Escobar, t-rex & grisen - det är vad detta handlar om. min hund!

Min hund - Escobar. Jag tänkte börja blogga lite om honom här, då jag känner att jag har typ ingenting att skriva om nu. Escobar även kallad Ebbe är en blandning mellan amstaff/engelsk staffshire bullterrier på 1år. Jag köpte honom av en ren slump, sen skrek hjärtat lite när vi åkte och kollade på honom. Mager som få och helt livrädd för människor så han blev farlig för sig själv. Sakta men säkert fick han upp självförtroendet och började tycka att människor va kanske inte så farliga. Man kan säga att han hade fått en dålig syn på människor hos förra ägaren. Nu ni, träffa den hunden och ni kommer inte tro att han har varit skygg för oss, för nu tror han att alla är BÄSTA kompisar med honom. Hellre det än tvärt om. Köpet, det som egentligen inte skulle bli av då jag bara hade önsketänkanden att äga en egen hund. Men med hans mörka fina ögon och den lilla ynkliga kroppen kunde man inte bara säga nej till honom. Så efter vi hade åkt ifrån honom så kände jag bara att han, han ska bli min. Så vi åkte tillbaka efter 2-3dagar och hämtade hem honom. Han hoppade in så glatt i bilen och hajjade läget att hos oss skulle han få bo (: Mer kommer nån annan dag!

Permalink Ebbe Kommentarer (0) Trackbacks ()

252

Nu är det på gång, men usch så ovan man är då att fixa och trixa på bloggen. Men snart är jag klar!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite uppdatering!

Haha, ja som alla vet så är jag typ världens sämsta på att slänga in ett inlägg här. Men jag lovar mig själv att det ska bli bättre. Blir det så -NEEEJ?! Jahaappp, mor min och hennes gubbe slog ju till att gifta sig i lördags. Ojojoj, vad fina dom va, men gud så jag/vi fick jobba för att alla bord, dricka, mat och ja allt som ska vara på ett bröllop kom med och att det skulle vara bra. Har inte återhämtat mig än!
Jobbet flyter på som aldrig förr. Hoppas bara att jag får stanna längre, så det blir lite klirr i kassan. Så jag kan handla lite nya kläder och skit till mig själv, det va länge sen jag kunde. Men ja, jobbet va det ja! Det är såå jävla roligt att åka till jobbet, jag verkligen trivs. Så jag verkligen hoppas att jag får stanna ett tag till. Det här jobbet är ett av dom jag har jobbat med som jag verkligen tycker att det är roligt. Men ja, det är inte jag som bestämmer om jag får vara kvar eller inte?! Jag får väl hålla mig sams med kökschefen, det tror jag inte ska vara något problem för min del. Då jag inte ens frågar honom vad jag ska göra, sköter mig lite själv nu när jag vet lite mer hur/vad/när jag ska göra sakerna.

Hmm, jag har tänkt lite fram och tillbaka. Undra om jag ska starta en blogg om Ebbe? Det kan vara lite spännande. Så får man se hur han har vuxit och mognat. Ja, men det ska jag nog ta och göra på engång!
Min pojke är dum, han ligger i min stuga och vägrar komma hit då jag tyckte han va töntig för en sak! Menmen.
Killar är som dom är!
Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

kokko

Hejhejhejhej.. Nu är det tisdag och jag jobbade idag. Det va helt sjukt va skönt det va att gå upp tidigt imorse och sen åka till jobbet. Känna det här ansvaret!! Imorgon är det samma visa igen & 1½ vecka framåt. YES!
Nu tickar det, för det är inte långt kvar tills det smäller här hemma. För på lördag ska min mor och hennes gubbe gifta sig. Ja, så det är full rulle här hemma.
Har egentligen ingenting att skriva om.

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kissar du i vattnet

Ahhapp, nu sitter jag här igen. Vaknade och hade hoppats på att broderns papper på bilen hade kommit, så jag kan ställa på den & att han kan skriva över den på våran moder. Men ni ska inte tro att jag har sån tur?! Menmen, kommer nog imorgon, hoppas hopppas hoppas!!
Ja, sen drog jag och johan in till norrtälje för hans pappa har kommit till sverige och han ville träffa honom så han fick ensam tid till honom. Så jag tog med hunden och drog till johanna. Vi satt och pratade och sen gick vi ut en liten sväng med Ebbe. Men johan har fått nya skor och en tröja. Så fint så!

Imorgon får vi se vad som händer. Nu ska det snackas här hemma, ett seriöst snack!
Vi höres gott folk!
Over and out!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

BTW!

Jag måste verkligen fixa min blogg, jag skäms!! Men jag har ju glömt bort typ ALLT som har att göra med bloggandet känner jag. Måste verkligen fixa bloggen, den är fuuuul som den ser ut nu. Den är helt opersonlig..

Haha, va bara det.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

kärt barn har många namn



Min lilla prins - Escobar!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

upp & ner, ner & upp

Jahapp, söndag nu.. Eller, klockan är efter 12 så man kan ju egentligen säga att det är måndag nu. Boring! Men ja, jag har inget jobb ändå att gå till men alla kidsen börjar skolan på tisdag igen så den tråkiga vardagen början again. Livet rullar på i den vanliga ordningen med att söka jobb, sova, äta & umgås med vänner. Jag vet inte men jag känner mig nykär, tror jag har insett nu lite mer att det är Johan jag vill leva med. Visst, jag har inte tvekat en sekund på vårat förhållande men det känns bra som bara den. Ja, just nu sitter jag i bilen och lyssnar på hur grabbarna ska försöka lösa att ena bilen ska komma hem till ägaren, då han har rasat sin växellåda. Men ja, man blir inte klokare iaf! Nu har jag inge mer att yttra mig om. Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja må han leva

Haha, ja det har ju hänt lite saker i helgen om man säger så. Menmen, allt är nästan fixat nu. MEN JAG TYCKER BILEN SER UT SOM SKIT NU..... Johan är helnöjd över hur det ser ut, jaja visst om man hade sett direkt efter men jag är ändå inte nöjd! Går att åka skiten iaf.
Btw, har suttit & tänkt lite. Kanske ska lämna ut Ebbe på foder, så han lär sig ett och annat. För jag har inte tålamodet med honom ibland. Men ja, får se helt enkelt. Det är en dum tanke som kommer upp ibland. Men jag är fortfarande inne på att köpa en mindre hund också, då kanske det går lättare med Ebbe för han är så rädd att man ska lämna honom. Då kanske han blir lite mer ointresserad av oss när vi drar iväg.
Lillebror fyller 18 idag, så idag ska det firas med öl, tårta och en del sjungandes. Jag gav en del av presenten igår vid 12 slaget. Det va en grej han verkligen ville ha - SNUS!!
Kanske man ska dra till bolaget och tjacka några öl kanske? Det är ju trottsallt lillördag ;)

Hejdå på er!
Puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, killar och bilar...

varför skulle jag ens med idag? Eller varför kan dom inte bestämma sig vilken bil som ska ha :o? Detta resulterade i att vi krockade med en spårvagn.. SUCK! Nu kan inte jag kalla den här bilen fin längre & det komiska är att det är jag som står på bile´n, så jag vet inte om min premie minskar? Inte för att jag vet om dom kommer ringa till försäkringsbolaget eller inte, men det hoppas jag inte?! Ebbe va med om smällen också, men som tur va att spårvagnen smällde in i oss på den sidan han INTE sitter på, så han klarade sig & alla vi som satt i bilen utan skador. Men han va ju skakig efteråt, men jag lekte med honom när vi stannade vid en parkering efter johan och chauffören hade skrivit alla papper, så då glömde han bort vad som hade hänt. Han är inte ens åkrädd, för han hoppade glatt in i bilen när vi skulle åka igen.


Bilden säger allt, usch jag tänker inte åka med johán inne i stan något mer. Vi som kanske skulle till cruisingen ikväll, men jag tror jag skippar det faktiskt. Om jag vill dricka gör jag det på hemmaplan!
Jaja, nu sitter jag på en kompis epaflak och sitter och kollar när johan riktar bilen. Jag grät för jag va så arg när det hände, men nu nu kan man NÄSTAN skratta åt det. menmen, får se vad jag får hem för papper nästa vecka.. Men det va inte jag som körde, så det är inte jag som ska betala!

Happ, nu tänkte jag surfa vidare.

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

getingen är i min mage

sitter ute på min altan vid min stuga med grabbarna, nu har dom kommit på att dom ska köpa bil. Så jag får väl klä på mig andra kläder och ta mitt feta arsele och hoppa in i bilen och åka med. Jag tänker då INTE köra den bilen dom ska köpa, jag älskar min bil! Johan får köra den andra bilen ;)..
Ikväll blir det nog in till stockholm på stockholms cruising, så det blir kanske en öl eller två ikväll. Menmen, får se hur det blir för det kan ändra sig i sista sekunden.
Hunden bara växer & blir större och större. Jag har kommit på en idé att jag vill ha en till hund, en fransk bulldog. Men jag måste ha ett jobb och ett egen lya innan den idéen faller in.
Jaja, nu ska jag klä på mig. Puss

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

händer och fötter!

ja det händer inte mycket på min blogg just nu, har inte riktigt tid att blogga när det är så fint väder ute. Kommer nog bättras på på bloggen när det blir dåligt väder. Just nu sitter jag och johan hos min far och snackar lite skit. Idag har vi införskaffat oss ett mobilt bredband, så nu kan jag slänga iväg ett blogginlägg lite bättre än att blogga genom mobil, det går så segt då. Har även klickat hem en tröja till min älskade hund, så nu kommer han va coooooooooooooooooooool! :)
Ska åka och handla pizza, puss på er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

tala till mig



jag älskar dig mest av allt!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

lite sena bilder, tyskland & schweiz



- det finns fler bilder, men orkar inte lägga upp alla.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

måndag, sitter hemma & dricker lite.

ja ni läste rätt, här sitter vi och dricker lite. För i torsdags drog jag och johan till tyskland och tjackade massa öl och grejjer. Alla kompisar drog till rättvik, så vi som inte åkte dit åkte hem till mig och grillade lite och ölen blev öppnad. Nu vet ni att jag lever.

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()