solsken och en flåsande hund

Yes, så är det just nu. Bilen är det hundra grader och han vägrar att dricka och äta, suck!! Jag vill dra och bada, men pojkarna måste mecka hela tiden så jag får helt enkelt vänta.. Ikväll ska jag bada iaf :)! Jag lever iaf, puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är ni, bara ni för mig!





<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Roslagen runt..

Yes, nu har jag och johanna vart roslagen runt (känns det som) och delat flyers. Ganska skönt om jag får säga det för då kommer man ifrån datorn som jag har suttit vid hela förra veckan och mera. En hel del brevlådor finns det, men som man inte tänker på. Menmen, nu sitter jag och äter lunch guuud så gott det är.
Jadå, jag har egentligen inget att säga men nu har jag skrivit en rad.

Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag igen!

Ja, här sitter jag på jobbet och planerar veckan som kommer. Det är en kort vecka så det blir en massa jobb dom dagar som vi jobbar. I helgen är det som sagt midsommar, jag har inga planer vad jag ska hitta på men jag är sugen på att sitta hemma och bara ta det lungt. Grilla kanske med några kompisar och lyssna på bra musik. Men får se hur det slutar, för det brukar aldrig bli som man planerar..
J, kanske har fått jobb så han börjar nästa vecka då börjar allt lösa sig med pengar och snart kanske vi kan till och med flytta hemifrån ååå vad jag längtar. Ja jag vet att det är ett jädrans tjat om det, men åå vad jag inte vill bo hemma längre. Vill inreda mitt egna hem med saker som jag gillar. Det är min dröm just nu, snart blir det min vardag! YES!

nu ska jag jobba vidare.
Puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

De va det de.

Jahapp, då sitter man på jobbet igen då. Alltid lika roligt, men nu börjar det bli lite enformigt då jag och johanna har suttit och skrivit massa recept på bloggen till jobbet. Men hoppas att på Måndag att det blir andra arbetsuppgifter. Men vi kanske ska dra iväg en stund idag på ett såkallat "studiebesök" hahah. Men får se hur det blir med den biten.
Älsklingen är och jobbar idag, kors i taket, det va väl lite tungrott för honom imorse. Men han kom upp iaf. Hunden va väl värst med, han ville inte ens följa med när älskligen gick ut för att kissa så trött va han. Haha, han är så söt. Tror han inte ens ville dra så tidigt, men han hade inge val för jag kunde inte ha honom på jobbet idag ändå.

Så älskling ska jobba hela helgen och alla dagar tills på torsdag. Ja, det blir lite pengar det också. För det jag får, ja det är inte mycket just nu pga av att jag praktiserar som sagt just nu. Jag väntar bara på att min chef kan anställa mig så blir jag glad! Men jag har massa funderingar på om hon inte kan. Vad fasiken gör jag då? Då står jag ute på gatan igen och letar jobb. Eller? Tror jag har en backup plan. Får se helt enkelt, men jag blir så frågvis men ingen kan ju svara på frågorna som jag ställer för det kan bara tiden visa.

Idag kanske jag drar till Vällingby fram och tillbaka med Jennifer. Men får se om hennes körkort har kommit till posten först. Men hoppas det, för det kan vara roligt för henne att ha körkortet istället för lappen som man blir galen på att man glömmer överallt hahaha.
Nu va det slut skrivet på mig, ta en cigg och sen börja arbetet!



- Det är han jag älskar. Han är min dröm!

Puss på er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt jävla oduglig..

Ja precis, så känner jag mig.
Det tar emot när jag vaknar, kollar mig i spegeln och sen klär på mig. Det är inte jag, jag lever i någon annan persons bubbla. Mår så jävla dåligt, kan fälla en tår när som hellst vart som hellst & för vem som hellst. Okej, det kanske låter som om att jag behöver allas uppmärksamhet men det är en viss persons uppmärksamhet lite mer. Jag vill se mer att jag blir älskad.
Menmen, jag sitter på jobbet och skriver recept igen. Jag blir så hungrig, haha.
Men nu ska jag fortsätta.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I´m focus

Yess, sitter på jobbet och skriver massa recept. Haha, man blir inte lite hungrig då. Men tur att min mat inte behöver värmas på, den kan man äta kall. Menmen. Snart dags för mat till mig!
Btw, grattis Jennifer som tog körkort idag! Jag är så glad för din skull. Jag vet exakt hur det kändes för mig när jag fick mitt jädrans körkort. Jag som verkligen kämpade hur länge som hellst, men tillslut fick jag det! Jag till och med lurade min mamma så hon stört bölade i telefonen när jag ringde och sa att jag hade klarat det så hennes jobbarkompisar kom till hennes rum och frågade om hon mådde bra. Haha, ja jag vet jag är lite taskig. Men vafan, lite roligt måste man få ha. Men nu är det ett tag sen jag tog körkort, men jag kan tänka "oj, har jag verkligen körkort?!" För mig känns det ibland fortfarande overkligt. Jaja, vilket skrivande det är på mig.
Undrar när jag slutar idag, men då är jag så sugen på att bara dra hem och mysa. För vädret är inte det bästa, men hunden mår som bäst typ nu. Han är en liten terrorist just nu. Men han är söt han ändå. Jag ångrar inte en minut på att jag köpte honom, det är min gris.

I mitt liv händer det inte så mycket just nu mera än att jag jobbar typ. Väntar bara på att J ska få jobb så har vi en lägenhet/hus som står så gott som och väntar på oss. Det bästa är att det ligger ute på landet, men inte långt från civilisationen & det är de bästa. Om vi nu tar det så ska nog Jennifer flytta med oss. Det blir ju guld! Jag vill att han ska få ett jobb nu, jag vill inte bo hemma. Så Ebbe kan få springa fritt på våran tomt, åå va han komer bli lycklig. Jag också för den delen! Det bästa är att det ligger på rätt sida Norrtälje, nära hem till mamma ;) hahah.
Man vill ju inte flytta för långt ifrån mamma.

Nej nu ska jag äta. Magen skriker, puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Here we go again!

Nu är man på jobbet igen. Jag är riktigt taggad till att dra till jobbet på morgonen, det är rätt skönt det.
Helgen blev ganska lugn ändå, jag drack fredag och lördag men det blev väldigt lungt. Lördagen blev att grilla med J, lillebror och Jossan. Efter det drog vi ut med båten och fiskade. Ååå, jag bara mös i solen. Så underbart!
Idag kanske man ska bada, va skit taggad igår att hoppa i men hade inge ombyte med mig då. Men det fick bli att jag gick i till knäna med hunden, han va väl inte så glad i början men sen blev det några simtag för hans del. Men han måste lära sig att det är inte så farligt med vatten. Det är lika med barn.
Nej nu ska jag fortsätta on the work. Inte för att det finns så mycket att göra, men jag måste ju vara delaktik.

Lägger upp bilder på hunden,



- Han är så söt mitt hjärta!

Puss på er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det kan ju inte stämma?!

Jodå, här sitter jag igen och skriver lite. Igår va det skolavslutning för alla småttingar, så jag och J va nere i parken och hälsade på alla. Polisen va inte så glada på alla som drack, så allas dricka hällde polisen ut även deras som va över 20år?! Helt sjukt?! Men idag är det studenten, åååå vad folket kommer vara fulla idag även jag ;) hahaah!
Min morgon började inte så riktigt bra, jag försov mig med 1timme & hur kul är det då? Men nu sitter jag på jobbet och ska strax sätta igång helt och hållet. Känner att min hjärna inte hänger med?! HAHAH..

Ta en cigg, sen arbeta!
Puss!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Your dream

Ja, nu sitter jag på mitt arbete och slappar lite. Har fixat lite här på förmiddagen, men nu kanske man ska ta och ta rast. Det kan behövas, så man kan få lite mat i magen.
Jag är så nöjd över detta jobba, jag får jobba med så härliga människor. Typ en av mina bästa vänner, johanna. Ååå, det trodde jag aldrig att jag skulle få ett jobb som min kompis. Det känns ganska skönt att komma till jobbet då.
Speciellt också när chefen är som oss, helt galen. Jag diggar henne!
Har egentligen inget att skriva om, jag har en sån blogg torka. Men som johanna säger, jag MÅSTE blogga mera. Men vafan, vad ska jag blogga om? mitt liv, ja men det vet ju hon om med tanke på att hon sitter näst intill mig, HAAH!


Studenten på fredag, helt sjukt att det har gått 1år sen jag tog studenten. Åå, jag saknar att stå på flaket och sjunga!!! Men nu får man kanske gå ner på stan och kolla på när alla åker runt och är fulla.
Jag kanske kan hoppa på ett flak, har en del kompisar som går ut i år. Men juste, jag jobbar ju då ;)

Nej, nu ta en röka!
Puss på er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()