känner mig som död

Äntligen hemma i min säng efter en lååååååång dag och natt i en tattueringsstudio. Om det inte hade blivit så fruktansvärt sent så hade jag också kommit hem med en, men nu va jag chaufför till en väldigt god vän så jag bokade en tid tills nästa vecka istället. Jag är så taggad! Btw, om några timmar ska jag spendera min valborg med att jobba hela kvällen/natten. Tjing, måste sova nu. Puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tummen upp.

Sommarn är verkligen påväg, ååå så härligt! Har varit ute på en långpromenad i skogan med hunden och den bästa. Ska ävne börja cykla med Ebbe, så han får fina långa muskler. Han kommer bli så fin tills i sommar.

Har fått tag på Ebbe´s uppfödare så i maj/jinu ska jag åka till Gävle på valpträff, det ska bli så roligt. Så får man träffa hans syskon, har bara sett dom på bilder.
Imorgon ska jag till mitt nya jobb, ska kolla hur det funkar och träffa personalen. Jag längtar tills jag kliver på!
Skepp och hoj, puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

coconut tree

Hej hallåååååå! Här ligger jag i sängen med mina killar, dom är som två klubbade sälar men som vanligt Kan inte jag sova.. Idag va det liv i luckan, nästan alla vi umgås med korkade upp alkohol men jag körde, det blir samma visa imorgon igen. Nej nu måste jag försöka sova lite, det blir en lååååååång dag imorgon. Puss på er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

You play..

Skit väder, till och med så att inte hunden vill gå ut. Juste, hund har jag införskaffat mig! Det är en amstaff hane på 7månader, han är såå söt. Mammas lilla gris. Det va inte så lätt att vara ifrån honom när vi åkte till tyskland & schweiz, men fick bita ihop.

Han är som en liten bebis, han äter, skiter och sover hela dagarna. Men det blir väl lite livligare om någon månad när han växer på sig. Bortskämd har han blivit, han måste nästan bli matad ur handen nu. Han äter så dåligt ibland :/
Hundar är roliga dom!

Schweiz då, det var heeeeeeeeelt grymt! Jag vill nästan bosätta mig där. Saknade verkligen inte Sverige en sekund.. Maten där var också helt underbar, usch och fy vad jag saknar stället. I sommar vill jag dit igen!
Vi åkte och kollade på Alperna, det var också helt fantastiskt. Vilken syn! WOOOW! Sen åkte jag och J själva till något place som man kunde gå upp i ett utkikstorn, ja det gjode vi också. Lite lagom högt, typ 40meter upp i luften. Skit coolt, men läskigt att gå upp för. så det tog en liten stund.
Ja, sen gjorde vi väl inte så mycket mer där. Bara tog det lungt!
Senare denna vecka åkte vi till Tyskland, då J:s pappa bor där. I skuggan var det minst 19grader, guuuuud så skönt det var. Men vi hade ju inte packat kläder för den värmen så det va ju bara att traska ner på stan och inhandla sommarkläder. Såå sjukt billigt det var där vart vi handlade, så vi plockade på oss en hel del. När vi ska dit nästa gång ska jag åka ner med en tom resväska nästan, så kan man handla alla kläder där.
Öl, ja det drack vi nästan varje dag. Eller?! Ja, varje dag blev det en iaf. Vi var ju på semester. Dagen innan J:s födelsedag alltså i fredags drack vi riktigt champange från Frankrike, satan vad god den va! Mmmmm..
Kan inte lägga in bilder nu heller, min mobil är dum :(
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkiga Sverige!

Hejhej, nu är jag tillbaka. Tråkigt som faaen! Vädret där var heeeeelt underbart, i skuggan var det minst 19grader så jag var tvungen att dra ner på stan och köpa mig ett par shorts.
Öl blev det ett par styckena, goda var dom också :] Bilderna kommer inom kort, för jag sitter inte på min dator just nu. Men jag lovar, ni blir inte avensjuka ;) det va inte en dålig dag där. Vädret va på topp hela tiden.

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hej, hejdå!

Packar det sista, sen bär det av att inhandla det sista :) kommer bli grymt, kommer minnas min 20års dag länge iaf.. En sak, kommer sakna lillprinsen något grymt, men får träffa honom igen innan veckan är slut så det är bara att hålla ut! Känns som om jag kommer glömma något, menmen. Det dör man väl inte av?! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen drar vi. Uppdaterar kanske där borta. Bilder kommer när jag kommer hem igen. Puss på er!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()