett inlägg. Här sitter jag med en stoor kopp té. Har planer på att dra mig mot sängen alldeles strax. Ingen skola för mig imorgon, knappt på hela veckan. Imorgon ska min säng och tv få bli mina bästa vänner. Nu sängen.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen tillbaka!

Nu är det så att min pojkvän har tagit tillbaka sin blogg. Jonathan

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grönt är skönt, gult är fult

Nu är jag hem kommen till skogen, alldeles perfekt nu när man är sjuk. Ska man vara isolred så ska de vara rejält. Jag inte så stor lust att vara hemma, sjuk. Känner mig som en 90år gammal gubbe med fel på lederna, oj vad det gör ont när jag lyfter lite tunga saker eller hastigt. Imorgon blir ska jag inte ens lyfta ett ben ur sängen och pilla i mig så mycket alvedon som jag bara kan. Måste ta något att äta nu, hörs senare.

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Inte illa pinkat

Jag orkar inte vara sjuk.. Speciellt inte när jag har influensan.. Jag har jätte svårt att gå, mina fötter känns som om dom är bortdomnade(?). Händerna där emot känns som dom väger bly och ingen ork i varken armar,ben eller kroppen i övrigt. Orkar knappt skriva på tagenterna, mobil är för tung.. Hjälp?! Jag orkar inte vara sjuk. Och självklart måste jag vara hemma! Dom på vårdguiden idag när jag ringde "Du får absolut inte gå till skolan eller sjukhuset nu när du är sjuk" Ja men va tänker ni med? Självklart att man inte går och träffar en stor folkmängd när man är sjuk. Absolut inte när man har en influensa. Jag som hatar att vara hemma och dessutom måste jag vara lite isolerad ifrån alla andra. När jag kommer hem ska jag kura ihop mig i sängen och kolla på film, ja det ska jag göra!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inget är sig andra likt

Ingen skola för mig idag inte, faa-an då! Vaknade upp imorse och kände det här är inte bra. Är dunder sjuk. Feber,hostar,snorig och ont i hela kroppen. Ingen aning när jag blev placerad i sängen igår, tidigt var det. Det är bara så sjukt jobbigt att skriva detta inlägg, min kropp är så mör. Älskling jobbar inte idag, men han är på gillinge och gör riskettan. Han kommer tillbaka till lunch och förhoppningsvis är jag kvar om jag inte blivit dåligare då ska mamma köra hem mig. Vi hade egentligen bestämt att gå ner på stan och titta på runnigskor, träningsskor. Som jag mår nu lär det  inte bli någon träning för min del denna vecka. Nu ska jag trycka i mig alvedon och försöka vila lite.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

This is the end for you my friend

Efter den här helgen känner jag mig att om jag ska komma till liv igen måste jag sova flera veckor. Så sjukt sliten. Två 20års kalas, det tar på krafterna.

Fredag
Jag och älskling med kompisar åkte till Dennis, han som fyllde 20. Började dricka lite där och sen ner på krogen var det sagt. Jag med min fulla (läs tomma) plånbok struntade i krogen eller rättare sagt min ekonomi just nu tillåter inte det. Kom hem till jonte runt 5-6 tiden på lördag morgon. Så jag åkte med jimmy hela kvällen, lite billigare så.

Lördag
Vaknar upp kommer inte ihåg hur jag kom till sängen och vart är min pojkvän?! Men efter ett tag kom mitt minne tillbaka och jag fick spendera en lång tid i badrummet. Jimmy kommer och hämtar mig så drar vi hem till mig, jag äter och vi spelar fyra i rad. Bilen rullar in igen, möter upp galna gänget och åker upp till Jimpa. Klockan börjar ticka mot middag så jag och jimmy drar hem till honom. Maten blev precis serverad, ölen öppnas och där var det igång. Satt ett tag hemma hos honom, där fick jag veta lite pinsamma saker om honom när han va liten, fick även se massa bilder! Vi blev hämtade hos honom, åker hem till älskling. Bytte om och hämtade lite dricka och sen bar det av till Guran, han fyller 20 idag. Där var det grymt. Vi blev dock inte så länge där, jag och jimmy kom sent dit och festen slutade tidigt. Jag drog mig upp till statoil och sen hem till älskling och här jag, trött och sliten.

Söndag
Ja det är idag det och jag mår piss! Det blir inte bättre av att jag är dunder förkyld. Har väl inte gjort så mycket idag. Datan,tven och sängen. Min älskling kommer hem om ett par timmar, förhoppningsvis är han glad och gosig så kan man spendera lite tid med honom. Oh! Vad jag har saknat honom. Om jag får bestämma idag så vill jag dö framför tven med massa godis och en bra film. Faa-an, imorgon är det skolkort. Jag verkligen hatar det.


                   -Det är du och jag, du och jag jonathan. Jag älskar dig!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag ska hoppa ner från eifeltornet

Haha, jag startar dagen med illamående och inget minne alls av gårdagen och slutar med en till 20års fest och massa skratt.. Träffade en hel del som var avslutade vänskaps kretsar som äntligen togs upp igen med lite prat. Var överhuvudtaget inte alls sugen på att dricka något liknande med alkohol som blev det tillslut efter mycket om och men.. Måste sova nu, skriver när jag vaknat.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hus i helvete

Rent ut sagt så mår jag så jävla dåligt! Bakis som få och dunder förkyld, kan det bli bättre?

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakom mina solglasögon

Nu sitter man här med en kall, är på en sånt bra humör. Känner mig inte alls hängig,trött eller sliten. Har precis kommit tillbaka efter en middag på kina. Väldigt mysigt! Snart bär det av till Dennis. Hipp hipp hurra! Det var de jag ville ha sagt. Skriver imorgon.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sex on fire

Jag verkligen hatar, hatar att vara förkyld! Som sagt ikväll blir det fest, som jag inte är ett dugg taggad till just nu. Vill hellst dra över täcket över huvudet och somna om. Känner mig så uppblåst, ful och är helt glansig i ögonen. Hostar och fräser gör jag för den delen också. Snart kommer Sara hit och ska hämta mig, ska umgås med henne och Oliver såmedans min pojke och hans pappa klyver och staplar ved. Ska försöka hålla på mig inne så mycket som möjligt ikväll. Juste! Noppade mina ögonbryn för ett tag sen, hade nästan glömt bort hur ont det gjorde :o tårarna och nysningarna kom och gick hela tiden. Har förmodligen en nerv till näsan somgår vid öronbrynet, hur jobbigt som hellst. Nu måste jag fixa det sista här. Skriver senare!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är nästan skratt retande

Jag som trodde vi var kompisar, inte att jag var någon leksak som man kan behandla som man vill från dag till dag. Inget kommer vara sig likt efter detta. Det är du, du som har gjort bort dig nu. Jag öppnade mig och va ärlig, då får jag bara skit tillbaka. Det är tacken för att vara ärlig. Nu är det slut på detta. Jag struntar helt och hållet i dig nu!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Shut up and drive

Inget känns riktigt roligt nu. Sjuk, hungrig, får sova själv en i helgen. Menmen, sånt är livet! Vilken tur att det finns telefoner då. Sitter här och filurar på vad jag ska ha på mig i kväll, det är så att jag ska fira en kompis som fyller 20 idag! Efter mycket om och men ska älskling me ( : det lär inte bli en sen kväll för honom. Han ska nämligen upp tidigt på lördag och jobba. Idag blir det kina mat för hela slanten, det ska bli så mysigt och få umgås lite med flippan och emma igen. Det var ett tag sen sist.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte mer

Det är typ hemskt så kallt det är ute och det är bara september. Inte konstigt att man blir förkyld, kallt när man går upp. Då klär man på sig så man inte fryser, mitt på dagen blir det hur varmt som hellst, då klär man av sig lite och där är man senare på kvällen. Inga kläder på sig nästan och blir förkyld och får lunginflammation och allt va det heter.

Natten var hemsk, kan verkligen inte sova när jag är föryld. Snorar och äcklar mig så jag blir tokig. Så självklart glömde jag att stänga av elementet igår innan jag somnade, så jag vaknade 1 timme innan klockan ringde. Skit kul, vilken grej! Så, jag försökte somna om med allt mitt snorande, rinnande och nysande. Det gick men det var bara det att jag vaknade lite fort igen, då ringde mamma och här sitter man nu. Är inte alls pigg på att dra till skolan. Ingen ork överhuvud taget.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ännu ett moment att avklara utan problem

Nu sitter man här med nässpray och gel för blåsor i munnen. Den skiten har kommit tillbaka nu. Suck! Hoppas bara att jag får sova i natt, är så trött på att få vakta mitt i natten och inte kan andas. Mamma kom nyss med en hästtidning som jobbet hade fått, tyvärr så är ingen hästintresserad på hennes jobb. Synd om dom, då får jag tidningen. Egentligen inget som intresserar mig, mest hoppning och fjanterier i tidningen. Om man ska rida, då ska det tamigfanemig vara western. Jag och min käre vän amanda har stora planer på att dra oss till globen nu i november, var där förra året. Men då uppträde vi med Rednex. Ni som inte vet vilka det är gå in på youtube och sök på rednex. Även deras barn lärde oss hur man skulle tacka, stränga regler där minsann! Men så söt.

Imorgon fyller Dennis hela 20år. Grattis grattis! Det ska firas med cider,öl, ölspelet och massa skratt! Hoppas det blir en lyckad kväll. Nu snart hade jag planer på att dra mig ut till min lilla stuga, ja jag är hemma i skogen.
OCH!!! När jag hämtade min mobil idag, han som jobbade där sa inte ett ljud om vad dom hade bytt eller så, han bara gav mig mobilen som var inlindad i papper,plast och massa skit. Inte ens på pappret stog det vad dom hade bytt och inte. Riktigt dålig stil!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så var det igång igen

-Motgångar borde utrotas. Ingen mår bra utav dom..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I mina blåa skor kan jag göra vad jag vill

Nu är man mätt och belåten. Eller? Inte riktigt va. Maten var inte alls på topp! Det var bara att hugga i ändå, sånt som händer vissa dagar. Nu har jag iallafall min älskling (läs mobil) hemma igen. Jag fick me mig Jimmy till täby C. En väldigt snabb visit blev det dit, det är alltid trevligt med sällskap. Hämtade mobilen, gick till donken och sen hem. Jag är alltid så glad när jag är med den filuren. Ikväll är mina planer inte riktigt planerade, det blir vad det blir. Fick veta idag att jag har skolkort på måndag och jag ser ut som fan i mitt hår. Jag vill klippa mig, plånboken säger dock nej till det. Måste flörta in mig lite hos min käre mor. Min förbannade förkylning blir bara värre och värre, känns som om jag har feber. Kan dock vara det, men hoppas inte!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vill inte riktigt som jag

God morgon allihopa! Här sitter man nu och har blivit förkyld.. Vaknade inatt och kunde knappt andas, huh?! Snart kommer min kära vän Jimmy, vi ska till skolan sen är planerna på att dra till täby C. Jag ska det iaf, men det får man se om Jimmy följer med eller inte. Nu när man sitter och känner av lite (som man inte ska göra) så känner jag att halsen inte är okej. Hoppas bara jag slipper öroninflammation och halsfluss, jag orkar verkligen inte med den skiten, inte roligt alls! Nu ska jag ta något att äta. Hörs sen!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här va det livat i holken

Här är man, ute i skogen och häckar.. Kom hem för ett tag sen, inte direkt sugen på att dra mig till sängen men är nog så förbannat tvungen att göra det. Kvällen isig har varit rolig men kall! Det är inte direkt sommarvärme ute om kvällarna. Vid minnesplatsen var det sig likt, bytte ut ljus och städade utan dom gamla ljusen. Kan fortfarande inte förstå, när kommer du tillbaka? - Imorgon hade jag planer på att dra mig till täby C och hämta min kära mobil. Hoppas den håller nu bara.. Ska försöka slita med jimmy dit, gillar inte att åka själv. Fan ta mobil leverantören om han/dom säger att det inte gick att fixa eller att det är jag som har gjort något med den. Det har jag verkligen inte.. Mobilen kanske inte håller för att lyssna på musik?! Nej gott folk, nu ska jag klia ut till min stuga.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helan går och halvan åker radiobil

Och idag är det onsdag.. Inte långt kvar till helg här inte! I helgen fyller en kär vän år, inte vilket år som hellst, utan 20 hela år! Såklart har smartskaftet till pojkvän tajmat in så han ska jobba hela helgen. Har inte den rätta ekonomin för att fira honom, men vafan! Man fyller bara en gång på året.

Idag var det som sagt minnesstund i skolan, oj så fint! Hans familj, släkt och vänner var samlade i en och samma lokal. Låt efter låt spelades och det var lungt, ingen tår fälldes för mig del. Rektorn pratade, en låt till spelades, prästen pratade och sen kom det "nu ska det spelas en till låt, som är relaterad till jimmy. Den står honom väldigt nära" Låten som kom ur högtalaren var självklart Ken Ring - Ber en bön. Nu rann tårarna ner för kinden. Efter denna låt pratade en lärare och sa att det fanns en bok som man får skriva i. Jag och Emma gick fram och skrev. Gick ut och tog frisk luft, ville rensa tankarna lite. Cyklade hem till älskling, pratade lite med honom och kollade klart på filmen jag och han somnade till igår. Vi båda blev lite hungriga så vi tog cyklarna och cyklade ner på stan och åt kina mat<3 haha, sen gick vi in på åhlens och massa andra affärer. Jag kom inte hem med ett skit! Jo, tabeletter som mättar tidigare när man äter. Såmedans älskling kom hem med skor, strumpor och likadana tabletter. Var även lite barnvakt åt lilla Oliver på stan, Sara och Helena skulle köpa lampor och den affären är inte gjord för barnvagnar och grejjer så då tog vi honom så gärna. Så här sitter man och väntar på att klockan ska ticka vidare till 8, så jag och älskling ska cykla till minnesplatsen. Gänget ska samlas igen. Byta ut lite ljus och dylikt. Kan vara skönt ändå att gå upp dit, få rensa tankarna lite. Nej oj! Här sitter jag och tjatar, nu måste jag byta om.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sicken tur

Jag glömde ställa klockan imorse, vaknade av panik. Trodde verkligen den var 12, men icke. Den var bara 9, när jag öppnar ögonen helt ser jag att älskling är hemma, hmm nu fattar jag ingenting. Börjar lite senare idag så då kände jag att idag får det bli ett inlägg såhär på morgonen. Anledningen till att jag börjar lite senare är att vi har minnesstund i skolan, jag kan verkligen inte förstå att du är borta, borta för evigt.

Igår kom Sara och Oliver på besök, satt mest och försökte prata fast det gick sådär, hah! Fick springa efter Oliver hela tiden som ville leka. Mig gör det inget, han är så gå och rar han. Efter dom hade åkt bunkrade älskling sig framför dumburken och jag låg i sängen. Då bestämde jag mig att cykla upp till coop, jonte vill följa med han också. Inte helt fel med sällskap. När vi cyklade tillbaka följde det även med lite godis och hemma igen bunkrade vi upp med godis och massa mys i soffan till en film.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som ni ser så..

...är min blogg omgjord igen. Kan inte ta och bestämma mig helt hur jag vill ha den. Men såhär blir den ett tag. Det är väl lite små fix kvar, men det tar jag någon annan gång. Nu ska jag pussa på älskling som har kommit hem.

Peace!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Happyface

Jag har inget att skriva om egentligen?! Det är så tråkigt... Det finns endel besökare på min blogg, men ingen som kommenterar? hmm..

Igår när älskling kom hem från jobbet, blev det middag sen satt båda här och var grymt uttråkade. Vi ville hitta på något, men vi kunde inte sätta tungan på vad. Gick in till sängen och la mig ett tag, han kom självklart efter. Idéerna flödade fram dock inget som var riktigt passande för älskling. Tiden gick, till slut kom vi fram till att vi går en promenad det är de vi gör! Tog med oss ena hunden så traskade vi på. Vi gick till minnesplatsen, möttes av 3 st. Det värmde riktigt i hjärtat att se hur många det är som är så engagerade i detta och att sakerna faktiskt får ligga kvar. Vi traskade hemåt igen, men en annan väg. Som alla vet som känner Jonte, är han rätt galen med att klura ut saker han vill/ska göra under åren han lever. Som sagt, nu har det växt idé efter idé efter denna promenad. Låt se vart det här slutar! Efter promenaden fikade vi lite lätt med några mackor och fil. Då ser jag att hans mamma har fått, Män som hatar kvinnor. Alla bara öser om att den är så bra, var väl lika bra att kolla på den. OJ! Den va verkligen bra! Nu måste jag bara se 2an när den kommer.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bilder från i helgen











Två bilder på Oliver!



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 September

Det börjar närma sig med skrämmande steg. Börjar få lite fjärilar i magen.

Fredag
var det överrasknings fest för saga, bilder finns. I lördags blev det barnpassning med älskling och hans mamma. Bilder från det finns det också. Vi kom där ifrån runt halv 8 och vi kompisar till käre jimmy hade planerat en minnesstund för honom vid 9 på lördagskvällen. Då var det bara att byta om och ladda kameran lite och sen cykla dit. Det var otroligt fint! Nu finns det en blogg tillägnat honom http://vilaifridjimmy.blogg.se . Vi var där väldigt länge, tror jag och älskling cyklade där ifrån halv 1. Efter alla fått gått fram och sagt sitt till honom och grinat av sig lite drog vi på ett raggarvarv för honom, tror det var 12 bilar på minnesstunden. Kortegen på stan blev yttligare några bilar. Efter stan åkte alla upp igen och pratade med varandra. Igår, inget speciellt hände. Kollade på film, åt, cyklade upp till coop och sen film igen. Det här min helg. Hur har eran varit?

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara för dig

Hoppas du såg hur fint det var igår. Bara för dig.




Vila I Frid, vi alla älskar dig jimmy sundström!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saga Lindh

- Denna underbara varelse överraskade vi igår!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lätt som en plätt!

Som sagt som jag skrev igår, att jag inte hade några planer för gårdagen. Det var bara bullshit! Jag visste precis, vi skulle ha en överrasknings fest för en vänn och jag vet inte om hon läser denna, då är det lika bra att vara på sin säkra sida. Allt var planerat och klart redan i tisdags, som sagt vi är bäst! Så igår var det tänkt att jag och tjejerna skulle sitta hos älskling och fira henne. Men det slutde med att folk från både höger och vänster var här. Mycket trevligt! Några skulle hem och några drog till krogen, här satt jag med en full johanna och två nykta pöööjkar, då ringde jag älskling och kollade om jag kunde komma och det fick jag. Då var det bara styra kosa dit! Inte något jag dirket skulle säga var roligt, inget folk dirket och sen va/är man sliten pga allt som har hänt under denna vecka. Så man kan säg att kvällen var super!

Idag, är man så tvungen att röja undan allt ifrån igår. Inte direkt det roligaste, men dock måste göras. Om drygt 3timmar drar jag, älsklingen och hans mamma till Sara och Alex, ska sitta barnvakt åt Oliver. Sen får kvällen avgöra vad jag ska göra. Nu ska jag kila till älskling.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är ingen som vet

Idag är det fredag och jag har inga planer dirket vad som händer. Som det ser ut nu vill jag bara dra täcket över huvudet. Vädret till låter inget annat.

Igår, äsch det hände inte mycket! Regn och åter regn, jag satt i jimmys bil hela kvällen och tittade på när våra såkallade vänner bara dumma sig och sladdade med bilar som knappt går framåt. Allt går med lite våld är det dom säger. Haha, dumma svin! När jag och jimmy hade lessnat helt drog vi upp till Mc donalds och skulle äta. Nej då har dom stängt?! När började dom stänga tidigt igen... Suck! Då var det bara att rulla hemåt. Hemma var det hur kallt som hellst i min lilla stuga satte på elementet (som bara skulle stå på några minuter) fick stå på hela natten?! Vaknade av att jag toksvettades och var varm som en ja jag vet inte vad och här sitter jag nu och väntar på jimmy. Hörs senare.

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Funderingar

Funderingar kommer hela tiden. Tänk om han... Nej Sofie! Han är inte kvar hos oss. Alla drar hypotes efter hypotes, varför bara inte lyfta på arslet och kolla upp hur allt ligger till. Ring hans nära och kära, det visar bara att man bryr sig om detta. Ville ha det sagt!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det blir aldrig som man har tänkt sig

Har testat sluta ögonen ett antal gånger under morgonen. Tänker och ser bilder på dig vännen. Det är helt tomt på ord, vet inte alls vad jag ska säga. Det är helt otroligt. Kan någon nypa mig i armen?

Har suttit och tittat in mina vänners bloggar, jag vet inte vad jag ska skriva om längre. Det är inte lika roligt att blogga känner jag. Fan, Sofie! Skärp dig nu.. Jaja, här sitter jag och gråter inombords och utsidan är helt orörd. Kollade in Ninas blogg, det första men såg var en klockren blid på Oliver.

Kunde inte låta bli att skratta, skratta på riktigt.


Idag ska jag försöka öppna körkortsboken och läsa lite. Det behövs, det behövs också träffa lite vänner och få ur sig allt detta som man har inom sig, men vet bara inte vem jag vill visa det för? Det återstå att se.                       
                  
     Peace!                                                                                                                                                          

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen att minnas, 02/09-09♥

Det är helt ofattbart, kan fortfarande inte tro det. Sitter här med mitt storafrågetecken. Här sitter jag och vet inte om jag ens klarar av att skriva detta, ser knappt tangenterna. Nu ska jag inte sitta här och skriva att vi var väldigt bra vänner, det var vi inte. Man umgicks och pratade. Kommer aldrig glömma stunden nere i hamnen när ni pojkar sköt golfbollar ut i vattnet och du hade verkligen hoppats på att träffa ena båten som låg där inne, boll efter boll sköts, men ingen träffade. Du tröttnade och ville åka ett varv på stan istället. Du skulle alltid kommentera något så man vek sig dubbelt av allt skratt. Är väldigt glad över att jag fick lära känna en sån underbart glad och fin människa som dig. Tänk om alla skulle ha ditt mod och din styrka. Inget kommer vara som förut, kan inte gå tillbaka till det som inte finns. Har sagt till mig själv att jag var lyckligt lottad, att ingen av mina vänner har gott bort och här sitter man.. Jimpa, vila i frid♥






R.I.P
Jimmy Sundström
17/08-1991
02/09-2009

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ett väldans långt inlägg..

Jag vet tyvärr, såhär dåligt uppdaterat har det aldrig varit skulle jag tro. Har inte haft lust eller ork till att sätta mig här och skriva.. Men nu så!

Söndag
Satt här och hade grymt tråkigt. Ringde till en vän, vi bestämde att vi skulle åka på streetrace. Han kom och hämtade mig, jag hade med mig kameran för han skulle köra där hade han tänkt. Åkte hem till honom och hämtade pengar, väl tillbaka in till staden får vi soppatorsk! Sisådär efter 10min kommer hjälpen. Rullar in, hämtar upp en annan vän (han fick åka i andra bilen, bilder finns varför). Åker till ett avskillt place, dom skulle promt leka av sig med bilen och jag fick ta kort?!. Efter det åkte vi till ett annat ställe väl på polisen ser på när min vänns bil kommer i korsningen i en sladd. Polisen efter på sturt! Vi efter i en annan bil, då ägaren till denna bil åkte i min vänns bil. Han blir stannad, får böter och sen är det igång igen. Nu kollar jag och jimmy på klockan, inget streetrace här inte! Nu ville en annan kompis testa bilen (då tydligen den är grymt rolig att sladda med?!), han åker iväg innan oss. Vi efter efter ca några minuter. Inget däck skrik hör vi, då ringer jimmys mobil. Bilen är sönder, eller rättare sagt det är punktering.. Där hamnade vi hela dagen/kvällen. När allt var fixat blev det ännu mer lek och sen åkte jag och jimmy och åt!






Måndag
Skolan och sen inte så mycket, satt mest hemma och pluggade på körkortsboken. Dåligt med information!

Tisdag
Var till skolan en sväng och pluggade på lite som jag har missat efter det drog jag hem till älskling och skulle lämna lite saker och sen var det dags till täby C. Min mobil skulle lämnas, skit mobil! Efter en titt på min bankkort kom jag på att jag kan shoppa lite också! Hade redan lagt undan pengar för körkortet, duktiga jag. Gick runt där och strosa i några timmar, det var faktiskt ganska skönt att gå själv. Får bestämma helt själv vart och när man ska gå och i vilka affärer. Jag hittade en del, ett par skor, 2 klänningar, leggings och lite hårfix.. Jag är i behov av nya underkläder men dom hade inte min storlek i bh?! Inte på hela hm, vad är det för ställe? När jag var klar med mitt drog jag mig tillbaka till byhålan. Fick middag och fika hemma hos älsklingen. Oliver och Sara kom på besök. Senare på kvällskvisten drog jag ut med min kära vän Jimmy. Inget dirket drag ute kan man säga, men man gör det till man vill ha det. Juste! Vi fick punktering, men vi åkte ändå, haha! Sen var det bara hem till älskling och sova.

Onsdag
Här sitter jag och ska snart ta fram körkortsboken, det börjar närma sig med skrämmande steg! Det är skit väder ute, så inget lär hända. Jo! Min vän Jimmy skulle höra av sig lite senare efter han hde gjort något. Blir säkert att leka med honom, jippi! Återkommer sen.

Peace!
 

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()