I have lost my control

bad boys.. ja killar det är bara skit. jag hatar allt med känslor och det gulliga.
Jag har gett upp. Tårarna bara flödar fram fortfarande av saknad, jag tänker inte längre låtsas må bra. Jag mår så dåligt, den saknad jag har går inte att beskriva i varken ord eller bilder.
Jag vill bara spola tillbaka tiden och öppna ögonen och se vad som gick fel. Allt känns som mitt fel.
jag står här helt själv. Du har nytt jobb, nytt place att bo i och till och med en ny brud. Det tog knappt 2 veckor och sen var du på benen igen, verkade det som. Det är de som gör mig mest virrig. Hur kan du?

Btw, det är onsdag idag och på fredag sticker jag och några kompisar till västerås. Jag ska vara fyllechaffis heeela helgen, kan bli skönt. Jag verkligen älskar att komma bort ifrån lilla hålan vi bor i. Få rensa tankarna helt och hållet. Menmen, det blir inget drickande iaf där. Blir nog en hel del bil körande. Det är också skönt!

Kommer ha dig i tankarna hela tiden! Jag ska bli en ny människa, plugga vidare och satsa allt jag har på detta!


Förresten, min och jonathans hund. Vi kanske har hittat en ny ägare till honom. Hoppas, hoppas, hoppas!
jag vill verkligen att han ska må bra. Han ska verkligen inte lida för det som har blivit. Han behöver behandlas som en oslipad diamant!

Sådär ja, nu vet ni att jag lever.

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

I can´t be safe

Efter allt detta tjat om hur varmt det är om dagarna så har det kommit in ett dåligt väder till oss nu. Skit tråkigt! Men det är ganska skönt ändå. Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, ska väl försöka få tag på Emma. Vill hitta på något med henne, jag gillar verkligen att vara med henne!
Menmen.. Jag kankse ska dricka idag, faan! Jag är såå smart, men ah. Kanske inte såå roligt att dricka själv.

Jag vet inte varför, men jag har tappat stinget helt att blogga. Känner att inget jag skriver är roligt att läsa eller hänger ihop?! Jaja, ingen klagar iaf. Jag är nöjd.
Nu sitter jag hemma och är billös, känns inte så där riktigt lyckat. Mitt ex bil blev körförbud på idag, mammas bil är på verkstad men den får vi tillbaka idag. Mammas bil är olagig tydligen, bakdäcken är helt slut.
Det känns verkligen att jag måste köpa bil snaaart! Jag kan inte sitta och åka buss men jag har ett körkort. Det är ju pinsamt. Usch och fy!

Tänkte hoppa in i duschen och ta något att äta nu.


- jag saknar honom.

Peace!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()