Jag är sämst..

Blogga kanske inte är mig grej? Men jag tänker iaf inte ta bort den. För det är så mycket fina bilder jag har :p

Men jag ska bättra mig, jag lovar.
Har inte tid just nu.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

YEEEEEYY!!

Praktiken sket sig. Jag ledsnade för allt va så struligt och bla bla bla.. Så nu sitter jag på ruta 1 igen, men hoppas dom på Holmens ringer snart så jag kan hoppa in där några dagar. Menmen...

På söndag smäller det, jag och J ska köpa en ny bil! Haha, ja igen.. Men nu är det ingen 740 utan nu är det en jätte fin 850 som rör på sig lite bättre än den gamla trötta 740in. Tror Sandra kommer sakna bilen, men hon vet att hon får komma och pussa på den hur mycket hon vill. 

Det rullar på nu, för nästa vecka åker jag och den bästa och kollar på en hund. En amstaff hane, han är 6månader och det låter helt underbart och dom verkar nöjda med det som jag har skrivit om mig själv. Så nu får vi hoppas. SNART ÅKER JAG OCH J TILL HANS PAPPA! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lycka i all ära.

Första dagen på praktiken/jobbet igår. Kändes riktigt skönt, men idag får jag sota för det. Så ont i kroppen och inte bara det. Jag fick utslag för jag blev för varm, så kan knappt gå idag. Så oturs nog fick jag stanna hemma, kunde knappt sova inatt för det gjorde så ont, suck! Men nya friska tag imorgon :). Folket jag jobbar med är helt underbara, riktigt roligt faktiskt. Jämn gamla är vi också, sen fick jag veta igår att ena tjejen och jag känner samma folk. Så vi hade lite och prata igår, tiden gick lite fortare då. Lite långa dagar kan jag tycka för dom kronorna jag får, men skitjobben får man oftast i början. Jag får jobba upp mig helt enkelt. J är och skriver papper med sitt jobb, så han får in lite kosing också. Det var allt för mig, puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rörigt.se

Jobbet närmar sig, jag är nervös och jag måste köpa bil. För jag och J kan inte dela på en bil och vi ska åt två olika håll och så börjar vi olika tider också. Så man kan inte samåka, det känns jobbigt. Sitter och letar för fulla muggar på en bil, men jag har hittat en men jag måste komma på en deal med min mor & det är inte det lättaste kan jag säga. Men det är hon också som har sagt att jag måste ha en egen bil nu ;) så nu måste jag hålla tummarna!! 

Hunden är tillbaka där vart han bor, men det känns tomt. Kanske det blir så att han blir min iallafall. Det hoppas jag också på, så det blir du och jag! För han kan isf följa med till jobbet, för det sa han att om jag hade en hund så kunde den följa med. Menmen..

Allt känns så rörigt just nu, inget är som det va för någon dag sen. Mina rutiner blev bajs. Men dom ordnar sig igen när jobbet drar igång. Äntligen får jag hålla på med något jag gillar, både vaa ute och sen med hästar. YEEY!!
Älskling käkar med sin mamma och en väninna till henne, men jag gillar inte det dom äter. Så jag måste vänta tills middagen är dags att göra, tror magen kommer ge upp innan.
Puss!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älvsjö

Ja, här sitter jag i bilen och väntar på att mannen i förhållandet ska bli färdig. Han är på kurs och han släpade med mig och hunden, inte det minsta roligt. För jag vet inte alls vad jag ska göra?! Hans kurs är klar 12, suck... Justeja, igår va jag på ett ställe och testade på att jobba där- det gick super! Jag fick det, yeeey! Men jag ska praktisera där först, för jag fick det genom arbetsförmedlingen och dom hade lovat honom att jag skulle praktisera först. Men det är också pengar:) jaja, nu vet ni att jag lever iaf. Puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()