Gott nytt jul!

Julafton är idag och det känns inte. Iaf inte för mig! Usch, åmar mig verkligen om att gå till familjen och kolla på kalle anka. Det är inte riktigt min grej.

Jag är inte den typen som sitter framför tven och kollar med hela släkten. Menmen, får väl göra det idag.
Jag är så sjukt nyfiken på vad jag kommer få i julkapp. Visst, dom säger att vi inte ska få så mycket men så säger dom varje år.. Så man tror inte riktigt på dom.
Färgade håret gjorde jag också igår, det blev riktigt bra - sjukt nöjd!



Puss & Kram!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag lever faktiskt

eller? Jag vet inte själv om jag lever eller inte. Ögonen vill sova, magen ropar på mat och kroppen har sagt upp sig. Känns inte så bra?


Kom hem ganska sent inatt, därefter trodde jag att jag skulle få sova hur länge som helst idag. Inte det inte! Jag fick mina 4 timmars sömn och sen va det dags att gå upp tyckte Emma.
Vid 10 tiden tyckte vi att grabbarna inte skulle få sova mera, så vi gick ut till min stuga med kastrull lok och bankade. Inte så populärt direkt, men fan så roligt det va! Skrattade innan jag ens hade väckt dom, hhhahahah.
Ska dricka idag tror jag, fast jag vet inte nu. Jag är inte taggad på det, men kan bli. Lite mat, dusch och bra sällskap så man taggar till så blir allt bra.
Jag vill ha julafton, vill lägga mig ner och vakna den 25 december och veta att nu ska man ut på krogen. Det är jag så grymt taggad till. Vill ha juldagen nu nu nu nu!!!!
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag känner mig vilsen.

Är i en period just nu. Saknar allt jag inte har, det är sjukt jobbigt.

Hunden - Elvis, han saknar jag något grymt mycket. Drömde mig bort bland bilderna så det kändes som om jag klappade på han öron. Känner den känslan i fingrarna.

Hästen - Wiktor, visst det har gått 5år sen han drog iväg. Men nej, jag kan inte släppa honom. Det va den bästa av den bästa. Det finns ingen bättre, det va han som lärde mig att kämpa man får inte ge upp!

- det är inte han, men det är likt.

Kaninen - Jocke, haha en kanin tänker alla? Men han va som en hund, han visste vad han hette och han kunde till och med sitt och plats. Om man sa till honom gå hem, då hoppade han till sin bur och sen väntade på att man skulle öppna åt honom och sen hoppade han in självmant. Det tycker jag är bra gjort att få en kanin så väluppfostrad!


-Inte jocke heller, men såg exakt ut som denna kanin.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

We can do the all night

Och här sitter man igen. Letar faktiskt jobb! Skrev in mig hos arbetsförmedlingen tidigare idag. Så nu ska jag bara åka dit imorgon och få en tid inbokad så ska vi se att jag förhoppningsvis får något jobb!

Sökt jobb så det sprutar om idag, vill inte vara hemma längre. Är så sjukt less! Visst, jag pluggar lite i skolan också. Men det vill jag inte göra längre, vill komma ut i arbetslivet och få tjäna mina egna pengar och till och med flytta till ett eget.

Känner mig så vilsen, vet inte vad jag ska hitta på. Vill mer än gärna ha jobb, men just nu känns det som om det inte finns något. Menmen, det dyker säkert upp något snart.
Huuua, idag vaknade jag INTE av att mina händer hade domnat bort - skönt! Undra vad det är egentligen? Fick även sova ut själv idag, då den bästa drog in till skolan och skulle gå på något möte.
Fick inte sova så länge själv, men skönt va det iaf! Inte för att jag fick sova så mycket för jag hostar nästan så jag spyr?! Men självklart precis när jag nästan somnade helt då kommer han tillbaka.
Han är jätte glad och jag fick verkligen inte somna om, för han skulle ju förklara vad han skulle göra och så. Bra för honom!
Kanske ska börja i hans skola ist? Verkar mer fritt... Men jaja, jag vill inte dra mig tillbaka till skolan nu när jag söker jobb. Känns så drygt!
Hund har jag också börjat kollat på igen, jag vill verkligen ha en igen! Men nu vill jag ha en från start, så jag kan lära hon/han grunderna ist. Men får se när det blir, ska skaffa bil innan helst.
Tänkte dra mig tillbaka nu en stund, han sover - tänkte hoppa på honom!
Puss & Kram!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det finns inte ord till hur mycket jag saknar dig ♥







Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I get the magic baby!

Jag vaknar alltid upp mitt i natten utav att jag inte har någon känsel i mina händer. Det har hänt mig nu i några veckor, det är så sjukt jobbigt. För jag kan inte sova som jag ska och jag vet inte hur jag ska få bort problemet?! Men det konstiga är att när jag har druckit, då känner jag inget på natten utan då vaknar jag ist av att mina händer är ur känsel.

Sen är det så jobbigt, kan ju inte ligga som jag vill i sängen när jag ska sova. Så hela min kropp tar stryk nu dom senaste veckorna. Hostar gör jag också som en tok på nätterna, så när jag vaknar har jag håll för jag har hostat som en galning.
- jag känner mig trasig!

I helgen, då var det dags igen för luciacruising. Det va inte roligare är förra året, men det va roligt! Jag längtar tills nästa år. För då ska jag fan köra.
Bilen i år blev inte pyntad - tråkigt om du frågar mig!
- Här är bilen jag åkte och pynta förra året!

Som vanligt så hände det något på väg in till Svea vägen. Mårten tappade däcket. Lyckat!
Precis när han fick på däcket igen efter mycket om och men, så fick vi veta att polisen va på väg där vart vi va. För vi va ca 15 bilar, då bakhjulsdrivna. Som åkte och sladdade runt, runt och runt på ett industriområde.
Det slutade bra iaf!

Igår, söndag. Det va min bakis dag. Då jag drack hela helgen. Det känns verkligen i kroppen. Va hemma hela dagen, åkte och beställde pizza och sen hem igen. Åkte in till Norrtälje en stund, skulle hämta lillebror.


Puss!


Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sorry Arne!

Hoho! Idag mår man som man förtjänar kan jag säga. Jag mår piss!

Fick i mig en del dricka igår, sällskapet var bäst! Idag hoppas jag på ett bättre ös. Det ska nog fixas tror jag, bara om folket vill.
- Fyfan vad jag saknar min hund. Det finns inte i ord hur mycket jag saknar honom. Inget kan ta ifrån mig min kärlek till honom. Elvis <3

Jag är typ bäst! Alla mina julklappar är färdig inhandlade, yes! Så jag behöver inte tänka på det nu, för jag hatar att vara ute i sista sekunden att handla. Då blir det ta det första bästa & det är inte bra...
Menmen, nu är det köpt!
Nu orkar jag inte sitta här och glo, vi hörs!
Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Freaking baby

Nu känner jag mig riktigt duktig som har bloggat varje dag nu, yes!

Idag är det min tur att dricka, igår va det alla andras dag. Men någon måste ju köra, annars kommer man ju inte hem?! För taxi tänker jag INTE betala...
Idag har jag varit väldigt effektiv, känns skönt! Vaknade i bra tid, gick in i huset och för en gångs skull åt frukost och sen begav jag mig till stallet och red. Haha, jag hann bara sitta på hästen i 5min MAX sen åkte jag av rätt ner i snön. Tur att det va snö, annars hade jag haft jätte ont idag?! För jag landade med ryggen och rumpan först :p
Så hela min rygg och innan för byxorna va det fullt med snö, men det va bara att hoppa upp igen. Men efter en liten stund bytte vi häst jag och en annan, hon som äger hästarna, för jag blev lite skrämd efter jag ramlade av.
Efter bytet va det en baggis. Då red vi vidare, men tur va väl det att vi inte skulle rida en lång tur för jag frös som ett as?! Det va verkligen inte roligt.. Men jaja, någon gång måste man ramla av.
- Det här va den hästen jag fick byta till efter jag hade ramlat av. Han är en guldklimp.


Nu skriker dom efter mig, nu måste jag verkligen börja fixa mig.
Vi hörs!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Get it crazy!

Shit, jag tror jag ska dö! Magen är helt mätt, jag är helt spyfärdig. Det va längesen jag va såhär mätt, det kanske är bara för att jag lagar så otroligt god mat ;) haha.

Haha, idag när jag och den bästa skulle åka hem för att laga mat så tänkte vi att vi skulle åka lite tidigare hem pga vädret. Tur va väl det, på min lilla grus väl hem till mig var det total kaos. Vi fick hjälpa och putta, när hon som hade kört fast kom loss åkte vi vidare. Men sen ringde min mamma, för det va hennes kompis som hade kört fast, för hon hade kört fast en gång till när hon skulle vända?! Ååååh, men tillslut fick jag gå hem och laga min underbara middag!
Min bil - våran! Det är den bästa bilen. Jag verkligen älskar denna!
Justeja, nu i veckan åkte en av mina kompisar av - kanske inte så ovanligt om man vet vem det är?! Menmen, det tog sin lilla tid att ta upp honom.
Haha, inte blir man förvånad? Är det halt och man åker gammal bakhjulsdriven bil så behöver man inte bry sig helt. Om man frågar mig iaf.
När vi skulle försöka ta upp bilen, tror vi va mellan 6-8 bilar som va där och stoppade trafiken och sen en 4hjulsdriven bil som försökte dra upp honom. Men det gick inte och det bästa på det va att färjan hade precis kommit in så lastbilar efter varandra kom hela tiden. Svinkallt va det också!
Vi fick tillslut upp honom, men det va inte med den bilen vi kom med. Det fick komma en till bil och försöka, han hade flak på sin bil så 10 personer satt där och tyngde ner bilen, rätt smart!
Förstår om ni inte är så intresserade, men jag va bara tvungen att lägga ut bilder och skriva om avåkningen.
Låtar som ni bara måste lyssna på:
September - Mikrofonkåt & Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)
Hare bra!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja jag rimmar på

Ååååh, så är det December redan.. Shit vad tiden går fort :o?!

Snön bara faller ner och det blir bara kallare och kallare, vintern kommer förtidigt! Jag gillar det inte och sen är det fredag imorgon och vad händer då?
Förra helgen va som sagt fart fylld, så denna helg lär väl bli lugn och stillsam. Förresten kan det vara skönt det också, men får se vad vännerna tycker att man ska hitta på.
Nej usch, nu ska jag kika vidare!
o
Jag vill ha jobb, egen lägenhet, hund och hela köret. Eller, inte barn nu. Det får helt enkelt vänta! Men jobb och bil det är ett måste till 2011....
Nu ska jag pussa på den bästa.
Pusspuss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()