rehk7oöä-o

Oj oj oj.. Nu är jag sådär jätte dålig igen! Har gått hela 6dagar sen jag va här sist, inte bra!
Har gått här hemma hela veckan lång utan något jobb, men imorgon ska jag faktiskt på kurs på mitt extra jobb och sen efter det ska jag dra mig till en arbetsintervju. Så lite pengar rullar det in, men inte mycket.
Suttit hela dagen och sökt massa med jobb och se, det lönade sig. Så hoppas nu!!!!

Va en sväng till staden, det va stendött. Men vad hade man förvänta sig då? Jaja, nu ska jag kolla vidare.
Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Make so feel good

Två dagars jobb och jag är helt utslagen. Kroppen känns så tung, känns som om jag kan sova flera dagar i streck. Men det får/kan man inte, då vänder jag dygnet helt och hållet & det är verkligen inge bar om dom skulle ringa och kalla in mig på jobb. Hoppas på det iaf!


Tur att jag inte skulle någonstans imorse, alla bussar va inställda. Vet inte om dom är det fortfarande, för bilen gick sönder igår. Så idag meckar min lillebror och J för fulla muggar. Dom kommer in då och då för att värma sig framför brasan. Mysigt! Undra vad man ska hitta på ikväll? Kanske bara vara hemma och ta det lungt så man är pigg och kry tills imorgon så kan man hitta på något roligt då. Menmen, får se helt enkelt!
Dom med kaninen vägrar svara, jag blir ju galen. Jag har ju allt nu förutom en jävla kanin. Känns så deprimerande att handla saker för flera hundra men sen får man inte tag på dom som har den kaninen jag ska köpa. USCH!
Söker jobb gör jag också, det går inte fort men ja, jag gör det iaf. Det är de här med att skriva personligt brev, det är de värsta. Jag är så dålig på det, förut var det CV men nu är det en lätt match hahahaha.
- Åå längar så otroligt mycket tills jag och J sitter på planet till Schweiz. Det ska bli så spännande. Den bästa födelsedagen någonsin!

Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

05:45

Tror jag ger upp för mig idag. Ögonen börjar ge upp, mycket på jobbet idag & mer lär det bli imorgon. Så sova skulle vara skönt.

Over and out!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känns så fucking skönt!

Jag känner mig stolt, stolt med mig själv. Jag jobbar! Det är ingen idé att ni frågar för vilket företag. För egentligen har jag ingen aning, kommer inte riktigt ihåg vad det heter. Får mer uppgifter om det senare i veckan. Men jag jobbar som receptinist och sitter i en telefonväxel på Holmens i Hallstavik. Bara efter första dagen känner jag att det är rätt. Men som sagt, man vet aldrig.

Jag är tillochmed inräknad i en kurs för receptionister på Holmens, så jag känns välkommen. Men på Torsdag ska jag på nästa rekryterinsträff eller grupp kanske man kan kalla det. Ska dra med mig lite folk också, för tror man kan ha bra chanser till att få jobb just där vart jag ska. Men tänker inte säga ;)

Blev helt galen imorse, snön låg på hela vägen och det va inte plogat. Jag hade bråttom plus att jag hittade inte riktigt hundra. Så självklart ska det ligga söndagsåkare framför mig och åker inte fortare än 50 på en 70väg. GALEN!
Sitter och funderar vad vi ska äta till middag, känner att magen vill ha mat.
Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hold my hand

Haha, lite fel blev det allt. Det va absolut inte denna kanin som jag la upp här igår som jag ska köpa. Hon tog fel på kanin. Men mig gör det inget, för han den andra är lika söt!

Kanske inte lika hårig & fluffig. Men jag är nöjd! Nu vill jag bara sätta mig i bilen och fara till honom. Namnet är det svårare med, jag och johan är lite despyter om det. Men tror jag får bestämma för han kommer vara så gott som min ;)

Åå, längtar tills imorgon. Jag ska jobba! Det känns helt underbart, jag vill bara somna in och vakna upp och dra till jobbet. Är helt underbart att komma hemifrån och göra något vettigt. Tjäna pengar!
Vet kanske inte om det här företaget är något för mig, det får jag se helt enkelt imorgon. Hoppashoppashoppas!
Pusspuss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag har så svårt att bestämma mig..

Kan inte sova, magen är tom och jag orkar inte gå till köket och hämta något, huvudet snurrar & ögonlocken är tunga - det går bra för mig!

Sådär ja, nu på söndag eller början på nästa vecka blir jag kanin ägare. Han är så ful så han blir söt. Men jag gillar verkligen honom. Det bestämdes inatt att jag skulle köpa honom. För det var egentligen bestämt med en annan kanin, men hon va inte lika söt som herre här & jag vill mer ha en sån här kanin.
(bild från blocket)

Ska försöka sova någon timme, ska upp strax typ. Ska vara barnvakt.
Puss!!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag vill, jag ska, jag ska bara..

köpa en kanin! Jag är sååå sugen på det. Va inne på djuraffären idag och kollade, men det fanns ingen som va söt. Eller, det fanns bara en. Den va ful & stor. Jag vill ha en söt och liten bebis. Tänkte kolla på blocket och andra sidor om det finns bebisar att köpa. Jag ska ha en, så är det bara!

Träningen.. Hmm, den går det lite mindre bra med :/ Jag har kort, men ingen att gå med. Tänkte kanske dra mig uppåt lite senare.
Pussssssssssss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()