Hon har ett hjärta utan hem

Gick tungt för mig att försöka somna igår, det enda som kom fram var tankar på emma. Usch, så jag saknar henne. Förstår verkligen inte hur allt bara kunde gå så fel..

I fredags drack jag lite med johanna. Det skulle bli till mobergs, men orkarde inte stå i kön där så G blev våran slut destination. Efter stängning träffade jag på bill, så åkte med honom och lämnade johan hemma hos honom. Den kvällen träffade jag även på andra människor, orkar inte skriva upp dom.
I lördags åkte jag ålandsbåten med jonathan och c/o. Inte riktigt så roligt, när man har saker i huvudet som man verkligen vill ska inträffa men inte kommer. Så fick ta mig i kragen och vara lite glad iaf. Senare på kvällen träffade jag på min älskade emma, vi drog hem till jonathan med resten av packet. Jag böt om och fixde lite, så medans jag fixade mig drog killarna till donken och åt. Här hemma lämnade dom Charlie som låg helt utmattad på badrums golvet och spydde. Dock träffade han inte toan. Bill kom och hämtade mig och emma. Hoppade in där och korkade upp på engång.
Jonathan och grabbarna skulle till krogen, så jag och emma tackade nej till det. Men senare så skulle dom inte dit, krångel hit och dit. Så inget blev som planerat. Eller, JO! För mig och emma blev det de.
Igår vaknade jag jätte jätte tidigt och va hur hungrig som hellst, så donken fick det bli. Med trevligt sällskap. Åkte lite bil efteråt och bara pratade massa skit om allt och alla. Lite senare åkte vi och hjälpte emma och packa ihop alla hennes saker hemma hos anton :/, sen bar det av hem till henne. Tårarna bara flödade fram igår när jag skulle sova, det fanns inget stopp.
Idag mår jag som stryk, mår inge bra alls. Så ska kolla på film nu.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

baby, i love you to the end.

Jag saknar dig Emma Holmqvist ♥ ♥

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ketchup på korven och softar i parken, grilla i kväll vi har raidat scharken. Sommar igen, samma sak varje år. Inga regler, det är bara köra på.

Berömda fredagen är äntligen här och jag ska snart åka och jobba. Idag blir det en lugn dag, ska försöka få så lite som möjligt gjort på så lång tid som möjligt. Har egentligen ingen lust att klä på mig och sätta mig på en buss, men är så illa tvungen... Jag måste se det såhär, det är sista dagen och sen går vi tillbaka till skolan i 2 veckor. Sen är det praktik igen -.- extra pengar är aldrig fel!
Idag, ska jag inte göra ett skit. Kanske försöka mig på sims igen, det blir så lätt att man fastnar i spelet. Men jag bara älskar´T!
Måste kila..

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

499,50:-

Idag har det varit en seg dag, började dagen med att försova mig ett tag. Tur att det va lugna puckar. Har mest städat och vart en levande klätterställning för 3st 9veckors kattungar som är helt galna. Så imorgon är jag så gott som ledig, ska städa ut en hästbuss och sen kanske lite i ett stall men sen är det inte så mycket mer. Blir nog en lugn helt för den delen. Så igår fick man pengar så en sväng till täby fick det bli. Kom hem med en till as cool tröja, ett linne och sen SIMS 3! Mer än så är det väl inte. Så nu tänkte jag spela sims och sen duscha.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skriv en mening så oberörda människor förstår

Det blev inget bloggande igår, tyvärr. Det blir lätt så att man glömmer bort bloggen efter man har arbetat och är helt slut. Så idag, här och nu när jag sitter på bussen påväg till ledinge skickar jag iväg en mobilbloggning! Igår började dagen segt, satt i en lastbil fram och tillbaka till bålsta och efter det slutade jag! Så då åkte jag och Jossan till hennes hästar och tog en liten ridtur och sen somnade både hon och jag i soffan hemma hos henne. Lite senare på kvällen hämtade jonathan mig så drog vi är hem till honom. Han drog tyvärr och gymmade så det blev inge tid att vara med honom så jag drog ut och lekte med mina vänner. Tyvärr så hände inget ute, så jag drog tillbaka hem till honom. Hade verkligen hoppats på att mitt sims funkade att installera, men det va för krångligt för lilla jonathan. Det blev sängen ist och jag somnade. Så nu sitter jag här ännu en dag påväg till jobbet. Efter jobbet drar jag och jonathan till täby, jag ska försöka hitta lite kläder och sims. Kinamat ska vi också äta, det har nu blivit standard att äta där när man äntligen är i täby! Nu orkar jag inte skriva mer, återkommer efter täby! Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men knäsmärtor, ryggproblemen och sömnsvårigeheterna är kvar

Idag är det måndag och jag har varit ledig! WIHO, fy fasiken vilken bra start på veckan.. Det kan inte bli bättre. Idag då, har jag varit med min mamma och min lillebror i täby centrum och handlat lite. Jag hade bara tänkt att följa med som sällskap men jag kom hem med en as cool tröja! Jag fick vara min lillebrors smakråd.. Så han kom hem med ett par jeans och två tshirt. Efter jag kom hem ifrån täby så kom jag hem till jonathan och satte mig här och bara längtade efter att mitt sims skulle bli nerladdat. Men icke va det de, det är typ 30% kvar, buuhuu :/ och imorgon blir det praktik för hela slanten, lungt på den fronten lär det bli. Ikväll har jag spenderat kvällen med mina vänner. Inte för att vi har gjort så mycket men det är ändå trevligt att vara med dom. Så just nu sitter jag hos jontahan och ska åka hem till mig alldeles strax och hämta ett par skor och lite kläder.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Öser på i en karusell, sommarmusche på ett nöjesfält.. Ah ah nu händer det grejer för muschen har flaggan i topp

Här är jag efter en god middag, kina mat - stekt ris. Usch, så mätt jag är och snart ska jag ut och leka med Bill (och vart är bull skulle mamma ha sagt om hon va här, haha) som fyller 20 idag. Min mage verkligen strejkar just nu, kan knappt sitta raklång, det gör så ont i magen :/ så sängen nästa!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Surfa in på min bilddagbok, du och jag kan bli något stort

Söndag, söndag, söndag.. Jag gillar verkligen inte söndagar, men ändå så är den här söndagen bra för imorgon är jag ledig! Igår gjorde jag inte så mycket, chill dag eller man kankse ska skriva seg dag?! Som vanligt då, så hände det inget speciellt igår. Drack någon öl, men sen var det bra. Var galet trött, så min kväll igår blev tidig. Idag vaknade jag ganska tidigt, vaknade dock inte upp hemma i min egna säng som jag hade hoppats på :/ Idag fyller en vän 20, så han ska jag leka med ikväll när han kommer in till staden. Vill handla något till honom, vet bara inte vad. Han fyller trotts allt 20, hallå?! Som jag skrev tidigare i inlägget så är jag ledig imorgon, eller hela gymnasiet så imorgon ska jag, mamma och min lillebror till Täby och handla lite kläder. Innan det ska lillebror och mamma till ortopeden och kolla marcus gips hur det ligger och så. Han har nämligen brytit lillfingret eller rättare sagt dragit upp knogen nästan 1cm. Men här sitter man nu med myskläder och väntar in tiden så man kan äta middag. Jag är bra sugen på att öppna någon öl ikväll, men får allt ta och se!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Favorit färg är röd, pengar på hög och när jag dricker öl då blir jag skön

Igår efter min mobilblogg så.. Ja, jag klev inte rikigt av där vart jag skulle. Jag plingade i tid, så han skulle se att jag plingade. Men icke, han åker förbi busshållsplatsen och sen vidare. Tillslut så stannade han för någon som skulle på, då tog jag chansen att hoppa av. Kul! I spö regn och svin kalla vädret. Igår gick jobbet som smort tills vi inte fick tag på herrn som hade alla verktyg så vi kunde bygga badrummet. Efter någon timme så ringde han upp då var det bara att åka tillbaka och fortsätta. Kvällen blev ganska sen.
Vaknade upp imorse i panik, sprang som en tok i mitt lilla hus och kollade efter kläder som jag visste att jag skulle ha någon stans i min fina röra, haha. Vi kom iväg lite sent, men det gjorde absolut inget för vi va på plats 10min efter tiden som va sagt. Hittade direkt till våran skolas monter, såg ut som den gjorde förra året också. Till nästa år (såklart, när jag har gått ut) ska dom ändra och ha sig med saker man ska ge bort och i montern. Tror jag kommer spricka snart av allt godis jag har ätit, karamell efter karamell bara ramlade in i min mun ;) så nu är jag tillbaka efter allt stök i sthlm på den där förbanande mässan. Men jag älskart! Ganska trött i öronen och i huvudet efter allt ljud. Det är bara att ta en alvedon så blir det bättre och förresten har jag absolut inga planer för ikväll. Någon som vet något?!


Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är det här en mikrofon då eller? Jag har precis lärt mig rappa så jag ska försöka här då..

Brist på annat så slänger man ut en mobilbloggning såhär på morgonkvisten! Jag hatar verkligen att gå upp när det fortfarande är mörkt ute :/ känns som att gå upp mitt i natten. Vakna i panik några minuter innan bussen till station skulle gå, fort upp och springa till bussen och nu är man påväg till Jossan. Hoppas dagen går fort eller långsamt med lite att göra. Har så ont i händerna efter igår när vi målade tak. Får se idag då hur det kommer gå, kan knappt hålla i mobilen. Haha, måste sluta nu annars kommer jag glömma bort och gå av. Kan bli jobbigt när man är i uppsala. Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jäkla fint

Huh, vilken dag. Började med att jag försov mig eller kanske inte nu när jag tänker efter Jossan smsade och skrev att vi börjar en timme senare. Juste! När jag väl kom till stationen för att ta bussen till Ledinge så kom jag inte med den bussen som var planerad för allt jävla folk ska åka till sthlm. Blir så förbannad! Där fick man vänta ett antal bussar, väl på bussen och jag skulle kliva av så var det vägarbete precis vid busshållsplatsen, lagom roligt.. Sen var dagen igång.
Började med att slipa lite av det spacklet som Jossan själv hade spaklat upp igår kväll sen spackla på lite mer. Hoppade in i bilen och for in till Norrtälje igen, vi skulle handla lite färg och fika till alla andra. När vi väl kom tillbaka så hade folket rast så då drog vi och åt. Man tackar inte nej till rast inte.. Tillbaka till arbetet så öppnade vi takfärgen och började måla. Usch vilken äcklig färg! Det ska jag säga att det tog verkligen emot att sätta på sig målarbyxorna, ville inte ha på mig dom. Målade en gång i vardera rum och sen var det dags med väggarna, satan vilken fin färg :] Så imorgon blir vi allt klara.
Dagen blev lång, men skön. Hoppas att imorgon blir den lugn!
På lördag då är det dags för mig att dra in till stockholm på mässa. Jag är elevambassadör så jag måste stå på mässor hit och dit. Inte för att det gör mig något det är ganska skönt att vara där. Snart eller senare ikväll kommer jag få mitt SIMS, WIHO! Laddar ner för fulla muggar så nu måste jag hinna kika vidare innan jag ska spela.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska vi träffas nu under ett träd i en regnskur och jag blir dyngsur och du är inte där

Så där ja, nu är jag mätt och segare än en seggångare. Är helt D Ö D.. Snart ska jag mysa ner mig i soffan med massa godis och en hyrfilm; Snuten i varuhuset. Regnet verkar aldrig ta slut, när fan kommer snön?! Vad jag har hört så ska det tydligen inte komma någon snö... SUCK! Eller, iaf någon snöskur men inte massor med snö, men kul då. Jag vill ju ha massor av snö :/
Idag har jag inte gjort så mycket, varken på jobbet eller efter jobbet. Fyfasiken vad skönt. Imorgon blir det ändring på det. Mamma försökte få med mig på ki-box imorgon, men nej tack. Jag kommer vara helt slut efter jobbet, hur ska jag då orka ett träningspass, hoho?
Hade planer på att bege mig mot det goda snasket.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party In The U.S.A

Nu med mitt damm i halsen och håret sitter jag här och är trött som ett svin.. Fy vilken dag! Inte för att jag har gjort så mycket, men vilken lång och mörk dag.
Började dagen med att åka in med mamma, missade bussen?! Mötte upp Jossan, åkte lite ärenden och sen till jobbet. Vi städade eller kan man kalla det städning när det va 20 ton rått skit och flygfän och massa annat äckligt?! Jag skulle annars kalla det sanering.. Roligt hade vi iaf. Jag har nog aldrgi städat så noggrant som jag gjorde idag. Minipolisen Jossan kollade noga vad jag gjorde, haha. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, glassat hela dagen kan man nästan kalla det. Så imorgon blir det till att byta om till målarbyxorna, som jag trodde skulle få hänga hemma och samla på sig damm och ha sin historia, men inte det inte! Imorgon ska jag bli målare för en dag och det är jag som är bossen imorgon för det är jag som kan mest, haha..
Nu måste jag sticka och äta något. Jag dör annars.
Återkommer senare!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slickar mig runt munnen då jag märker glass i muschen, usch! Inga problem glider upp som svennebanan

Klockan är 02.10 och jag fattar inte ens vad jag gör vaken nu?! Hallå, jag ska ju jobba imorgon?! Juste, jag börjar ju inte förns klockan 09.00. Oh yes! Så mig gör det inte ett piss att vara vaken nu.
Idag har jag slappat och inte lyft ett finger nästan på hela dagen. Varit en stund på stan med vännerna Emma & Johanna, handlade inget roligt precis. Inget som jag har användning för just för stunden eller så. Tog en repa till täby när jag ändå va igång, men dock genomblöt och kall :/ Kom in i staden igen efter en timme sisådär och träffade på några vänner och sen var det kört! Där vart men hela kvällen, önskar verkligen att jag har detta körkort snart! Så man kan åka hem eller vart man vill NÄR man vill. Men snart så! Stannade till i en av vännernas lada och skulle kolla vad dom höll på med, ja det slutade med att alla stannade och skrattade så man kissade på sig. Det var länge sen jag skrattade så mycket, kul var det! Filmer finns också, en ifrån ladan och sen ett bus vi gjorde efter. hihi.
Hela dagen efter vi kom hem efter en repa på stan har jag varit glad, det var inte så som jag trodde. Åh nej, jag hade fel. Eller man kanske ska skriva Åh ja, jag hade fel?! Det kan vara så att jag har fel också, det får tiden avvisa. Så, nu kan jag inte göra mer än att luta mig tillbaka och andas ut. Tänka i andra banor.

Lillebror, du vet att jag står här på din sida om det skulle vara något. Det vet du! Jag älskar dig♥

Måste titta till min farmville, tjiiiing!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Säg en mening

Här är jag igen! Dagen har gått segt, det går ännu segare när jag tänker på allt du har gjort och sagt dom senaste dagarna. Inte bara emot mig, det finns fler du har gjort illa. Jag blir så ledsen, jag älskar dig. Det kan ingen ta ifrån mig, men hellst önskar jag att du också ska ta steget ifrån och börja tänka på om ditt liv just nu är det du vil leva. Förstår inte hur du orkar.
Du som kommenterade anonymt, ingen aning vem du är. Det skulle vara snällt av dig att skriva vem du är?!
Idag har jag luskat lite mer på abonnemang. Det är en djungel av alla olika prislistor hit och dit. Jag blir tokig. Tur att man har en sån snäll mamma som hjälper mig också med detta. Jag vill verkligen ha mobilen men verkligen inte råd med den att belata rätt i handen och jag vill ha ett abonnemang. Slutet av denna vecka ska jag ha bestämt mig och ha mobilen i handen. Ska bara rota fram alla saker till min gamla mobil och träffa victoria, sen så. Fick väl inte riktigt så mycket som jag ville ha för den, men vafan säljer den till en vän och jag är inte riktigt en sån som vill lura av folket pengar. Så jag nöjer mig, ska ju få en annan mobil som är snyggare :]
Haha, nu måste jag kila igen. Det blev en snabb visit här. Ska ut och leka kurra gömma igen.

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

God Is A Girl

Nu var det måndag och jag är inte på min praktikplats. Fy, va det är tråkigt. Nu hatar jag verkligen att vara hemma. Vaknade ganska sent, så snart ska jag fixa mig och sen traska ner på stan i detta höstväder. Det är så att jag har sålt min mobil till min vän victoria. Så nu ska jag jaga efter ett billigt men bra comviq abonnemang plus en fin mobil. Fast jag har redan bestämt mig till vilken mobil jag ska teckna ett abonnemang. Mamma har rätt i en sak om mig, jag köper dyra mobiler och efter ett tag går dom sönder utan att jag tappar dom eller så. Mobiltelefoner verkar inte gilla mig.
Ïgår var jag med jonathan hela dagen, sov till och med hemma hos honom. Så just nu är jag hos honom. Vi begav oss hem till Sara och Alex, men som vanligt på söndagar åker Alex till småland så idag fick jag träffa Sara och Oliver. Det var inte igår kan man säga, det va några veckor sen..
Jag återkommer senare, måste kila!



































Denna mobil är det, fast jag ska ha röd. Jag är så kär!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ska jag skratta eller gråta?

Det är en fråga som jag ställer till dig ditt stolpskott!? Hur faa-an kan du göra såhär.. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Nu har du sjunkit i mina ögon helt och hållet, jag vet inte om jag kan lita på ditt snack. Du säger till mig att växa upp, hallå?! Vad ska du då göra? Inte att tala om hon, hon är ju en annan del av människorna. Lämna henne och börja om. Bli den du va innan du träffade henne, tack!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

En hel vetenskap...

att förstå sig på allt omkring mig just nu. Jag vet knappt ibland vad jag heter, inte av att jag är full eller så utan att det blir för mycket.  Jag älskar honom, ja det gör jag MEN jag kan inte ge honom den kärleken eller den närheten han vill ha. Jag vill ge mig själv en chans att bearbeta saker innan jag kan släppa in någon annan till mitt sällskap. Jag verkligen hatar mig själv i vissa lägen. Den minsta lilla motgången som kommer ger jag nästan upp. Förlåt! Men om jag hade stannat kvar hos honom just då, då hade det nog inte varit såhär bra mellan oss just nu fast vi inte är tillsammans. Till en viss del vill jag ge honom en chans nu, men det är fel! Jag känner det på mig.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Road To Zion

Så var det söndag idag IGEN?! Helt sjukt att en helg kan gå så fort.. Jag är verkligen ledsen för det, man hinner verkligen inte med allt som man vill. Vissa helger är det sjukt segt!
Igår, lördag var det dags för en utgång. Viktoria hade bjudit med mig och 2 tjejer till på middag och en riktigt trevlig kväll på gamla stans trädgård. Bilder finns! Jag åt en jätte god förrätt och varmrätt och sen drack jag en skiit äcklig drink. Fy, äckligare har jag nog inte druckit. Kvällen slutade sittandes i en volvo och sladdade.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I Don´t Remember

Nu är det snart dags att bege sig till Viktoria, men först måste jag duscha och fixa mig. Det är en lätt match!
Presenten är köpt och klar, jag tror lilla Viktoria tror att hon vet vad det är för något, men icke det kan hon nog aldrig veta! Jag hade aldrig kunnat gissa på detta. Jag personligen älskar denna present.
Har till och med orkat lägga ner lite tid på detta så jag har en ny kjol som jag ska ha på mig ikväll. Skorna för den delen får nog bli mina vanliga sneakers eller vad man nu ska kalla dom..
Ska flörta lite med Jonathan så ska jag låna hans kamera med mig. Bilder är bra att ha ibland, roligt för den delen.
Nu måste jag kila.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

save tonight

Every morning, ja det heter en låt som jag verkligen älskar! Den får mig att tänka på något bra och vackert varje morgon. Idag är det lördag, det resulterar i att idag ska jag ner på en krog och äta middag med ett par tjejer och sen dricka. Hoppas det blir trevligare än igår?! För igår vill jag inte ens minnas något ifrån. Jag kom hem iaf efter mycket. Slockande på engång, försökte få tag på Jonathan. Han va steeen död trodde jag, så efter ett tag ringde min mobil så det va bara att vakna till och svara. Inget trevligt samtal men sånt får man ta ibland. Så nu är jag vaken och hungrig som ett as :/ Jag har suttit och funderat på det, jag ska nog inte vara lika snäll emot alla som jag är. Jag vinner ju inget på det?! Menmen.. Nu måste jag gå in och äta något, ska kolla iaf om det finns något.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett vackert minne

Nu på sistonde har mina drömmar vart om dig. Det spelar ingenroll vart jag är, säger eller gör så kommer du upp i bilden. Det är helt otroligt hur doften, känslan och alla ljud finns kvar så otorligt nära en fast det är så länge sen. Jag är så förtrollande kär i dig. Det finns inget bättre! Om jag så hade en önskning kvar här i livet så skulle jag ha önskat mig dig tillbaka. Det går inte ens en dag så kommer du upp i huvudet. Jag älskar dig! 7 September, dagen jag aldrig kommer glömma.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är faktiskt ett barn och barn ska ha roligt!

Hej bloggen! Här är jag igen med inget egentligen att komma med men det är nån dag sen jag skrev. Måste verkligen bli bättre på det.
Idag har jag mått piss, jag mår illa som faaa-an, trött och seg hela tiden. Hoppas bara det är höst depp eller något. Men jag har lekt med mina vänner, vi har verkligen blivit barn på nytt idag. Vi har faktiskt lekt kurra gömma. Fast med bil såklart! I helgen fyller en vän år, 18 faktiskt. Så henne ska det firas med god middag och dricka. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, det ryktas om kurra gömma igen. Man måste verkligen få leka av sig någon gång ibland också.
Nästa vecka ska jag jobba, jag ska vara sååå slut i kroppen så det gör ont. Det var länge sen det var så efter ett jobb. Men usch va tiden går snabbt när man sitter vid den här dumburken, nu måste jag sova!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet en sak som inte ni vet

FY! Nej sofie, du får absolut inte tänka så.. Det är verkligen inte så.. Nejnej och åter nej! Jag vet inte vad jag egentligen vill, men inte det som jag har en känsla av iaf. Eller, jag vet inte förns jag har fått det bekräftat. Så håll nu tummar och tår till det bästa. Det bästa?! Ja det vet jag inte ens själv vad det är.
Ingen praktik idag heller, det var skolan som gällde. Imorgon är det också det, men sen får det vara nog med skolan på 2 veckor då jag har praktik. Så nu sitter man här och inte har något att göra, får se vad man hittar på. Men nu måste jag kila, är för rastlös :]

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag undrar om...

Klockan är sent och här man, inte trött för fem jävla öre! Tror det beror på att det är mycket att tänka på just nu. Har hunnit med en vända till täby centrum idag iaf. Jag är så sjukt sugen på att handla såå mycket kläder, men pengarna sätter stopp för det.. Körkortet tar upp alla pengar, så kläderna får vänta! Nej fy vad jag bara pratar om pengar hit och dit.

Imorgon hoppas jag på att komma upp i rätt tid så jag kan hasa mig upp till skolan. Men med min vanliga otur så tror jag inte på det. Det är helt klart upp till bevis imorgon bitti. Får bita i det sura äpplet och kliva upp! Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film eller bara sappa på tven.

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har en mamma som ingen annan har

Nu är jag vaken och pigg (läs inte). Mamma hade lovat mig att ring och väcka mig vid 9 men då glömmer hon bort och ringer vid 10 ist så då missade jag bussen och helt enkelt mitt möte i skolan. Som tur är det inte jätte viktigt, men det är skönt och att få det gjort. Så duktig som jag är ringde jag till skolan och bokade om mötet och fick en ny tid imorgon samma tid. Riktigt skönt, en seg start för min praktik. Oj, nu ser jag vad klockan är! Måste klä på mig, ska våldgästa emma och anton!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

So beautiful, every morning!

Tiden går verkligen segt på söndagar.. Gör verkligen inte saken bättre av att man är sliten och trött. Så här sitter jag med emma i bakgrunden och spelar musik, grabbarna grus åkte för ett tag sen för att kolla på hockey. Inget för oss, så här är vi. Snart hoppas jag på att dom inser att hockey va inte så roligt så vi åker hem och hittar på något med emma och sofie igen. För jag är GAAAALET hungrig! Dagen kanske inte började bra, donken till frukost så jag kanske ska slå till med en sallad. Men hellst hade jag sett fram emot hemlagad mat. Imorgon är det en ny vecka, men kanske inte nya tag. Dom står stilla! Oh, det är praktik och jag har bytt plats som är så skönt! Kommer inte ihåg om jag har skrivit det innan, men nu hoppas jag att jag ska trivas som fisken i vattnet.
Egentligen har jag inget att skriva om här, men jag får allt försöka att komma på något kul!

I veckan blir det tidiga mornar och sena kvällar skulle jag tro. Men vafan gör det?! Jag får mina praktiktimmar och min matersättning, det är iaf några extra slantar.
JUSTE! Om någon av er är sugen på en ny mobil?! Jag har en C905 svart. Ni får med allt som ingick, lite mycket repor och jag har fått ut den på försäkring. Det är bara att hojta till om nu är sugna!

Nu finns det verkligen inge mer att skriva, måste verkligen sitta och tänka på vad jag ska skriva och så tycker jag inte att det ska vara. Men jag kommer tillbaka senare om jag inser att det finns något att skriva om.

Förlåt, inte meningen att dra in dig i något och sen drog jag mig ur. Jag vet inte vad som fanns i mitt huvud just då! I´m so sorry, dude!

Peace!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Javisst ja! Idag är det din dag... pappa!

Idag är det söndag, men inte en helt vanlig söndag. Det är fars dag! Jag tror verkligen inte att jag ska till min pappa. Men grattis grattis.

Igår Lördag, blev det mys middag med mamma. Det va så länge sen bara hon och jag satt och åt tillsammans. Mysmiddag bestog av TACOS, hur gott som hellst. Sliten som jag var igår gick det bra, lite trött bara. Efter det fixade jag mig och begav mig in till norrtälje igen. Där mupparna väntade på donken på mig. Sen var det bara att öppna en cider och fortsätta. Så idag mår man som man förtjänar.
Så det har väl inte hänt så mycket mera. Nu ska jag ta något att äta!

Peace!

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Som stefan säger - "porrstrumpa"

Idag är det en bra dag! Jag ska till lilla Ewelina plus att min skönhet till hund ska vara med mig. Kan det bli bättre? :]

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kunde man inte köra över folk?

Jag vet inte hur länge sen det va sen jag skrev här. Vet inte vad jag ska skriva, är helt tom på ideér här. Jag är så super trött för mina senaste dagar har varit lite sömn och mycket skola. Ganska ansträngande! I helgen har jag inga planer, det får tiden avgöra vad som ska hända och ske.
Skolan går super just nu! Är så super nöjd. Jag har fixat en ny praktikplats, så skönt! Så nu ska jag förhoppningsvis trivas. Menmen, nu har jag inte så mycket att skriva förutom att med små steg börjar det bli vinter. JUSTE! Jag har tagit upp mitt körande och pluggande med mitt körkort, det är inte långt kvar tills jag sitter själv i min lilla egna bil. Menmen, det får vi se när det händer!

Peace!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()