Ett gott skratt förlänger livet,

ja det hoppas jag verkligen! igår på jobbet var helt klockrent. Eller inte till en början, men efter passet åkte vi till slut stationen och bytte bil. där möter man dårarnas dårar, aka jönsson ligan kallad av mig och mange. ingen av dom är friska någon stans. två av dom tänker bara på sex och åter sex. allt man pratar om förknippar dom med något med sex att göra.  menmen, mer om det sen. måste dra :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

blogg.se

Är så seriöst trött på allt som går runt i min skalle.. vet inte vart allt ska ta vägen? hur ska jag någonsin få tag på alla svar, det är den stora frågan. jag önskar att allt bara va en dröm, kan jag inte få vakna upp så är allt som vanligt igen?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

-.-

dagen med stort D kommer nog snart. allt bara skiter sig, vet inte hur många tårar jag fällt ner för kinden för din skull! det kanske är dags för alla att öppna ögonen och se sig omkring hur patetiskt allt är...

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

god morgon sverige!

Imorse blev jag väckt av en alldeles underbar människa var tvungen att åka till jobbet. det var inga problem att somna om igen, efter nån timme sådär blev jag väckt av min mobil ringer, kollar på mobilen och ser att det är han igen som vill mig något. svarar så glatt och frågar va han vill. ja då va det bara att gå upp och kolla posten, men ingen post hade kommit, kändes surt att gå upp då. men vad gör man inte för en sån underbar människa som honom :$ ?

igår 24 juni, oj så glad och pirrig i magen har jag nog aldrig varit. så nu älskling, nu är det du och jag, och ingen kommer få ta dig ifrån mig.


jag älskar dig plutten!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

220609

Idag har det vart en riktigt tung dag, vaknade upp och kollade på klockan och ser dagens datum.... jo va är det jag ser, de 22 juni, det är min och J datums dag eller va man ska säga. men dagen gick på som vanligt men tyvärr lite jobbigare.
har iaf fått några av mina frågor besvarade idag, något plus i kanten, men det är många kvar som ska bli besvarade!
skriver mer imorgon, måste sova! tjiiiing!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

måndag

Fan! Hur kunde allt bli såhär fel och osäkert?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIDSOMMAR, oyes!

jajamensan! idag är det midsommar minsann. har redan startat min midsommar, med sill och potatis! nu är det bara öset och alkoholen som saknas..
ska fixa mig nu, skriver senare eller imorgon! hejsvejs!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

-.-

Oh lala, dagen i sig idag har vart lite si så där. men vafan, det går över! börjar undra snart vem jag egentligen är? vissa stunder vet jag inte ens själv vem jag egentligen är, och ibland är jag mitt vanliga jag! sånna stunder får väl kanske alla nån gång ;s?!


 oj va det är helt sjukt hur mycket jag vill ha tillbaka det som jag hade förut, men jag vet själv att ingen kommer må bra av det.. jag vet inte ens själv varför, men så är det?! pokerface, är min bästa vänn just nu och de har det vart ett tag. mår så dåligt över att det blev just såhär! hur mycket jag än vill släppa det här, så kan jag inte.. har tusen och åter tusen frågor som jag vill få besvarade, men frågorna får förmodligen bli obesvarade!



Oh yes! imorrn eller om några timmar ska man fira midsommar med min kära mamma smörgåstårtan står redo att ätas upp för fulla muggar, eller kanske till och med tallrikar, haha! efter mitt firande med dom sticker jag tillsammans med mina kära vänner och firar lite tillsammans med dom. det lär bli skojj (: skönt att få lite ledigt, har jobbat full gas hela veckan nu.. rätt så sliten känner man sig. det är bara att hoppa på det nästa vecka igen! pengarna rullar in iaf.
nej men oj, nu är det dags för lilla sofie att lägga sig och sova. hejsvejs!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fuck my world

shit, oj va allt vänder på engång. allt va bra för nån dag sen, nu på några sekunder rasade det. känns ungefär som en kniv stack rätt in i mig och vred några varv.. men det är bara att ställa sig upp och fortsätta igen på sina egna ben. synd bara att man är så blödig, så man inte vill fortsätta själv, det går verkligen inte! har försökt nu, icke sa nicke..

oj, kan inte sitta här och tycka synd om mig själv. det mår man inte bättre av, men det är så skönt ibland att få skriva av sig lite då och då. kollade igenom mina gamla papper som jag har skrivit, kan ju säga att jag va grymt mycket gladare då än vad jag är nu.. tycka synd om sig själv hinner man inte med. haha, oj måste sova! ska upp och jobba snart, puss

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

mitt hjärta gör frivolter när någon som du kommer i närheten av mig..



- tullamore, <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

full som en coca cola!

hua, så nu va dagen slut.. dags att gå på kvällen nu också.. jobbet idag gick bra, höll på att försova mig bara. men det va lungt! min kära mamma ringde och väckte mig. sätta sig på en buss in till stan och möta upp M. fan, va öckligt det va me alla sopor! hur mycket öl och skit i varenda sopsäck! inga handskar hade man heller -.- så imorrn blir det att åka och ta ut nya kläder till mig på team work, och ett par handskar!! så man slipper all jävla äcklig öl på händerna.. haha så nu sitter jag här med E och väntar på grabbarna grus som ska bara mecka lite me bilen.. ah jo det vet jag hur det brukar gå :p så nu sitter vi här som fån och bara väntar -.- ... nej men nu ska jag gå och byta om till vanliga kläder, orkar inte gå runt i jobbar kläderna längre. blir så ut kollad då. haha, hare bra! puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ding ding

klockan är just nu 01:01 när jag börjar och skriva på min kära blogg! Tänker tillbaka med ett leende på läpparna, den bästa helgen på länge!


Härligt väder ute, nej tack! vart är sommarvärmen lix? jag hade hoppats på att solen skulle steka på en nu när det äntligen har blivit sommarlov, men det väder vi får är regn, rusk och bara massa blåst! Ja så ungefär va vädret idag, men det stoppade inte mig att hitta på något. idag blev det till att åka in till N och bara mysa framför datan med dom. Innan var det D som gällde och åka runt. jag va nöjd med va vi än gjorde, min dag va ju räddad! så sen åkte J, A & A och köpte en bil till A! En riktig pärla :p.. haha, jaja slut på det nu! ja nu sitter jag här i min säng och ska försöka sova hade jag tänkt. ska upp och jobba imorrn! hare bra. puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

just a little bit

Tjohej va tiden går snabbt! Idag är det söndag och imorrn börjar jag jobba! WOHO :)
Igår gick hela dagen till att umgås med mina underbara vänner och en liten extra person :p det blev till att åka lite bil, se på när J:s bakaxel rasade och lite däckskrik! Regnet slutade aldrig ösa ner så det blev till att hela kvällen åka lite bil.. När vi hämtade A så började tjatet med att jag skulle drick öl! Ja det va ju bara att sätta igång det, första ölen blev till att svepa! Och sen fick jag en till, den gick inte lika snabbt ner kan man ju säga, haha. Tiden rann iväg så nu va det dags att åka hem, där blev det inte till att sova. Inge trött tyvärr:p haha, men nu är det full fart igen!
Här sitter jag och E och väntar på att grabbarna grus ska komma hem ifrån M me A:s nya bil. Hare bra! puss

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fredag!

Nu är allt över, studenten och skolan.. Det blev en fartfylld dag igår!

Dagen började med att jag blev väckt när jag sov som bäst och sen var det bara upp och hoppa så man hann med bussen till H och fira min kära syssling på hans student! Där vart det enhel del mat och dryck, vidare till systemet och handla det man behövde för dagen. Vidare i bilen i till N och gå på nästa student, i dörren där blev man mött av en full och glad A. Inne i huset fick man vara lite trevlig och hälsa på hela hans familj! Klockan blev enhel del så jag J & M åkte vidare hem till mig och firade min syster på hennes student! Hemma där vart det ännu mer mat och dryck. För stunden kändes det som man inte ville äta något mer på hela dagen. Menmen, det har ju ingen dött av iaf! Så nu blev det till att byta om och fixa sig för kvällen.. Nu vidare in till N och fortsätta in i dimman! Kvällen blev till dricka och bara umgås med mina kära vänner. Så min dag blev alldeles perfekt :)!

Och juste, du fick mig att le och tänka på något annat just för stunden.

Over and out :) !


Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Man blir nästan tårögd

Hm, ja så ligger man här och varken vet in eller ut.. Vet snart inte om jag kan lita på någon?! Hejsvejs!

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Spin me right round

Har inga ord på varför det blev såhär. Känner mig helt tom på ord, mitt hjärta är sönder... Ge mig en stund för att prata. Låt mig få mina frågor besvarade! Jag älskar dig..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

suck!

Efter som du anonyma person verkar veta allt om vårat förhållande och om oss båda så kan du väl komma och säga vem du är ist? det är ändå förstört nu så va skadar om du säger vem du är?!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Efter regn kommer solsken!

ungefär så hoppas jag på just nu.. allt bara rinner ur min hand. jag vet inte vad som egentligen bäst för mig? Har ändå levt med det här sen våren 08, inget jag ångrar, verkligen inte! det är det bästa som har hänt mig, bättre finns inte! Vill inget helldre än att det ska vara du och jag. love you <3<3<3<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

oh!

du som verkar veta allt, prata me mig ist för att skriva på blogg!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

:(

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

cry baby, cry!

ja det är precis det jag gör.. jag vet varken ut eller in nu mera, känner knappt igen mig själv längre. vem är sofie peterson? sen i måndags vet jag inte vad mat är över huvudtaget, så fort jag stoppar in det i munnen kommer det ut lika fort.. har aldrig mått såhär, va håller på att hända? vet inte vem heller jag ska vända mig till, vågar inte erkänna för någon hur det egentligen ligger till. poker face är min bästa vän just nu!

Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()

long time!

hej hoppsan! nu är jag hem kommen från grekaland. okej, kom hem förra veckan, mycket att göra precis där efter jag inte har bloggat! i grekland var det hur skönt och fint som hellst, lite för varmt vissa dagar :p men det stog man ut med kan man ju lungt säga. En dag bestämde jag mig för att jag skulle testa bläckfisk! "fyfan va häftigt tänkte jag!" men när den väl in kunde jag inte ens se på den, usch det va så äckligt! Det va så äckligt så jag fick tårar och vart helt tokig, jag hade tänkt mig små bläckfisk bitar, men va får jag ? jo dom där tentacklerna me sugpropparna på ;o lagom äckligt! och det va förrätten sen till slut kom varmrätten in, då blev det bara värre! första tuggan vattnades bara i munnen, jag fick upp en bild av att det va bläckfisken ;s haha, jaja så är det ;) bilder ifrån grekland kommer, det lovar jag!
bilder säger mer än tusen ord, så ni får kolla på bilderna! hej så länge! puss

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()