sug av mig

Och så är det måndag idag.. Vaknade lite sent idag så hela dagen blev skit, så skolan får vänta tills imorgon. Jag ska snart klä på mig och röra mig in till Norrtälje och träffa världens bästa Sandra!

Puss & Kram!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

84

Igår, igår, igår.. Det hände ingenting alls igår. Samma lika för idag också tror jag!

Det är inte så värst roligt, så jag tycker att det borde hända något ikväll.. Orkar inte bara vara hemma idag också.
Eller, va inte hemma igår men det kändes som det.
Nu ska jag klä på mig, äta frukost och sen färga håret!
Puss & Kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag vill ha..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saft, saft, hallonsaft

Här sitter jag inomhus och läser om renässansen, känns inte riktigt lika spännande. Men vad gör jag inte för att bli klar med skolan? Vädret är alldeles utmärkt, jag älskar det!

Usch, ibland blir jag bara full av skratt. Det är så mycket som jag vill säga men det bara rinner ut när jag har laddat upp mig. När ska jag egentligen ha orken och modet till det?
Jaja, idag drog jag mig upp ur sägen och för engångsskull åt frukost med min lillebror och sen hämtade en kompis till honom och sen åkte vi vidare till skolan. I skolan hände det inte mycket, allt är som vanligt, tråkigt och trist. Det är knappt så man känner igen några längre.
Inte finns det ork att stanna kvar och plugga där, så jag tog mina papper och jag fick och drog mig vidare hemåt och satte mig här. Jag är inte den som är den som älskar att plugga, så ett break blev det med svamp plockning. Jag hittade inte så mycket, men det gör säkert min mamma glad! Jag äter då inte svamp själv men jag älskar att plocka. Ute i skogen får jag va mig själv, kan slappna av och bara va. Det gillar jag! Behöver inte tänka, inte säga ett smack, utan kan vara gå där och lyssna på skogens musik.
Förresten så är jag livrädd för älgar så det är de enda jag går och oroa mig för att jag ska möta en i skogen. Är inte så kaxig just i det tillfället om Helge skulle komma lufsande emot mig, hahah.
Nu ska jag sätta igång att plugga igen! Återkommer senare eller någon annan dag.
Hejhej!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

miss you

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

I´m crazy in love

Som sagt, jag hatar måndagar.. Menmen, man ska inte deppa för det!

Vädret suger, regnet bara öser ner och tydligen ska det regna imorgon också. Inte så roligt, men vad gör det egentligen när man går i skolan och är inomhus hela tiden?
Veckan som har varit har jag fått assisterat hemma fru. Min mamma och låtsas pappa har varit i Frankrike. Lagat mat, städat och väckt min lillebror har varit min uppgift förra veckan. Men lite roligt har jag fått varit med om iaf. En sväng till Umeå blev det i Torsdags för att hämta en bil. Resan upp var roligt, men sen påväg hem, ja det ska man inte tala om, det va den hemskaste resan jag gjort.. Fick sitta själv i en bil i 64mil enkel resa.
Jaja, nu är jag hemma iaf. Ett plus, båda bilarna höll! Så nu är jag ganska less på att sitta och köra bil utanför min kommun hahaha.
Skolan rullar på, det är ett ganska skönt besked. Jag kommer antagligen få gå nästa termin också pga av några skäl. Men mig gör det inget, för det är ganska skönt att dra till skolan och veta vad man ska hitta på om dagarna. Jobb för mig är en hel ny värld! Men det ska nog gå bra den dagen jag har ett jobb. Men frågan är bara, vad ska jag jobba med? Jag är helt vilse på den fronten.
Nej, nu ska jag kila ut till mig och städa och plugga lite. Sen invänta min mor så blir det middag!
Btw, jag älskar min mamma!



Puss & kram!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I never party

Så var det måndag.. Det suger!
Jag hoppas dagarna inte går allt för segt, för jag vill ha helg igen. Vill kunna sova ut, känner mig d ö d. Är sjuk fortfarande, det är verkligen segt om inget annat. Lungorna följer nästan med upp när jag hostar. Det gör ont!
Imorgon kväll kommer primadonnan hit, jag ska vara hundvakt alltså.
Min pappas hund, men det är mer som min lillasyster.


Får se hur det går, med tanke på att jag har skola och så nu i veckan. Men det ska allt fixa sig!

Helgens planer är inte planerade, men det kanske lutar att bara vara hemma nu när jag ska ha hunden. Det kan vara skönt det också. Det va ett tag sen jag bara va hemma och glodde på film eller nått.
Blir lätt så när man har körkort, skönt men ändå inte.. Men jag kan ju ta mig vart jag vill och vilken tid på dygnet också.

Har egentligen inte så mycket att säga. Känns bättre nu iaf, när jag vet att bloggen är uppdaterad.

Puss & kram!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

i drive my car


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

punkt!

Haha, jag är sämst på att blogga! Men det kan beror på att jag inte orkar sitta vid datorn lika mycket nu som jag gjorde förut. Jag orkar inte leta efter internet hemma... Men nu, nu tar jag tar i kragen och skriver ett inlägg.

Jag är sjuk, sjuk som satan. Orkar inte det! Men sånt är livet om man promt ska vara ute och dricka i minus grader typ. Skolan har jag också tagit tag i nu också, det känns skönt!
Så imorgon ska jag till skolan på möte med syon och min mentor, visste inte ens att jag hade någon. Känns tryggt!
Busskort fick jag också igår utav skolan, så nu kan man ta sig någonstans om jag inte får låna mammas bil.
Musten är helt ur mig, jag orkar knappt trycka ner tangenterna. Mina lungor gör sååå fruktansvärt ont, vill knappt andas. Men måste man så måste man! Öronen har också sagt upp sig. Usch, vill inte vara sjuk helt enkelt.
Det låter på mig som om att jag ska vara hemma och kura ihop mig i sängen med massa bra film, godis och ett varmt täcke i helgen. Kanske inte en dum idé?

puss&kram skum banan!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()