En hel del.

Jag har inte så mycket att säga, har inte hänt så mycket haha!

Men nu sticker jag och jonte till täby centrum och shoppar! :)

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Draaaaaaa åt helvete!

Tagga, tagga, tagga! Ungefär så tänker jag hela dagarna, jag är såååå stört taggad till kryssningen! Äntligen hittar man på något utanför hålan man bor i. Gänget är helt super också! Detta är något man sent kommer glömma.
Dagen idag har gått hyffsat fort, började skolan men kom dock 10min sent men det va av en bra anledning min käre vän Mårten klarade uppkörningen och klarade det! Så han ville självklart åka lite innan vi parkerade bilen vid skolan och satte oss på lektion. När vi kommer in på lektion då är det FILM?! Hur smutt är inte det så? Det är bara tacka och ta emot sådär direkt på morgonen. Men resten av dagen i skolan bara flög förbi så slutade vi.
Jag åkte med Mårten en sväng, sen blev det att alla skulle till donken, där va vi ett tag sen var det dags att åka. Alla puckon hade köpt granar till bilen och det luktar faaa-an precis när man har öppnat dom, speciellt när dom tar bort all plast :p så jag parkerade mig i en annan bil som inte hade nån gran, smart va?! HAHA
Jag lyckades faktiskt åka av 2 gånger idag, men det var ingen fara, det va lungt. Eller, idag kanske man inte ska säga? Jag åkte av med 2 olika personer och åka av nu då menar jag köra in i en vall så vi satt fast, haha. Jag åkte av 2 gånger på typ 2timmar, lyckat!

Så nu kommer jag precis ifrån middagen, så kudden ropar efter mig. Måste vila

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom igen bah!

Jahapp, så är det måndag idag igen.. Hur snabbt går veckorna egentligen?! Jag hänger iaf inte med i svängarna! Det gick rätt bra i skolan idag, började med en ny kurs religionkunskap A. Läraren blev galen, men det brukar hon bli så det är lungt, haha! Vi lutade till och med läraren så att vi fick sluta tidigare, huuuua!
Men nu sitter jag hos jonathan och bara sitter. Jag önskar att det fanns något att göra, jag är uttråkad men det är lungt! Ska försöka övertala jonathan att vi ska åka till täby imorgon efter skolan ;) så håll tummarna!
Förövrigt är det lungt på min sida.. Eller?! Nej, nu börjar det närma sig kryssnings dags. Vi ska boka ikväll, så nu är det bara att tagga till tills nästa tisdag, alltså den 2 feb.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

He´s a pirate

Härligt! Så nu är det söndag igen... Veckorna bara går och går, man hinner inte med i svängarna.
Igår föjlde jag med vännerna ut på isen och såg på när dom åkte, men rädd som jag är gick jag inte långt ut alls på isen. Jag stog gärna på bryggan eller på land och kollade på. Isen va inte så speciellt tjock men enligt dom som körde behövde man inte vara rädd, men det va lika bra att vara det! hahahaha.. Som vanligt med mina vänner så kan man aldrig lita på deras bilar och nej! Igår var det likadant, men vi kom hem till slut.
Senare på kvällen drog jag hem till en kompis och festade loss, riktigt roligt faktiskt! Mot natten drog jag där ifrån och åkte lite bil och drack ännu mer och sen vart det sängen.
Egentligen skulle det blivit täby centrum idag för mig och jonathan, men han är sjuk så tyvärr en annan dag kanske. Nu ska jag och han åka och handla godis och hyra film kanske och sen åka hem till mig.

Inte så roligt inlägg, men det är alltid något :)

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Den är tydligen jätte otäck

Usch så äcklig jag är, här sitter jag och nästan dör av mina äckliga rapar?! Åt tacos idag och jag har en förmåga att få mina rapar att lukta äckligt. Eller, det kanske är alla som får så?
Jag var ut en sväng med min vän stefan, men som vanligt händer det inget ute.. Åh, jag vill bara komma här ifrån och hitta nya vägar och nya val möjligheter. Om man vill lyckas med något så bor jag helt klart i fel ände av landet, iallafall inom ridning och det är de jag egentligen vill hålla på med!
Nog om det, det var tänkt att jag skulle dra ut en sväng med en annan vän men han skulle dra hem och sova så jag får mysa ner mig i sängen med jonathan och kolla på film och äta massa gott. Så nu säger jag tack och godnatt för mig!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag....

Men vad händer idag?

Jonathan ställde klockan på 7 imorse och väckte mig så drog han ut och flyttade på bilen så hans mamma kom ut. Han kom in igen och la sig i sängen, jag va vaken när han kom in. Jag smsade med min mamma, men jag skulle bara ligga en stund till. Haha, det skulle jag inte ha gjort.
För jag vaknade av att min mobil slog en hård dunst i golvet och jonathan vaknar i typ panik eller nått. Men då var klockan rätt så mycket mer än 08.40 som jag skulle vara hos tandläkaren, shit!
Jag somnade om efter jonathan sa det, vaknade mycket senare av att han skulle dra ut med hundarna. Så min dag blev helt förstörd pga att jag försov mig.
Mamma har bokat om min skrivning till närmare, helt okej faktiskt! Så nu ska jag bara plugga hur mycket som hellst, jag ska klara detta! Den här gången ska kortet bli mitt, utan tvekan!
Ikväll, vad händer? Jag är sugen på att hitta på något, men vad? I den här hålan händer det ingenting men det är som vanligt. Dag ut och dag in...
Dags för att göra något!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

.,

Nu så blev man räddad ifrån tråkheten, stefan kommer snart så ska vi hitta på något. Lär inte bli så långvarit då jag är trött som få.

Hejsvejs i lingon skogen!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Med kärleksfull frukjuice

Usch, jag känner mig helt dåsig. Kan nog sova flera dygn om jag själv fick välja.. Bara jag inte håller på att bli sjuk, då blir jag galen :/.
Ikväll har det inte gått många knop här inte, min plats har varit här och i sängen. Jag somnade till en sväng och sen när jonathan och michael skulle ut och jobba eller nått vaknade jag till och satte mig här.. Det va rätt skönt att sova men faaa-an så seg man blir efter om man inte gör något.
Min kväll lääär ju fortsätta i den här farten för inget lär ju hända för min del så sängen kanske får bli min vän snart, haha. Jag måste gå och lägga mig i tid nu och inte försova mig imorgn ska till tandläkaren, buuuhu?! Usch, jag hatar tandläkare eller... Allt som har med sprutor och göra.. ÄCKLIGT!
Nu ska jag spela lite sims!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

 

De har roligt
Jag står bredvid och tittar
Jag förstår inte skämten
och inte det spel de spelar.



Om jag skulle försöka göra som de gör
skulle de titta förvånat på mig
och undrar vad jag håller på med.
Jag skrattar på fel ställen
vid fel tillfällen.



Vem kan jag vara med,
jag, som inte känner mig hemma någonstans?
Finns det någon mer
som är som jag?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

sweet dreams

Haha, nu sitter jag i jonathans sovrum och kollar på när han ligger och spelar nintendo DS. Det är galet kul!
Idag gick det inte alls som jag ville, men det är bara gå samma väg igen och göra om det och ha turen på ens sida denna gång. Har egentligen inte så mycket att säga, förutom att jag är hungrig och vill ha mat nu nu nu!
Skriver lite senare!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sing me to sleep

Jag är så dålig på att uppdatera på denna blogg, fy skäms! Men det är så att jag har ledsnat ganska mycket på att blogga, det är inga som läser/kommenterar.. Hoppas det blir bättre!
Oh shit sherlock, idag har jag bara chillat genom dagen inte ansträngt mig ett enda dugg.
Eller... Nej juste, jag har pluggat på min förbannade körkrort! Alla är såååå nyfikna på när jag har skrivning, men det säger jag inte ;) denna gång ska jag vara hemlig!
Ikväll vid 20 ska jag och mina vänner träffas och talas vid om kryssningen, det har uppkommit ett problem -.- men det gör vi enkelt att vi helt enkelt bokar kryssningen i ett annat datum. 
Just nu kommer det Amanda Jenssen - Happyland urmina högtalare och hon är så gryyyym, jag älskar henne! Hon är cooool!
Mina idéer på olika bloggningar är helt D Ö D A, och varför det vet jag inte?! Förut kom det ord efter ord, men nu nu kommer det inget nästan. Jag måste sitta och tänka vad jag ska skriva.. DET ÄR INTE BRA :/


 Jag har fortfarande stora planer och önskningar på att ha en häst. Det känns som om min andra halva av kroppen fattas? Underligt, men sant.
Nu är det inget illa mot jonathan, för honom älskar jag hur mycket som hellst. Men I need en annan kärlek också, utav något djur eller nått. Det är inte samma kärlek och jag måste ha den! Jag saknar den kärleken, jag saknar Wiktor.
Ni som inte vet är Wiktor min häst eller han va, han va i mina ägor 03-05 inte så långt kankse?! Men han var speciell, vi hade det som ingen annan hade med varandra, vi va ETT! Han var som min hund, jag hade en häst som också va en hund, hur bra är inte det då? Usch, jag sitter och gråter så fort jag tänker på honom. Tyvärr en kväll ringde det på min mobil och det var min mamma. Hon ville så gärna hämta mig hos min kompis, jag frågade varför och hon sa att vi tar det sen när jag satt i bilen. Men jag är envis och det vet hon, jag frågade igen varför, har det hänt något Wiktor?! Hon svarade sofie, han är död. Självklart ville jag inte tro det så jag utbrister i asgarv, sen hör jag min mamma börjar gråta och då tar min låtsas pappa mobilen och säger ja sofie, wiktor är död.
Det går inte en dag så tänker jag på honom, jag älskar honom. Ingen kan ta honom ifrån mig, han kommer alltid vara min.

Inte så intressant, men det är min historia om varför jag vill så gärna ha en häst. Jag har haft 1 häst efter honom, men tyvärr gick det inte som jag ville. Jag skulle börja gymnasiet och självklart hade jag inte tid med henne.
Tiden kommer nog när jag också får ta en del av den kärlek som man får utav djur, hästar.


Här är hästen efter Wiktor, Brölötens Lanzon heter hon.

Haha, jag kan sitta i flera timmar och sitta och skriva om just Wiktor. Men det kan bli rätt tråkigt i längden och läsa för er ;).
Så nu tänkte jag dra mig här ifrån och ladda nya batterier och komma med ett blogg inlägg ikväll eller imorgon.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oh shit!

Idag när jag stog vid banken och skulle ta ut pengar kom det fram en ganska skum kille, han kan han vart i 25-30års åldern. Han frågade om jag hade 20kronor som han kunde få till bussen, jag svarade snabbt nej. När han frågade mig kollade han upp och ner på mig ganska fort och då kände jag att jag skulle bli rånad, för han såg att jag plockade ut pengar. Mitt hjärta började slå jätte fort och han såg ganska sur ut. Det va precis som det man har hört om på tven, att någon kommer fram till en när man står vid bankomaten.
Nej men usch, jag va så rädd!
Precis efter jag tagit ut pengarna så vände jag mig om snabbt och kollade runt så han inte hade med sig några kompisar och sen gick jag till bilen. Vägen till bilen kändes så lång, kände mig iaktagen..



Fy jag är så hungrig!? Jonathan drog alldeles nyss och skulle köra sin pappa. Så jag hoppas maten är klar när dom kommer tillbaka, jag avlider snart. Inte riktigt ordagrant, men nästan. Nu ringde jonathan, han är påväg hem igen, jippie!
Ikväll får det bli att plugga och sen kanske träffa vännerna, men jag vet inte vad jonathan vill.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En i laget

Och här sitter jag idag också, rätt så vanligt för mig.. Idag försov jag och jonathan oss med snabbt va vi i skolan och åt lunch och sen va det bara att leta lärare. Träffade äver johanna där, pratade med henne en stund och sen åkte jag och jonathan hem till honom. Efter ett tag ledsnade vi på att vara inne, så vi drog ut och träffade ett par vänner väl där lämnade jonathan mig för att åka och simma så jag hoppade in i deras bil så åkte vi iväg.
Vi kom inte så långt så började bilen visa att det var soppatorsk, så det var bara att hoppas på det bästa att vi kom till en mack!? Och det gjorde vi! Haha, när vi kom dit så upptäckte vi att ingen av oss hade pengar. Det här kommer inte sluta bra tänkte vi, och tog oss lite längre bort till en parkering och började leta i genom bilen på mynt. Han som körde hittade i sin stol typ 60kronor, han sprang och växlade ala pengar till sedlar och sen kunde vi tanka!
Jonathan ringde och sa att han var klar, så då åkte vi och lämnade av 2st och följde efter Andrej så han kom till en pendlarparkering och sen tog han bussen hem. Ganska surt -.- men jaja haha...
Nu börjar det dra ihop sig mot kryssningen, fick även veta att det är nästan fullbokat den dagen vi ska åka så hoppas att vi kommer me..
Nejnej, nu ska jag plugga lite.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett gott skratt förlänger livet

Så har det redan blivit kväll och jag är dödstrött. I helgen blev det lite annorlunda sov tider och min kropp va inte riktigt med på detta, så nu kommer man vara trött i ett par dagar och sen är allt bra igen! Idag va jag en sväng till skolan och sen har jag bara varit hos jonathan. Men jag har pluggat här hos honom på körkortet och senare idag ska jag hem till en vän och hämta en körkortsbok och lus läsa den. Jag tycker det låter väldigt bra när jag skriver det men sen vet jag inte hur mycket jag kommer göra ikväll av detta jag har skrivit :p
Nu planeras det för fulla muggar av en kryssning med galaxy, vi är redan 12 st glada personer som ska åka och kul kommer vi att ha! Jag är väl den enda tjejen, men det gör inget haha..
Nu börjar allt dra ihop sig känner jag, skolan och körkortet, men åh så skönt det kommer bli när jag väl klarar det.. BÅDA TVÅ SÅKLART!

Jag sitter fortfarande och skrattar åt mig och jonathan;
Jag ställer mig under ett par julgrans kulor i ett dörr hål och intar en puss ställning och då utbrister jonathan
i en ganska bestämd ton;

jonathan - det där är ingen tistel
sofie - jag typ dör av skratt... Nej jag vet väl själv att det inte är en tistel, det heter ju mistel pucko?!
jonathan - Hö hö hö..

Ett gott skratt förlänger livet, eller hur är det man säger?

Usch, så trött jag är nu ska jag slänga mig i soffan..

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag vill ha en blå katt

Så är det söndag idag och jag är helt D Ö D efter igår.
Mamma fyllde 40 och det va en hel del folk här hemma, kul var det.

Återkommer senare med uppdatering!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Same old song

Hejhej, hit får man vända sig till om man inte har något att göra som nu typ.
Det är helt hemskt, hela veckan och förra helgen va det likadant. Jag hatar det! Men nästa vecka hoppas jag att det blir ändrig på detta.
Jag blir bara irriterad på detta, så jag drar!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ät gul snö, det kan vara öl

Nu är jag nöjd med bloggen, men nu är det bara att jag får inga kommentarer så jag börjar ledsna att skriva.. Får väl se om det bli bätttre, haha. Jag sitter här och försöker dra ut på tiden, jag vill hitta på något. Men som vanligt händer det inget här där vart jag bor, usch jag hatar det.
Det är väl bara att haja läget och försöka hitta på något, dock så har jag inte den vildaste fantasin men det funkar säkert ;o
Skriver lite senare igen eller imorgon.



Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Håller tummarna, hejja mig!

Jag känner mig så duktig, ååh grattis till mig! Haha, ja alla som känner mig vet att jag inte gillar att plugga, men idag då har jag faktiskt suttit och pluggat med min mamma på internet på frågor som gäller körkortet. Usch, det är så jobbigt men vad gör man inte för att få körkort. Nu är det så nääääära så nu får jag inte dra mig tillbaka! Jag känner mig så duktig när jag hoppar in i bilen och ska övningsköra med mamma och jag behöver inte lyssna på henne, för nu behöver jag inte ta några mer körlektioner. Hon tänkte lära mig en sak till min uppkörning men sen kom hon på sig själv att jag har redan klarat den. HAHA, det är nog mammas 40års kris som börjar komma ;) Menmen, nu sitter jag hemma hos älsklingen och väntar på att herr jansson ska komma och hämta mig så jag kan vara med honom. Älskling lämnar jag hemma idag, han ville kolla på film och jag ville hitta på något nu när jag har varit så duktig på att plugga, haha. Ny tid är faktiskt bokad till skrivningen, men nu tänker inte jag säga till någon, det är bara mamma och jonathan som vet om!
Jag vet inte varför, men jag är fortfarande nervös efter i tisdags?! Jag har aldrig haft hand svett, men efter körningen har det kommit, usch jag är nervös hela tiden känns det som. Det går nog över när jag väl har körkort! Hoppas iaf. Men nu ska jag kila.


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Over and out

Här skriver jag mitt i natten typ, haha. Men jag kan inte sova, jag är dum för jag måste verkligen sova om jag ska bli frisk någongång. Skulle egentligen ut en stund med vännerna, men som vanligt blir det inte som jag vill. Så här sitter jag, ganska tråkigt har jag dessutom. Jontahan sitter och kollar på film, han har kommit in i nått slags harry potter maraton. Man kanske ska gå och slänga huvudet på kudden?
Jonathan håller på att vela fram och tillbaka om att köpa ny bil, men då vill jag självklart ha hans bil eller han har mer eller mindre överlåtit hans bil till mig när han ska köpa ny. Men nu har han kommit på sig själv att det går inte ihop i ekonomin så nu sitter han och säger att han ska sälja hans nuvarande bil :o jag blir galen på honom när han håller på såhär. Jag är ju kär i hans bil.. Jag får väl sitta på internet och kolla på lite bilar som jag kan köpa, fast jag har en bil men den hatar jag.. Har erbjudit honom min bil så kan jag få hans, men det gick inte. Jag har hittat en bil på blocket, men jonathan blir galen och arg på mig om jag skulle köpa den för den vill han ha.. Men nu får han ta och ge sig?! Haha, jag älskar att reta honom.. Men nu tänkte jag kila vidare!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ut eller in, det är frågan?

Vart jag en går, tänker eller gör så kommer du upp. Äsch tänker nog många om det saken, men det är hur jobbigt som hellst. Jag vet inte om jag någonsin kommer släppa det helt. Kan gråta floder för detta, jag vill verkligen inte tänka såhär, jag usch.... Fyfaaaa-an säger jag bara!
Jag verkligen trodde på att det skulle bli bättre, men tyvärr. Allt bara dalar neråt igen, men jag ska snabbt ta mig upp igen med lite tålamod och tänkande.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte så mycket att säga

ungefär så känner jag just nu.. Jag sitter här halvt död, är så trött. Inte pga av att jag är uppe sent, jag är sjuk. Jag känner det i hela kroppen, men så dum som jag är orkar jag inte lägga mig ner och vila.
Idag vaknade jag upp av att jonathan skulle dra in till sig, så han drog med mig också. Jag ville egentligen inte dra upp ur sängen, men vad gör man inte för sin lilla älskling ;)?
Vi drog och käkade nästan direkt, det blev gyros. Där satt min mamma och kenta också, så dom höll oss sällskap. Så nu sitter jag här och försöker att tiden ska gå fort och jonathan går runt här som en dåre och städar. Ska även till min mormor och morfar ikväll, min morfar fyller år. GRATTIS!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du läser väldigt snabbt tycker jag. - ja det går fort så inåt helvete!

Sådär ja, nu sitter man i soffan hemma hos mig med datorn i knät. Kvällen har väl inte varit så rolig, jag har typ blivit sjuk -.- menmen, det ska inte stoppa min pluggning till körkortet för nu ska jag lyckas nu när jag är så nära. Ojoj, jag har aldrig känt denna känsla i magen. Jag är så glad, min lycka nu är obeskrivlig. Jag vill inte veta hur glad jag kommer bli när jag kommer ut ur rummet med 52 eller mer rätt efter jag har skrivit. Haha, nu ska jag sluta skriva om detta.

Imorgon blir det nog skolan om jag inte mår sämre.. Känner att jag behöver ligga ner i sängen och bara vila. Men det får vi se hur det blir, min mamma vill typ inte att jag ska va hemma. Jag tycker att jag borde få bestämma själv?! Inte de inte.. Nej nu orkar jag inte sitta här, nu ska jag kila ut till mig med jonathan och kolla på en film.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nej fy bubblans så ont..

Jag har så ont, ont i min näsa. Har fått typ herpes eller liknande i näsan och på nästippen.. Det gör så ont, kan typ dö för den här smärtan. Jag vet att det låter larvigt, men det gör så ont FAKTISKT. Kan nog inte göra något åt det, det är nu 2 gången jag får detta men nu är det mycket mindre men gör dubbelt så ont. Förra gången kunde jag smälla blåsor, men nu nu är det mest irriterat och ont.

Haha, nu ska jag sluta klaga på allt.


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Körningen klar, check!

Tralalalala, jag är glad! Det är så att jag, kära sofie peterson har klarat uppkörningen idag. Tror inte att det är sant, men nu är det bara skrivningen kvar och det är bara så att jag ska klara den!
Vaknade hemma idag, har inte sovit så mycket i natt är typ sjuk.. Jonathan stack mycket tidigare än mig, så han ringde och väckte mig, 10min innan väckarklockan skulle ringa -.-, då var det bara upp och hoppa. Jonathan kom och hämtade mig så bar det in till körskolan där jag skulle ha en lektion innan jag skulle köra upp. Usch, så nervös jag va! Har aldrig svettats så på mina händer, det nästan rann.. Men jag klarade det iaf det är de viktigaste. Som tur va va att jag fick typ köra samma runda som jag gjorde innan precis. JAG ÄR NÖJD!
Ikväll ska jag spendera min kväll med älskling och vännerna tror jag. Det beror på hur jag känner mig, vill träffa johanna :/ men hon är typ sjuk hon med. Jaja, nu ska jag störa älskling.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I never leave you

Det blev verkligen inte alls som jag hade tänkt mig idag. Vaknade sent, så stressigt blev det att fixa mig så var det bara åka iväg till stockholm. Där blev det inte bättre, jag kuggade igen på skrivningen. Men det är bara på det igen bara! Så imorgon ska jag boka igen, hoppas på att körskolan tillåter att jag vill boka i slutet av denna vecka eller början på nästa. Menmen, slut på mitt tjat om körkortet..
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, mest rutiner dock som jag hatar. Jag vill leva i nuet och vara impulsiv, men tyvärr går inte det så bra när man har en pojkvän som vill ha ordning och reda, haha. Men jag älskar honom ändå!
Jag har kommit in i en period (jag hoppas den stannar) där jag vill ha en häst, jag vill leva det liv jag hade förut. Där hästarna va mitt allt, jag va bara hos dom. Jag verkligen älskar det. Kanske jag måste vinna på triss för att uppfylla min dröm?! Min pojkvän kanske är så snäll så han överraskar mig, så en dag står det en häst i något stall jag brukar vara i. Eller?! Nej det få vara en dröm fortfarande, för jag vet att det inte kommer hända tyvärr.
I helgen fyller min älskade mamma 40, så här hemma lär det sitta drinkar i taket efter helgen. Hade tänkt bjuda hem några också, så vi kan allt hjälpa till mamma med det, hah.
Men nu kommer älskling tillbaka snart, så jag ska spela lite innan han kommer.

Bjuder på några bilder från jämtland!








Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla brudar blir galna.

Tyvärr så orkar jag inte skriva om jämtland, det är så mycket och jag vill inte proppa i er så mycket text.

Det var ett tag sen jag skrev, men jag lever och det är jag glad över. Åkt massor med bil med galningar som ska åka in i alla snövallar och där i vet man inte vad det är i, så hejja mig!
Nu är det inte så långt bort för mig heller innan jag kan sitta själv i diket med bilen, hah.
Från inget annat så jag har ledsnat på min blogg, den är ful! Alla som känner mig vet att jag tröttnar på saker rätt fort, speciellt mobiler ;o justeja! Mobil, om någon är sugen på min mobil sony ericsson c905 så köp den. Den är svart, olåst, så gott som ny och allt jag fick med mobilen ingår.
Nu i helgen har jag mest vart med emma och jonathan, ganska skönt faktiskt. Igår festade vi två till det alltså jag och emma. Jag va så sugen på att dra ut på krogen, men alla här i hålan är så tråkiga så det blev det inte. Alla vill ju åka bil hela tiden, så jag har inge val. Jag är inte den som går efter grupptryck direkt, men ibland blir det bara så. Jag har hittat ett dataspel som jag är fest vid, sims 3 kan dra! Nu är det hästar som gäller för hela slanten. Jonathan vägrar att köpa en häst åt mig, så då får dataspel bli min grej. Inte för att det är samma lika, då köpte jag ett spel som man får ta hand om hästen också, haha. Kalla mig vad ni vill, men jag gillar´t!
Nu vet ni att jag lever, jag uppdaterar ikväll för nu ska jag spela!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Detta är ett blogginlägg!

Nu är det 2010 och detta är mitt första inlägg detta år. Jag kom hem i söndags från jämtland och resan va helt super! Jag ville egentligen inte hem, jag verkligen älskar att vara där. Vi drog mot fjället i onsdags, det blev lite strul under resans början men tillslut blev allt bra igen. Vi blev försenade ungefär 4timmar, men vi höll humöret uppe ändå. Nyår, ojojoj det va helt galet. Men nu har jag inte tid med detta, ska kolla film.
Nu vet ni att jag lever, uppdatering från jämtland kommer lite senare i veckan när det har lugnat ner sig.



Bjuder på en bild från nyår!

Peace!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()